Banner Toyota Forsikring 1200X400 (1)

Få en attraktiv forsikring til din nye eller brugte Toyota

Hos Bil & Co kan du tegne en Toyota bilforsikring til din nye eller brugte Toyota, som er købt i en af Bil & Co's 4 bilhuse. En Toyota bilforsikring er i samme gode kvalitet som din bil og indeholder en række fordele, som kun tilbydes Toyota kunder.

Få altid repareret din bil på et autoriseret Toyota værksted

Tegner du en Toyota forsikring, er du sikkert reparation på et autoriseret Toyota-værksted. Du er samtidig sikkert, at der altid anvendes nye og originale reservedele. Det er vigtig at få din Toyota opbygget efter fabrikkens forskrifter efter et uheld. Det har betydning for sikkerheden og for gensalgsværdien.

På alle Bil & Co værksteder er der specialuddannede teknikere, der opbygger bilen fuldstændig efter fabrikkens forskrifter. De kender alle Toyota modeller, og ved præcis hvor der må skæres i karrosseriet, og ikke mindst hvor der ikke må. Du kan sikker på, at din Toyota er i lige så sikker og forsvarlig stand efter et uheld, som den var før.

Altid fri lånebil inkl. fri kilometer

Vi stiller altid en lånebil med fri kilometer til rådighed i den periode din bil er på værksted. Lånebilen kan dog maksimalt stå til rådighed i 21 dage.

En Toyota Bilforsikring koster fra kr. 299,-/md.

Banner Fordele Toyota Forsikring 1200X500

 

 

Banner Prisoversigt 1200X150

Toyota Bilforsikring udbydes i samarbejde med Codan Forsikring A/S. Du kan kun købe bilforsikringen, hvis du ikke er opsagt af andre selskaber og ikke er registreret i RKI.