Banner Arets Varebil 1200X400

Toyota PROACE - Årets Varebil i 2017

Toyota PROACE - Årets varebil 2017

Toyota PROACE vil blive din stærkeste og mest pålidelige arbejdskammarat. Varebilen er et stykke ægte Toyota kvalitet med en imponerende kapacitet, der kan klare enhver udfordring. Kig forbi en af Bil & Co butikkerne og tag en prøvetur.

Toyota PROACE har en komfortabel kabine, der er designet med praktiske kontormuligheder, så du ordne det hele fra bilen. Der er ergonomiske sæder, så alle sidder godt og der plads til 3 fuldvoksne håndværkere og deres kaffe.

Toyota PROACE fås i 3 forskellige længder

Her i starten af 2017 er den lange model kommet til, så Toyota PROACE fås i 3 forskellige længder - compact, medium & long. Herefter kan du så vælge imellem 5 forskellige karosserivarianter og en masse udstyr. Du har muligheden for at designe en PROACE, der passer helt perfekt til dig og det du skal transportere.

Toyota PROACE - varebilen der indfrier alle forventninger

 

Proace Fronten 600X300

Proace Fra Siden 600X300

Proace Kontor 600X300

Proace Indretning 600X300

Proace Instrumentbrat 600X300

Proace Bus 600X300

Erhvervsleasing hos Bil & Co

Kom ind og få råd og vejledning

Har du brug for at erhvervslease en eller flere biler eller har du brug for gode råd og vejledning, så kontakt en af vores salgsafdelinger. Bil & Co har bilhuse i Kolding, Haderslev, Aabenraa og Sønderborg og alle salgskonsulenter kan give dig professionel vejledning. Lad os finde den bil/varevogn, der matcher dit behov.

Vi laver altid en individuel løsning

For mange firmaer er det naturligt at lease deres biler. Momsen kan løftes som erhvervsdrivende og leasingydelsen er fuldt fradragsberettiget - dette gælder hvis bilen udelukkende anvendes til erhversbrug.

Kom forbi Bil & Co og lad os regne på det

Invester pengene i dit firma

Med erhvervsleasing kan du frigøre kapital 

Erhvervsleaser du firmaet biler slipper for at investere større beløb i biler - penge der kan bruges til vækstinvesteringer i din virksomhed. Vi laver en tilpasset leasingaftale, så du kender ydelsen 3 år frem og du vælger selv om du vil købe bilen eller vi skal sælge den. En Toyota Proace varevogn kan ex. leases for kr. 999,-/mdr.

Undgå bekymringer om værkstedsregninger

Leasingaftalen kan lave med Toyota Serviceaftale, så sørger vi for at holde din bil kørende og stiller selvfølgelig en anden bil eller varevogn til rådighed, når din bil skal på værksted. Serviceaftalen dækker ikke dæk, glas- og lakskader, samt interiør.

Lav det du er god til, så holder vi dig godt kørende!

Vi Skraddersyer 1200X200 (1)