Toyota slå en tyk streg under, at de tilbyder deres kunder Danmarks bedste billån

Banner Toyota Bedst I Test Nov 17 1140X480

Få Danmarks bedste og billigste billån hos Bil & Co

Det kan til tider være uoverskueligt at gennemskue diverse finansieringsmuligheder, renter og lånetyper. Hos Bil & Co finansierer vi din bil gennem Toyota Financial Services Danmark A/S, der har fået forbrugerrådet blåstempling for 4. gang i træk. 

Toyota banker nu for alvor bankerne og alle andre

Forbrugerrådets magasin "TÆNK Penge" kårede den 25. oktober 2017 igen Toyota's finansieringsselskab Toyota Finans til at kunne tilbyde "Danmarks bedste og mest fordelagtige billån". Noget af det de fremhævede ved Toyota´s finansiering er den særdeles attraktive rente og nogle af de laveste omkostninger - ikke bare i bilbranchen, men generelt i hele Danmark.

Forbrugerrådets magasin Tænk Penge har haft 14 bankers og finansieringsselskabers billån under den store lup. Der hersker ingen tvivl hos Forbrugerrådet om, at Toyota tilbyder den bedste og billigste samlede pakke, når det kommer til finansiering af en fabriksny bil. Faktisk sparer man næsten 33.000 kr. på Toyotas billån sammenlignet med det billån, der klarer sig værst i testen. 

En af årsagerne til Toyotas præstation i testen skal findes i en grundlæggende filosofi om, at på trods af noget er rigtig godt, kan det altid blive endnu bedre. Det omhandler ikke kun finansieringen, men også bilens kvalitet og sikkerhed, samt den service man får på et autoriseret toyota værksted.

Kontakt din Bil & Co forhandler, så finder vi en løsning der matcher din økonomi - klik her

Magasinet "Tænk Penge" kårede igen Toyota til at tilbyde det bedste billån

Banner Forbrugerradet 1200X300 (1)

Resultatet er offentliggjort af Forrådets magasin "TÆNK Penge" onsdag den 25. oktober 2017. De har haft 14 banker og finansieringsselskaber under lup og konklusionen er klar - Toyota Finans tilbyder det bedste og mest fordelagtige billån.

Banner Finansiering Tryhed 1200X300

 

Med en Toyota finansiering kan du føle dig tryg

Grunden til at vi som autoriseret Toyota forhandler kan tilbyde vores kunder Danmarks bedste & billigste billån skyldes Toyota koncernen. Toyota, som er en af verdens største bilproducenter, har deres eget finansierinsselskab. De kan dermed selv bestemme, hvor meget de vil tjene på finasieringsdelen.

For Toyota er høj kundetilfreds og kvalitet afgørende. Det er derfor et vigtigt fokus område, at du som Toyota kunde kan tiltilbydes en fordelagtig og billig bilfinansiering. Noget Forbrugerrådet nu har sat en tyk streg under i dette, hvor Toyota for 3. gang vinder og på den samlet bedømmelse scorer "meget god".

Hos Bil & Co hjælper dig med at overskue alt det med småt

De nye bilafgifter belønner miljørigtige & sikre biler

Forsideslider Bilogcodk 1140X480