Banner Toyota Vejhjalp 1200X450

Service hos Toyota = GRATIS VEJHJÆLP

Får du lavet autoriseret Toyota-service på et af Bil & Co´s værksteder, så giver vi et års gratis vejhjælp i 48 europæiske lande. Vejhjælpen forlænges helt automatisk efter hvert autoriseret serviceeftersyn (Sundheds- eller Sikkerhedstjek).

"Toyota Vejhjælp" indeholder:

  • Havari/indbrud/tyveri*
  • Involveret i en ulykke
  • Punktering
  • Hvis batteriet er fladt
  • Kører tør for benzin
  • Låser nøglerne inde
  • Fritrækning (gælder kun i DK)

*Når bilen ikke er i stand til at køre ved egen kraft, eller det er uforsvarligt at køre videre.

Løses problemet ikke på stedet, så bliver din bil bugseret til et autoriseret Toyota værksted. Her bliver der lejet et hotelværelse til dig og dine passagerer, hvis I vil vente på, at bilen bliver repareret. I kan også vælge at køre videre i en anden bil.

Hjemtransport af bilen eller chaufførservice

Er det ikke muligt at få bilen i køreklar og sikker stand, sørger Toyota Vejhjælp for transport af bilen til det nærmeste Toyota-værksted i Danmark. Campingvogne og og trailere er ikke inkluderet i hjemtransport og faktureres separat.

Bliver føreren syg i udlandet, og ingen af passagererne kan køre, tilbydes en erstatningschauffør enten til det oprindelige rejsemål inden for dækningsområdet eller til hjemadressen.

Når du har mest brug for hjælp

Et uheld kan give problemer, man tænker ikke klart og måske står man i et land, hvor man ikke kan sproget. Toyota Vejhælp er din livline og hjælper dig hurtigt og trygt igennem.

Så uanset om problemet er en stjålet bil, et mistet kreditkort, sygdom, behov for juridisk hjælp eller almindelig rådgivning, så ringer du bare. Vi kan måske ikke dække omkostningerne, men vi kan helt sikkert hjælpe dig med at finde en løsning.

Så kør trygt afsted på ferie med Toyota Vejhjælp