Banner Finansiering Tryhed 1200X300

 

Med en Toyota finansiering kan du føle dig tryg

Grunden til at vi som autoriseret Toyota forhandler kan tilbyde vores kunder Danmarks bedste & billigste billån skyldes Toyota koncernen. Toyota, som er en af verdens største bilproducenter, har deres eget finansierinsselskab. De kan dermed selv bestemme, hvor meget de vil tjene på finasieringsdelen.

For Toyota er høj kundetilfreds og kvalitet afgørende. Det er derfor et vigtigt fokus område, at du som Toyota kunde kan tiltilbydes en fordelagtig og billig bilfinansiering. Noget Forbrugerrådet nu har sat en tyk streg under i dette, hvor Toyota for 3. gang vinder og på den samlet bedømmelse scorer "meget god".

Hos Bil & Co hjælper dig med at overskue alt det med småt

Toyota Banker Bankerne 1200X400

Få Danmarks bedste og billigste billån hos Bil & Co

Det kan til tider være uoverskueligt at gennemskue diverse finansieringsmuligheder, renter og lånetyper. Hos Bil & Co finansierer vi din bil gennem Toyota Financial Services A/S, der har fået forbrugerrådet blåstempling. Frem til den 16. februar 2017 kan du få en attraktiv rente på 1,75%. Renten er variabel og kræver en udbetaling på 20% af købssummen.

Har du ikke 20% af købesummen til udbetalingen kan du selvfølgelig få et billån med 0 kr. i udbetaling og stadig til en særdeles attraktiv rente. Få en af vores sælgere til at regne på mulighederne.

Toyota banker nu for alvor bankerne og alle andre

I 2015 kårede Forbrugerrådets magasin "TÆNK penge" for 3. gang Toyota til at kunne tilbyde "Danmarks bedste og mest fordelagtige billån". Noget af det de fremhævede ved Toyota´s finansiering er den særdeles attraktive rente og nogle af de laveste omkostninger - ikke bare i bilbranchen, men generelt i hele Danmark.

Kontakt din Bil & Co forhandler, så finder vi en løsning der matcher din økonomi - klik her

Banner Beregner 1200X300

555X249 Promotion Site 0Kr Tcm 25 255063

Regneeksempel med 0 kr. i udbetaling

Det er en gennemsnitsberegning:

Fabriksny bil til kr. 130.000 - mdl. ydelse kr. 1.810,-. Ydelsen er beregnet med en udbetaling på 0 kroner. Løbetid 96 mdr. Var. debitorrente fra 6,12 %. ÅOP fra 7,84 % Lånebeløb i alt: kr. 130.000,-. Samlede kreditomkostninger kr. 43.668,-. I alt tilbagebetales kr. 173.668,-.

Lånevilkår:

Positiv kreditgodk. og ikke registreret i RKI forudsættes. Obl. kaskoforsikring. Ekskl. nummerplader og levering. Ingen løbende mdl. gebyrer ved betaling via Nets. 

Der tages forbehold for prisændringer og renteforhøjelser