Banner Skaddersyr Losning 1200X400

 

Kom ind og få råd og vejledning

Har du brug for at erhvervslease en eller flere biler eller har du brug for gode råd og vejledning, så kontakt en af vores salgsafdelinger. Bil & Co har bilhuse i Kolding, Haderslev, Aabenraa og Sønderborg og alle salgskonsulenter kan give dig professionel vejledning. Lad os finde den bil/varevogn, der matcher dit behov.

Vi laver altid en individuel løsning

For mange firmaer er det naturligt at lease deres biler. Momsen kan løftes som erhvervsdrivende og leasingydelsen er fuldt fradragsberettiget - dette gælder hvis bilen udelukkende anvendes til erhversbrug.

Kom forbi Bil & Co og lad os regne på det

Banner Fordele Leasing 1200X150

 

For mange firmaer har det længe været naturligt at lease deres varebiler og firmabiler – ikke mindst fordi momsen kan løftes som erhvervsdrivende. Vælger din virksomhed erhvervsleasing, så er leasingydelsen fuldt fradragsberettiget, såfremt det omhandler en bil, der udelukkende anvendes erhvervsmæssigt, og ikke til privat befordring. Fordele ved at vælge erhvervsleasing fremfor køb:

  • Giver virksomheden større økonomisk råderum
  • Der er fuld fradrag for leasingudgifterne i driftsregnskabet
  • Fuld økonomisk overblik ved serviceaftale
  • Delvis momsfradrag på leasing af personbiler
  • Mulighed for flådestyring/Fleet Management
  • Frigør kapital til investering i udvikling eller maskiner
  • Kan laves med serviceaftale, så du aldrig skal frygte en værkstedsregning og er sikret gratis lånebil

Undgå bekymringer om værkstedsregninger

Leasingaftalen kan laves med en serviceaftale. Så sørger vi for at holde din varebil eller firmabil kørende og stiller selvfølgelig en anden bil eller varevogn til rådighed, når din bil skal på værksted. Serviceaftalen dækker ikke dæk, glas- og lakskader, samt interiør.

Gør det dit firma er bedst til, så holder vi jer godt kørende