Banner Service Uden Bovl 1200X400

Serviceaftale Indhold 1200X600

En serviceaftale omfatter ikke dæk, ruder, spejle, airconditionrens, opdatering af bilens navigation samt vedligeholdelse af lak, karosseri og interiør.

Med en serviceaftale slipper du for værksregninger og får masser af fordele

Tegner du en serviceaftale skal du aldrig frygte den næste værkstedsregning. Lige meget hvor mange service og reparationer din bil har behov for, så betaler du kun et mindre fast beløb pr. måned. Det giver tryghed i budgettet, og en højere pris den dag du skal sælge bilen.

Du skal heller ikke tænke på vejhjælp, dækskift, opbevaring af dæk, pærerskift, viskerblade, sprinlervæske osv. Det hele er med, og så får du udvidet garanti op til 8 år.

Vi holder din bil kørende - du skal bare nyde turen

Din bil serviceres efter producentens regler, med originale reservedele og opdateres med det nyeste software (ikke opdatering af navigation. Serviceaftalen giver udvidet garanti og højere gensalgsværdi, hvilket gør det til en god investering på den lange bane.

Der kan tegnes serviceaftale på alle biler op til 8 år eller 200.000 km. Prisen afhænger af model, kørselsbehov og alder og regnes, så den passer til din bil og dit kørselsbehov. Udfyld kontaktformularen, så regner vi en pris til dig.

Kort sagt - vi kalder det "SERVICE UDEN BØVL"

Kontakt os

Banner Service Booking1 1200X250