Danmark bedste & billigste billån med FAST rente på kun 1,75 %

Banner Fast Rente 175 Nov18 1140X480

Kræver en udbetaling på 20% af købssummen, obligatorisk kaskoforsikring, ikke reg. i RKI forudsættes. Inkl. nummerplader og lev. Kampagnen gælder til og med den 9. november 2018.

 

TOYOTA VIL VÆRE BILLIGST - BILLÅN MED EN FAST RENTE PÅ KUN 1,75 % 

Overvejer du at købe en ny Toyota, så tilbyder Toyota Finans dig lige nu "Danmarks bedste & billigste billån", der slår bankerne. Har du 20% i udbetaling (20% af købssummen), så får du et billån med en fast rente på kun 1,75 %. 

Har du ikke til udbetalingen, er det selvfølgelig muligt at få et billån uden udbetaling. Toyota Finans har nemlig flere muligheder for finansiering af din nye/brugte bil med meget attraktive og konkurrencedygtige billån.

Kig forbi en af vores forhandlere, så laver en af vores salgskonsulenter en beregning på en finansiering, der tager udgangspunkt i din økonomi, rådighedsbeløb, model, låntype, løbetid osv. 

Forbrugerrådet kårer for 5. gang i træk Toyotas billån som Danmarks bedste & billigste

Banner Bedste Billan 2018 1140X480

Seneste resultatet er offentliggjort af Forbrugerrådets magasin "TÆNK Penge" i oktober 2018.

Forbrugerrådet kårer Toyotas billån som Danmarks bedste!

Toyota har Danmarks bedste billån. Sådan lyder konklusionen fra Forbrugerrådet "Tænk Penge" igen. Det er femte gang i træk, at Toyotas finansieringsselskab Toyota Finans løber med titlen og kan kalde sig Bedst i Test. Testens resultat af 12 banker og finansieringsselskaber sætter en tyk streg under, at Toyota udbyder det bedste og billigste billån i Danmark.

Så stor er forskellen i kroner på det dyreste og billigste billån

Forbrugerrådets grundige test af billån tager udgangspunkt i et eksempel, hvor der skal købes en særdeles veludstyret familiebil i mellemklassen – f.eks. en Toyota Auris Hybrid til kr. 255.000,-. Undersøgelsen viser, at der er markant forskel mellem testens bedste billån og de øvrige. De samlede omkostninger ved Toyotas lån er således blot kr. 19.576,-, mens det dyreste koster knap kr. 66.000,- i omkostninger

Toyotas magtdemonstration understreges af, at undersøgelsens næstbedste billån er hele kr. 8.500,-. dyrere end bilfinansieringen hos Toyota Finans! Hos Bil & Co er vi både stolte og glade over resultatet og blåstemplingen. Men mest af alt, at vi kan tilbyde vores kunder den bedste & billigste løsning.

Toyotas får som den eneste i undersøgelsen endnu en gang vurderingen ”meget god” af Forbrugerrådet og en samlet bedømmelse på 85 procent. Næstbedste ligger hele 18 procentpoint efter med 67 procent, mens den dårligste scorer blot 25 procent. 

Hvorfor tilbyder Toyota deres kunder så billige billån

Toyota arbejder hele tiden på altid at sætte kunderne først. Som Toyotas pressechef siger: "Alle Toyota-bilejere skal altid være sikre på, at de får markedets lavest mulige månedlige låneudgifter, når de vælger en Toyota".

En af årsagerne til Toyotas præstation i testen skal findes i en grundlæggende filosofi om, at på trods af noget er rigtig godt, kan det altid blive endnu bedre, fortæller Anders Tystrup fra Toyota. Det omhandler alt lige fra kvaliteten af bilerne til områder som sikkerhed, kundeservice og finansiering. 

Toyota søger altid at optimere alle forhold for kunderne, og det giver stor tilfredshed hos kunderne. FDM og Loyalty Groups tilfredshedsundersøgelse AutoIndex har 16 år i træk har kåret Toyota til at have de mest tilfredse kunder hos forhandlerne og på værkstederne.

Se hele testen og hvem der er med - KLIK HER

Kontakt din Bil & Co forhandler, så finder vi en løsning der matcher din økonomi

Banner Finansiering Tryhed 1200X300

 

Med en Toyota finansiering kan du føle dig tryg

Grunden til at vi som autoriseret Toyota forhandler kan tilbyde vores kunder Danmarks bedste & billigste billån skyldes Toyota koncernen. Toyota, som er en af verdens største bilproducenter, har deres eget finansierinsselskab. De kan dermed selv bestemme, hvor meget de vil tjene på finasieringsdelen.

For Toyota er høj kundetilfreds og kvalitet afgørende. Det er derfor et vigtigt fokus område, at du som Toyota kunde kan tiltilbydes en fordelagtig og billig bilfinansiering. Noget Forbrugerrådet nu har sat en tyk streg under i dette, hvor Toyota for 3. gang vinder og på den samlet bedømmelse scorer "meget god".

Hos Bil & Co hjælper dig med at overskue alt det med småt