Toyota slår en tyk streg under, at de tilbyder deres kunder Danmarks bedste finansiering

Banner Toyota Bedst I Test Nov 17 1140X480

Resultatet er offentliggjort af Forrådets magasin "TÆNK Penge" onsdag den 25. oktober 2017. De har haft 14 banker og finansieringsselskaber under lup og konklusionen er klar - Toyota Finans tilbyder det bedste og mest fordelagtige billån.

 

For 4. gang i træk er det Toyotas billån, der er vinder testen og er "Danmarks bedste & mest fordelagtige billån"

Forbrugermagasinet "TÆNK Penge" har haft 14 bankers & finansieringsselskabers billån under den store lup og resultatet er klar. Toyota's finansieringsselskab Toyota Finans er en klar vinder og får for 4. gang blåstemplingen "Bedst i test".  

Forskellen mellem dyreste og billigste billån er kr. 33.000,-

Forbrugerrådets grundige test af billån tager udgangspunkt i et eksempel, hvor der skal købes en mindre, veludstyret familiebil – som fx Yaris Hybrid – til 180.000 kr. Undersøgelsen viser, at der er betydelig forskel mellem testens bedste billån og de 2 øvrige. De samlede omkostninger ved Toyotas lån er således blot 16.608 kr., mens det dyreste koster over 49.000 kr. Faktisk sparer man næsten 33.000 kr. på Toyotas billån sammenlignet med det billån, der klarer sig værst i testen.

Hvorfor tilbyder Toyota deres kunder så billige billån

Toyotas score i testen er forøget fra seneste gang, undersøgelsen blev foretaget, og den japanske bilgigant får derfor endnu en gang vurderingen ”meget god”. En af årsagerne til Toyotas præstation i testen skal findes i en grundlæggende filosofi om, at på trods af noget er rigtig godt, kan det altid blive endnu bedre. Dette gælder både, når vi snakker finansiering, driftsikkerheden i bilerne og den gode kundeservice, når du besøger et Toyota værksted. 

Kontakt Bil & Co, så finder vi den løsning, der passer til dig/jer

Danskerne kan få billigere biler og de nye afgifter kan ses på alle hybridbiler

Forsideslider Bilogcodk 1140X480

Toyota C-HR - Markant, moderne, tjekket & tidløs

Toyota Chr 1200X450

 

En dansk bildesigner har haft en finger med i designet

Den danske bildesigner Stephan Jubt Rasmussen har været med til at designe den flotte crossover fra Toyota. Fra alle vinkler har Toyota C-HR en forfriskende anderledes fremtoning. Det dynamiske design skaber visuel bevægelse selvom bilen holder stille.

En gennemført bil fra yderst til inderst. der er masser af komfort og lækkert udstyr i bilen og kan fås med det specialdesignede JBL audiosystem, der kan forvandle kabinen til en koncertsal. Som standard har Toyota C-HR sikkerhedssystemet "Toyota Safety Sense" som standard.

Toyota C-HR fås med en 1.2 Turbo benzinmotor & som Hybrid