Vintertjek -banner -2000

Punkter Vintertjek Alle M 600X800

Skriv ønsket tidspunkt i beskedfeltet

Banner Regler Udstyr 1200X200

Er din bil også klar til vinterferien?

Undgå ærgrelser og en dyr værkstedsregning på vej på ferie

Mange danskere kører i årets første måneder sydpå eller nordpå for at nyde synet af sneklædte bjerge og ikke mindst for at stå på ski. For bilen kræver det ofte en tur på mere end 1000 km i ét stræk og hårdt arbejde i bjergene. Mange mennesker fokuserer mere på at få pakket ski, støvler, varmt tøj m.m. og glemmer lidt bilen. Det kan koste både ærgrelser, tid og penge, når bilen giver op på motorvejen og man skal transporteres ind på det næremste autoværksted.

Få ro i sindet for kun kr. 299,-

Vi tjekker bilen igennem på en række vigtige punkter, så du både sikkert og trygt kan køre afsted på ferie. Ofte kan det være billigere, og langt nemmere, at opdage fejlen i tide end når skaden er sket. Mange glemmer at bilen vejer mere, når den er godt pakket, frosten bider mere og vi trykker lidt mere til speederen. Og så er det selvfølgelig også et spørgsmål om trafiksikkerhed - både din egen, dine medpassageres og de andre trafikanter på vejene.

Regler om vinterdæk i udlandet

Nogle lande har regler om, at man skal køre på vinterdæk i en given periode og nogen steder er det et lovkrav at have snekæder med i bilen. Det kan give bøder, hvis man bliver stoppet eller er impliceret i en ulykke og ikke har overholdt landets regler vedr. vinterdæk.

Læs mere om regler for vinterdæk i udlandet - klik her