Vaerksted -banner -850px

Bil & Co har autoværksteder i Kolding, Haderslev, Aabenraa & Sønderborg

Hos Bil & Co laver vi service og repararationer på alle bilmærker. Alle mekanikerne er uddannede og er løbende på kursus, så de hurtigt kan finde fejlen på din bil. Mange af vores mekanikere har været med i mange år, så kør trygt din bil ind på et Bil & Co værksted.

Forvent fremragende service

Vi er autoriseret Toyota autoværksted, samt autoriseret Mitsubishi værksted i Aabenraa og autoriseret Fiat værksted i Kolding. Hos os er høj kvalitet og fremragende service en selvfølge - det er ikke blot et løfte, det er en del af vores eksistens. Det har givet os en masse trofaste kunder.

Bilogco Knap400px

Toyota Knap400px

Fiat Knap400px

Mitsu Knap400px

Vi lever af tilfredse kunder

Forvent fremragende service

Hos Bil & Co vil vi overgå dine forventninger og sætte nye standarder for fremragende service, ved at være tilgængelige, imødekommende og troværdige. 

Vi arbejder derfor hele tiden på, at kunne give vores kunder en bedre oplevelse, og en bedre service. Hvis du ønsker det stiller vi lånebil til rådighed, og vi hjælper gerne med papirarbejdet og forsikring, skulle der være brug for det. Vi udfører aldrig ekstraarbejde uden ainddrage dig, du er med i hele processen, så der ikke kommer nogle træls overraskelser.

Book service online - nemmere bliver det ikke

Du kan booke dit næste service online, når det passer dig! Det er nemt og hurtigt og booker du et Toyota Service, kan du se alle oplysninger på din bil, samt priser og tillægsydelser. Vi laver selvfølgelig service på alle bilmærker.

Service -CTA-400px

Kan vi gøre noget for dig? Kontakt os her: