Ny Aygo Rentebanner Juni18 1140X480

Renten gælder til og med den 31. juli 2018

 

NY TOYOTA AYGO BLIVER INTRODUCERET MED VILD RENTE PÅ 0,95 %

Den nye Toyota AYGO har fået et skapere design. Den populære bil har fået større motor, mulighed for Apple CarPlay, sikkerhedssystemet "Toyota Safety Sense" og meget mere. AYGO'en kommer på gaden midt juni 2018, og det fejrer vi med denne ekstraordinære lave rente. Bemærk - gælder kun kort tid.

NY AYGO KOSTER FRA KR. 89.990,- INKL. LEVERING & NUMMERPLADER 

Danmark bedste & billigste billån med FAST rente på kun 1,75 %

Fast Rente 175 Juni Juli 1140X480

Gælder til og med den 9. juli 2018

 

TOYOTA VIL VÆRE BILLIGST - BILLÅN MED EN FAST RENTE PÅ KUN 1,75 % 

Overvejer du at købe en ny Toyota, så tilbyder Toyota Finans dig lige nu "Danmarks bedste & billigste billån", der slår bankerne. Har du 20% i udbetaling (20% af købssummen), så får du et billån med en fast rente på kun 1,75 %. 

Har du ikke til udbetalingen, er det selvfølgelig muligt at få et billån uden udbetaling. Toyota Finans har nemlig flere muligheder for finansiering af din nye/brugte bil med meget attraktive og konkurrencedygtige billån.

Kig forbi en af vores forhandlere, så laver en af vores salgskonsulenter en beregning på en finansiering, der tager udgangspunkt i din økonomi, rådighedsbeløb, model, låntype, løbetid osv. 

Toyota er i flere år af forbrugermagasinet "TÆNK Penge" blevet kåret til at have Danmarks bedste billån. I oktober 2017 var det 4. gang i streg at Toyota vandt over banker og realkreditinstitutterne.

Banner Toyota Bedst I Test Nov 17 1140X480

Få Danmarks bedste og billigste billån hos Bil & Co

Det kan til tider være uoverskueligt at gennemskue diverse finansieringsmuligheder, renter og lånetyper. Hos Bil & Co finansierer vi din bil gennem Toyota Financial Services Danmark A/S, der har fået forbrugerrådet blåstempling for 4. gang i træk. 

Toyota banker nu for alvor bankerne og alle andre

Forbrugerrådets magasin "TÆNK Penge" kårede den 25. oktober 2017 igen Toyota's finansieringsselskab Toyota Finans til at kunne tilbyde "Danmarks bedste og mest fordelagtige billån". Noget af det de fremhævede ved Toyota´s finansiering er den særdeles attraktive rente og nogle af de laveste omkostninger - ikke bare i bilbranchen, men generelt i hele Danmark.

Forbrugerrådets magasin Tænk Penge har haft 14 bankers og finansieringsselskabers billån under den store lup. Der hersker ingen tvivl hos Forbrugerrådet om, at Toyota tilbyder den bedste og billigste samlede pakke, når det kommer til finansiering af en fabriksny bil. Faktisk sparer man næsten 33.000 kr. på Toyotas billån sammenlignet med det billån, der klarer sig værst i testen. 

En af årsagerne til Toyotas præstation i testen skal findes i en grundlæggende filosofi om, at på trods af noget er rigtig godt, kan det altid blive endnu bedre. Det omhandler ikke kun finansieringen, men også bilens kvalitet og sikkerhed, samt den service man får på et autoriseret toyota værksted.

Kontakt din Bil & Co forhandler, så finder vi en løsning der matcher din økonomi - klik her

Banner Forbrugerradet 1200X300 (1)

Resultatet er offentliggjort af Forrådets magasin "TÆNK Penge" onsdag den 25. oktober 2017. De har haft 14 banker og finansieringsselskaber under lup og konklusionen er klar - Toyota Finans tilbyder det bedste og mest fordelagtige billån.

Banner Finansiering Tryhed 1200X300

 

Med en Toyota finansiering kan du føle dig tryg

Grunden til at vi som autoriseret Toyota forhandler kan tilbyde vores kunder Danmarks bedste & billigste billån skyldes Toyota koncernen. Toyota, som er en af verdens største bilproducenter, har deres eget finansierinsselskab. De kan dermed selv bestemme, hvor meget de vil tjene på finasieringsdelen.

For Toyota er høj kundetilfreds og kvalitet afgørende. Det er derfor et vigtigt fokus område, at du som Toyota kunde kan tiltilbydes en fordelagtig og billig bilfinansiering. Noget Forbrugerrådet nu har sat en tyk streg under i dette, hvor Toyota for 3. gang vinder og på den samlet bedømmelse scorer "meget god".

Hos Bil & Co hjælper dig med at overskue alt det med småt