Banner Airconditionrens Juli 2017 1200X350

Hvad sker der i bilens aircondition - læs svaret her

Du kører i din bil med et tændt aircondition eller klimaanlæg, hvorved temperaturen i bilen nedkøles. Det er ikke kun lufttemperaturen i bilen, du køler ned, det er også luftkanalerne. Når du slukker bilen og efterlader den i varmen opstår der fugt og kondensvand. Denne kondensvand er jo på ingen måde sterilt. Den vil med tiden mugne og gå i forrådnelse. Derved dannes bakterier og skimmelsvamp, som du og dine passagerer får blæst ind i hovedet, når du igen tænder anlægget.

Bil & Co anbefaler et airconditionrens hvert 2. år

En "råden" og sur lugt fra bilens aircondition er et godt tegn på, at det er tid til et rens. Oplever du at anlæggets evne til at køle kabinen ned, bliver dårligt, så skyldes det, at der mangler kølemiddel. Kølemiddelet er det dyreste ved et rens, men hos Bil & Co er det altid inkl. køle-, spore- og oliemiddel.

Er du i tvivl om det er tid, så er du altid velkommen til at kigge forbi et vores værksteder, så skal vi kigge på det. Lugter din bil, så lad Bil & Co sørge for, at det igen bliver en fornøjelse at tænde bilens aircondtion eller klimaanlæg.

Et airconditionrens koster kr. 895,- inkl. kølemiddel

Vi renser bilens aircondition eller klimaanlæg for bakterier og snavs og påfylder olie-, spore & kølemiddel. Prisen på de kr. 895,- gælder ikke Hybridbiler og biler med kølemidlet R-1234yf. Kontakt et Bil & Co værksted for en pris på disse biler.

Kontakt Bil & Co på tlf. 7453 3000 eller book tid i kontaktformularen herunder

Kontakt os

Ny Toyota Yaris er forbedret på 900 punkter

Yaris Gruppe Billede Hybrid 1140X480