Banner Hybrid Spar 20000 1140X480

Vi fejrer 20 år med Toyota Hybrid og har nedsat udvalgte modeller med kr. 20.000,-

Det er 20 år siden Toyota sendte den første hybridbil på gaden. Den første hybridbil var en Toyota Prius, men hybrid-familien er gennem årene vokset sig stor. Toyota har udviklet på hybridteknologien siden 1997 og har i dag det største udvalg af hybrid-biler. Med 20 år på bagen og mere end 11 millioner hybrid-biler på vejene verden over, så er Toyota førende på hybrid-markedet. 

Hybrid familien består i dag af Yaris, Auris, Auris Touring Sports, C-HR, RAV4, Prius, samt Prius+. Spar lige nu kr. 20.000,- på udvalgte hybrid-modeller hos din Bil & Co forhandler*. 

*Gælder så længe lager haves og udvalget af hybrid-modeller og varianter kan variere afhængig af forhandler.

Se alle vores brugte biler i Haderslev - vi bor på Chr. X´s vej, 6100 Haderslev

I Haderslev opkøber de løbende brugte biler, så udvalget et altid bredt og der er en god udskiftning i bilerne. Står du og mangler en minibil, en 7 personer familebil eller en varevogn til erhverv, så kontakt en af salgskonsulenterne i Haderslev på 7453 300 eller kig forbi. Salgskonsulenterne ved også hvad der på vej ind eller står til klargøring af brugte biler, så ikke alt er synlig på nettet.

Kombinere en tur i den brugte bil med et besøg den hyggelige by

Har du udset dig en brugt bil hos Bil & Co i Haderslev, så kom forbi og prøv en tur - ved vi det før du kommer, så gør vi bilen klar med prøveplader. Kommer du ikke fra Haderslev, så und dig en tur igennem den hyggelige by, hvor brostensgaderne, cafeerne og de hyggelige sønderjyder, altid sørger for god stemning.

Vi glæder os til at se dig og husk vi køber gerne din brugte bil 

 

Banner Aabningstider 1200X100