Lad Bil & Co reparerer dit stenslag

Kom ind til Bil & Co og lad os vurdere om dit stenslag kan repareres eller om forruden skal skiftes. De fleste stenslag kan laves, så du undgår at skulle skifte hele forrruden og er også en langt billigere løsning.

Undgå at forruden revner - hent stickers hos Bil & Co

Skulle du få et stenslag og ikke har tid til at få det lavet med det samme, så kom forbi Bil & Co og hent nogle stickers du kan sætte på, så du undgår det løber. De fleste stenslag optil 20 mm kan repareres.

Forruden er en del af bilens strukturelle styrke

Et stenslag kan betyde at forruden revner, hvilket forringer udsynet og ikke mindst sikkerheden. Forruden giver op til 30% af bilens strukturelle styrke, så det er ikke uvæsentligt. En stenslagsreparation vil betyde at din forrude bliver så stærk som før.

Kom forbi Bil & Co og få en vurdering af dit stenslag

Sæt ALDRIG din sikkerhed på spil for 200 kroner

Et stenslag kan betyde at forruden revner, hvilket forringer udsynet og ikke mindst sikkerheden. Forruden giver op til 30% af bilens strukturelle styrke, og er væsentlig for airbagen i passagersiden.

Forruden bliver så stærk som før

På alle Bil & Co´s pladeværksteder er der uddannet personale i stenslagsreparationer og de har det rette værktøj. En stenslagsreparation vil betyde at din forrude bliver så stærk som før.

Har du kasko med glasforsikring?

Har du en forsikring, der dækker stenslag, så laver det gratis og ordner papirgangen med dit forsikringssleskab. Du skal bare ringe og aftale et tidspunkt, så klare vi resten.

Kontakt Bil & Co på 7453 3000

We Are Hybrid 1200X200