Først vælger du bilen, så vælger du finansieringen - nemt og overskueligt

Banner Beregner 1200X300

Det er ikke bare noget vi siger!

Toyota Banker Bankerne 720X416

Toyota tilbyder det bedste og billigste billån

Vi er stolte over, at Toyota for 3. år i træk er kåret af Forbrugerrådet Tænk som udbyder af det billigste billån - uanset om du ligger en udbetaling på 20% eller 40%, så er et Toyota billån billigst.

Forbrugertesten fra TÆNK giver også Toyota´s billån topkarakteren "Meget god" i den samlet bedømmelse.

Toyota har sit eget finansieringsselskab

Grunden til at vores kunder kan få denne lave rente skyldes, at Toyota som verdens største bilproducent har sit eget finansierinsselskab - Toyota Finans. Det er et vigtigt fokus område, at kunde tilbyde sine kunder en god og billig bilfinansiering. 

Kig altid på ÅOP renten

Finansiering kan svært at gennemskue. Renten kan være lav, men diverse gebyrer og oprettelser kan gøre det dyrt i den sidste ende. Så kig altid på ÅOP renten, den tager det hele med og er den rente der er afgørende!

Kontakt vores salgkonsulenter på tlf. 7453 3000

Så stor kan forskel på et billån være

En forskel på over kr. 30.000,- på den samme bil

Forrådet TÆNK testede 17 billån, hvor både banker og bilproducenternes finansieringsselskaber indgik. ÅOP rentede svingede fra 3,4 til 9,7 %. Det vil betyde hvis du skal købe en bil til 179.990,- kom du med et Toyota lån til at betale 197.722,- for bilen. Med det dyreste billån kommer du til at betale kr. 232.203,- for bilen. Det er mere end kr. 30.000,- i besparelse, så det kan betale sig at investere lidt tid i at læse det med småt.

Hos Bil & Co er alle salgskonsulenter uddannet til at kunne rådgive om finansiering og leasing