Ekstraudstyr, nye dæk, multimediesystem - Bil & Co hjælper dig

Bil & Co hjælper dig til det rigtige dækvalg

Står du og skal have nye sommer eller vinterdæk og har brug for råd og vejledning, så hjælper Bil & Co dig gerne. Du overvejer måske to sæt dæk, men kun et sæt fælge eller tænker du nye alufælge med sommerdæk. Hos Bil & Co har vi har altid et godt dæktilbud, så kontakt et af vores værksteder.

Bil & Co´s dækhotel - få dine dæk opbevaret korrekt

Undgå besværet med beskidte dæk, der skal hjem i garagen og fylde. Vi opbevarer dine dæk under de rigtige forhold, så det eneste du skal tænke på er at bestille tid til dækskift, resten har vores værksted styr på.

Toyota Touch multimediesystem 

Har du først prøvet dette smarte og brugervenlige multimediesystem, kommer du aldrig til at kunne undvære det! Stream musik fra din smartphone, tal i telefon via bluetooth, brug skærmen som navigation, bakkamera og meget mere. Toyota Touch giver adgang til en verden af information, kommunikation og underholdning, alt via enkelte touch på den knivskarpe farveskærm med "træk-og-svirp-betjening".

Toyota ekstraudstyr

Til alle Toyotas modeller findes der en masser af ekstraudstyr, så har fundet ud af du ikke kan leve uden alufælger, anhængertræk, multimediesystem, tagboks, cykelstativ, bagagerumsbakke m.m. så kontakt en af Bil & Co´s salgskonsulenter, der finder den rigtige løsning til din Toyota.

Vi glæder os til at hjælpe dig - Hilsen Bil & Co

Kontakt os