Få en attraktiv finansiering af din Fiat og få en oplevelse af frihed

Fiat500x 500L Finansiering 1600X350

 

RENTEN ER LAVERE END I BANKEN

Når du vælger at finansiere din Fiat hos os, så sker det igennem Fiat Finansiering via FCA Capital Danmark. Det betyder, at du kan vælge den finansieringsform, der passer bedst til dine behov ud fra et bredt og attraktivt udvalg af finansieringsløsninger. Du kan hurtigt og fleksibelt få finansieret dit næste bilkøb og ofte med et billigere lån end du kan få i banken. Så spring besøget i banken over, du kan ordne det hele i butikken.

FAST ELLER VARIABEL RENTE PÅ LÅNET

Du kan både vælge lån med variabel og fast rente samt med eller uden udbetaling - hvad der passer til din risiko og økonomi. Billånet kan du afdrage på i op til 8 år, afhængig af hvor gammel bilen er på det tidspunkt, du vælger at finansiere den.

På et billån med variable rente kan renten ændre sig op og ned i lånets løbetid, dog vil din månedlige ydelse altid være den samme. Ved fast rente sikrer du dig mod stigninger i renten i låneperioden. Du vil til gengæld ikke drage nytte af et eventuelt fald i renten.

LÅN UDEN UDBETALING

Hvis du ikke har penge til en udbetaling, så skal vi vide lidt mere om din økonomi, før et lån bevilges. Størrelsen af udbetalingen betyder noget for, hvor mange penge du skal låne, den månedlige ydelse og den rente, du skal betale for at låne penge.

AFBETALING OVER 8 ÅR

Hos FCA Capital er det muligt at afbetale billånet over 8 år og det giver dig en lavere månedlig ydelse. Muligheden for at afdrage over 8 år afhænger af hvor gammel bilen er, på det tidspunkt du vælger at finansiere den. Kontakt Bil & Co på tlf. 7453 3000 for at høre mere om mulighederne.

Finansiering med mulighed for tilbagekøb

Fiat Nyepriser Nyfinansiering 1600X350

 

Nu kan du købe en bil til en fast månedlig ydelse og vælge at returnere bilen efter 4 år uden omkostninger. Vælger du at beholde bilen, laver vi en ny finansieringsaftale på restbeløbet med lavere månedlig ydelse.

Det giver en fleksibel finansiering, der passer til dine behov og økonomi

Finansiering med mulighed for tilbagekøb

Du finder drømmebilen. Herefter oprettes finansieringen med mulighed for tilbagekøb - helt uden udbetaling. Du kender den månedlige ydelse de næste 48 måneder. 

Finansiering sker igennem FCA Capital og kræver positiv kreditgodkendelse.

Det sikre valg

Din Fiat vedligeholdes og serviceres efter servicebogen og ønsker du 100% sikkerhed i din økonomi, så tilvælger du en Tryghedsaftale til din finansiering med mulighed for tilbagekøb. Det betyder du får:

  • 4 års garanti: Garanti på bilen i hele perioden
  • Eftersyn: I henhold til gældende serviceplan
  • Sliddele: Udskiftning af sliddele, såsom bremsedele, støddæmper og viskerblade
  • Vejhjælpsordning: Gælder i hele Danmark

Efter 48 måneder skal du tage stilling igen

Du skal nu beslutte om du vil beholde din Fiat, eller om du vil returnere din brugte bil til FCA Capital.

Vælger du at beholde bilen, oprettes en ny finansiering af restværdien. Du vil dermed opnå en månedlig ydelse som er betydeligt mindre end den forrige. Vælger du at returnerer du din bil til os/FCA Capital, indfries restbeløbet og du er dermed gældfri.