Banner Hybrid Spar 20000 1140X480

Vi fejrer 20 år med Toyota Hybrid og har nedsat udvalgte modeller med kr. 20.000,-

Det er 20 år siden Toyota sendte den første hybridbil på gaden. Den første hybridbil var en Toyota Prius, men hybrid-familien er gennem årene vokset sig stor. Toyota har udviklet på hybridteknologien siden 1997 og har i dag det største udvalg af hybrid-biler. Med 20 år på bagen og mere end 11 millioner hybrid-biler på vejene verden over, så er Toyota førende på hybrid-markedet. 

Hybrid familien består i dag af Yaris, Auris, Auris Touring Sports, C-HR, RAV4, Prius, samt Prius+. Spar lige nu kr. 20.000,- på udvalgte hybrid-modeller hos din Bil & Co forhandler*. 

*Gælder så længe lager haves og udvalget af hybrid-modeller og varianter kan variere afhængig af forhandler.

Se alle vores brugte biler i Kolding - vi bor på Ambolten 5, 6000 Kolding

Hos Bil & Co i Kolding har vi et stort udvalg af brugte biler stående - der er noget for enhver smag og i alle prisklassen. Så leder du efter en minibil i form af en Toyota AYGO eller står du og mangler en erhvervsbil i stil med en Toyota Proace eller RAV 4, så kig forbi. Du kan finde alle bilmærke blandt vores brugte biler.

Vores salgskonsulenter er altid parate til at svare på spørgsmål

Har du et spørgsmål vedr. bilen, prisen eller biludstyret, så tøv ikke med at kontakte os. Du kan altid ringe på 7453 3000, send en besked via den online kontaktformular eller byde på bilen. Dette gør du, når du er inde på bilen - vi svare på alle henvendelser hurtigt.

Ønsker du at sælge din bil, så kom forbi, vi mangler altid brugte biler