Hos Bil & Co finder du et stort udvalg af brugte biler

I gennemsnit kan du vælge mellem 100 brugte biler hos Bil & Co

Hos Bil & Co har vi et stort udvalg af brugte biler stående. Er du interesseret i en af vores brugte biler, dens pris eller udstyr, så tøv ikke med at kontakte os. Fandt du ikke noget lige nu, så kontakt os endelig, vores sælgere ved hvilke biler der er på vej ind, eller endnu ikke er kommet på nettet.

Vi tager gerne din brugte bil med i handlen - læs mere her.


Seraf -brugt -bil

Vi køber også din brugte bil

Drømmer du om ny bil, så sælger vi gerne din brugte bil

Går du og drømmer om en ny bil, eller en af de brugte vi har til salg, så kan vi også sagtens lave en aftale, hvor din gamle bil indgår.

Kom ind i en af vores salgsafdelinger, så giver vores sælgere et bud på din bil og opstiller regnestykket, hvis den skal indgå i en handel.

Få et prisoverslag

Vi har gjort det let for dig, at få en indikation på hvad din brugte bil er værd. Du indtaster først registreringsnummeret på bilen i skemaet, så finder systemet bilen. Herefter indtaster du en række oplysninger, der skal gøre det muligt, at give en så nøjagtig brugtvognspris som muligt.

Til slut får du et interval, som giver dig en idé om bilens værdi. Prisen der kommer frem er naturligvis med forbehold, da indre og ydre vedligeholdelse, skader osv. har også betydning. 

Du bliver bagefter kontaktet af os, angående vurderingen. 

Vi ses hos Bil & Co - her kan der altid gøres en god handel