Bil & Co stiller altid en gratis lånebil til rådighed

Gratis Lanebil 1200X150

Vi leverer kvalitet og det bliver vi ved med

Skulle uheldet være ude, så hjælper Bil & Co´s pladeværksteder dig nemt og hurtigt videre igennem forløbet. En stor fleksibilitet på tværs af afdelingerne betyder du hurtigt kan komme på vejen igen.

Vores pladesmede er alle uddannet og laver arbejde, der lever op til den kvalitet, der er et kendtegn for Bil & Co. Vi har altid leveret kvalitet, og det har vi tænkt os at blive ved med!

Vi ordner papirarbejdet ved skader

Fortvivl ikke over alle de papirer der skal udfyldes - vi hjælper dig. Vi har et godt samarbejde med alle forsikringsselskaber og hjælper dig med skadesanmeldelsen på din bil. Så ingen bekymringer om alt det praktiske omkring papirgangen, det håndtere vi professionelt.

Veluddannet pladesmede

Pladevarksted 1 600X250

Altid GRATIS lånebil på et Bil & Co pladeværksted

Vi hjælper dig nemt videre...

Når du har din på et af Bil & Co´s 4 pladeværksteder, så stiller vi altid en gratis lånebil til rådighed, så din hverdag fortsat kan fungere. Du har lånebilen indtil din egen er klar og alt du dækker er omkostningerne til brændstof.

Vi laver skader på alle mærker

Selvom vi er autoriseret Toyota værksted, så laver vi skader, stenslag, ridser i lakken, "Bilkabuler" og udskiftning af forruden på alle bilmærker. Vores samarbejdspartner på lakering er nøje udvalgt, så vi du er garanteret et godt resultat. Kontakt Bil & Co i Kolding, Haderslev, Aabenraa eller Sønderborg.

Kontakt os på 7453 3000

Noter disse informationer, når skaden sker

Skadesnotat 675 X280