Banner Bedste Billan 2018 1140X480

Seneste resultatet er offentliggjort af Forbrugerrådets magasin "TÆNK Penge" i oktober 2018.

Forbrugerrådet kårer Toyotas billån som Danmarks bedste!

Toyota har Danmarks bedste billån. Sådan lyder konklusionen fra Forbrugerrådet "Tænk Penge" igen. Det er femte gang i træk, at Toyotas finansieringsselskab Toyota Finans løber med titlen og kan kalde sig Bedst i Test. Testens resultat af 12 banker og finansieringsselskaber sætter en tyk streg under, at Toyota udbyder det bedste og billigste billån i Danmark.

Så stor er forskellen i kroner på det dyreste og billigste billån

Forbrugerrådets grundige test af billån tager udgangspunkt i et eksempel, hvor der skal købes en særdeles veludstyret familiebil i mellemklassen – f.eks. en Toyota Auris Hybrid til kr. 255.000,-. Undersøgelsen viser, at der er markant forskel mellem testens bedste billån og de øvrige. De samlede omkostninger ved Toyotas lån er således blot kr. 19.576,-, mens det dyreste koster knap kr. 66.000,- i omkostninger.

Toyotas magtdemonstration understreges af, at undersøgelsens næstbedste billån er hele kr. 8.500,-. dyrere end bilfinansieringen hos Toyota Finans! Hos Bil & Co er vi både stolte og glade over resultatet og blåstemplingen. Men mest af alt, at vi kan tilbyde vores kunder den bedste & billigste løsning.

Toyotas får som den eneste i undersøgelsen endnu en gang vurderingen ”meget god” af Forbrugerrådet og en samlet bedømmelse på 85 procent. Næstbedste ligger hele 18 procentpoint efter med 67 procent, mens den dårligste scorer blot 25 procent. 

Hvorfor tilbyder Toyota deres kunder så billige billån

Toyota arbejder hele tiden på altid at sætte kunderne først. Som Toyotas pressechef siger: "Alle Toyota-bilejere skal altid være sikre på, at de får markedets lavest mulige månedlige låneudgifter, når de vælger en Toyota".

En af årsagerne til Toyotas præstation i testen skal findes i en grundlæggende filosofi om, at på trods af noget er rigtig godt, kan det altid blive endnu bedre, fortæller Anders Tystrup fra Toyota. Det omhandler alt lige fra kvaliteten af bilerne til områder som sikkerhed, kundeservice og finansiering. 

Toyota søger altid at optimere alle forhold for kunderne, og det giver stor tilfredshed hos kunderne. FDM og Loyalty Groups tilfredshedsundersøgelse AutoIndex har 16 år i træk har kåret Toyota til at have de mest tilfredse kunder hos forhandlerne og på værkstederne.

 

Banner Testen 1200X150

Toyota C-HR - Markant, moderne, tjekket & tidløs

Toyota Chr 1200X450

 

En dansk bildesigner har haft en finger med i designet

Den danske bildesigner Stephan Jubt Rasmussen har været med til at designe den flotte crossover fra Toyota. Fra alle vinkler har Toyota C-HR en forfriskende anderledes fremtoning. Det dynamiske design skaber visuel bevægelse selvom bilen holder stille.

En gennemført bil fra yderst til inderst. der er masser af komfort og lækkert udstyr i bilen og kan fås med det specialdesignede JBL audiosystem, der kan forvandle kabinen til en koncertsal. Som standard har Toyota C-HR sikkerhedssystemet "Toyota Safety Sense" som standard.

Toyota C-HR fås med en 1.2 Turbo benzinmotor & som Hybrid