Banner Uden Udbetaling 1200X300

Køb bil med kr. 0,- i udbetaling

Drømmer du om ny bil, hvor du ønsker hele beløbet finansieret, så er et billån gennem Toyota Finans det rette valg. Alle billån kan her igennem laves med en udbetaling på kr. 0,- og den månedlige ydelse kan justeres i forhold til hvor mange år lånet skal betales tilbage på.

DET SKAL DU VIDE OM LÅN UDEN UDBETALING:

  • Vælger du en udbetaling på 0 %, så skal du skal betale en lidt højere rentesats end på vores andre billån uden pant. Du vil opleve, at lånet stadig er meget attraktiv og konkurrencedygtig. 
  • Billån uden udbetaling gælder biler op til 2 år gamle. 
  • Løbetiden på et billån uden udbetaling er op til 8 år (gælder kun fabriksnye biler)

Alle Bil & Co´s salgskonsulenter er uddannet til at rådgive om finansiering og leasing af biler, så har du spørgsmål, mangler et godt råd eller ønsker at se forskellige opstillinger på en finansiering af ny eller brugt bil, så kontakt os.

KONTAKT OM PÅ TLF. 7453 3000

Banner Toyota Bedst I Test Nov 17 1140X480

Resultatet er offentliggjort af Forrådets magasin "TÆNK Penge" onsdag den 25. oktober 2017. De har haft 14 banker og finansieringsselskaber under lup og konklusionen er klar - Toyota Finans tilbyder det bedste og mest fordelagtige billån.

 

For 4. gang i træk er det Toyotas billån, der er vinder testen og er "Danmarks bedste & mest fordelagtige billån"

Forbrugermagasinet "TÆNK Penge" har haft 14 bankers & finansieringsselskabers billån under den store lup og resultatet er klar. Toyota's finansieringsselskab Toyota Finans er en klar vinder og får for 4. gang blåstemplingen "Bedst i test".  

Forskellen mellem dyreste og billigste billån er kr. 33.000,-

Forbrugerrådets grundige test af billån tager udgangspunkt i et eksempel, hvor der skal købes en mindre, veludstyret familiebil – som fx Yaris Hybrid – til 180.000 kr. Undersøgelsen viser, at der er betydelig forskel mellem testens bedste billån og de 2 øvrige. De samlede omkostninger ved Toyotas lån er således blot 16.608 kr., mens det dyreste koster over 49.000 kr. Faktisk sparer man næsten 33.000 kr. på Toyotas billån sammenlignet med det billån, der klarer sig værst i testen.

Hvorfor tilbyder Toyota deres kunder så billige billån

Toyotas score i testen er forøget fra seneste gang, undersøgelsen blev foretaget, og den japanske bilgigant får derfor endnu en gang vurderingen ”meget god”. En af årsagerne til Toyotas præstation i testen skal findes i en grundlæggende filosofi om, at på trods af noget er rigtig godt, kan det altid blive endnu bedre. Dette gælder både, når vi snakker finansiering, driftsikkerheden i bilerne og den gode kundeservice, når du besøger et Toyota værksted.