Banner Vinterferietjek 1200X500

Tilbuddet med vinterferietjek gælder alle bilmærker 

Banner Regler Udstyr 1200X200

Punkter Vintertjek Alle M 600X800

Kontakt os

Er din bil også klar til vinterferien?

Mange danskere kører i årets første måneder sydpå eller nordpå for at nyde synet af sneklædte bjerge og ikke mindst for at stå på ski. For bilen kræver det ofte en tur på mere end 1000 km i et stræk og hårdt arbejde i bjergene. Mange mennesker fokuserer mere på at få pakket ski, støvler, varmt tøj m.m. og glemmer lidt bilen. Det kan koste både ærgrelser, tid og penge, når bilen giver op på den tyske Autobahn og man skal transporteres ind på det næremste autoværksted.

Undgå ærgrelser og en dyr værkstedsregning på din vej på ferie

For under kr. 300,- tjekker vi bilen igennem på en række vigtige punkter, så du både sikkert og trygt kan køre afsted på ferie. Ofte kan det være billigere og langt nemmere at opdage fejlen i tide end når skaden er sket, og man skal ind på et udenlandsk autoværksted. Mange glemmer at bilen vejer mere, når den er pakket op, frosten bider mere og vi trykker lidt mere til speederen. Og så er det selvfølgelig også et spørgsmål om trafiksikkerhed - både din egen, dine medpassageres og de andre trafikanter på vejene.

Regler om vinterdæk i udlandet

Nogle lande har regler om, at man skal køre på vinterdæk i en given periode og nogen steder er det et lovkrav at have snekæder med i bilen. Det kan give bøder, hvis man bliver stoppet eller er impliceret i en ulykke og ikke har overholdt landets regler vedr. vinterdæk.

Læs mere om regler for vinterdæk i udlandet - klik her