3New500header

En Fiat 500 er et designikon, der aldrig går af mode

Kend din biløkonomi med Fiat privatleasing

Vælger du at lease en Fiat 500 Popstar til en månedlig ydelse på kr. 1.895,- og med en førstegangsydelse på kr. 4.995,-, så kan du køre trygt afsted. Leasingaftalen er inkl. service, moms, finansierings- og leveringsomkostninger. Du skal ikke tænke på værditab på bilen, da du efter ved udløb afleverer bilen tilbage til Fiat.

Det med småt skriver vi gerne med stort

Løbetiden er 36 mdr. med en kørsel i perioden på 45.000 km. De omkostninger der kommer udover leasingaftelen er forsikring, grøn ejerafgift (kr. 310,-/halvårligt), dæk og forbrugsvæsker. Der er krav om kaskoforsikring og aftalen er betinget af en positiv kreditgodkendelse.

Brændstoføkonomi v. blandet kørsel: 26,3 km/l. CO²-udledning: 88 g/km.

Kom forbi Bil & Co og få en prøvetur i en FIAT 500 modellerne

Privatleasing med en månedlig ydelse på kr. 2.995,-

Fiat 500 X 2017

 

Den kan privatleases for kr. 2.995,-/md. og med en førstegangsydelse på kr. 9.995,-. Løbetiden er 36 mdr. med 45.000 km kørsel i perioden. Inkl. service, moms, vejhjælp og finansierings- og leveringsomkostninger. Ekskl. forsikring, grøn ejerafgift, dæk og forbrugsvæsker. Positiv kreditgodkendelse er en forudsætning.

Interior 750X300

Lygter Fiat500 350X300

Banner Fiat Privatleasing Listen 1200X250

Bil & Co er din autoriseret FIAT forhandler i Kolding

Den 1. juni 2016 overtog Bil & Co officielt Fiat forhandlingen i Kolding og blev derved autoriseret Fiat forhandler og værksted. Bil & Co varetager både salget af Fiat personbiler og varebiler, så hvad enten det er privat eller erhverv, så er vores salgskonsulenter parate til at hjælpe dig.

Professionel rådgivning og fremragende service er en selvfølge

Hos Bil & Co er vores salgskonsulenter kompetente rådgivere hvad enten det gælder finansiering eller leasing. Når du/I skal træffe valget er der flere forhold og situationer, der skal overvejes. Det er f.eks. vigtigt at kende dit kørselsbehov, hvor ofte du ønsker at skifte bilen ud og dit samlet bilbudget.

Privatleasing - så slipper du for bekymringerne

Vælger du at privatlease, så kender du dine fremtidige udgifter, det er kun benzinomkostningen er den variable omkostning. En Fiat privatleasing aftale er altid inkl. serviceaftale, så til den månedlige ydelse kan regnes rimelig nøjagtig, da grøn ejerafgift og forsikring kan fastsættes fra starten. Leasing er derfor en god løsning, hvis du ønsker budgetsikkerhed.

Privatleasing - nyd budgetsikkerhed

I leasingkontrakten er der inkluderet vejhjælp, service, vedligeholdelse. Du skal ikke bekymre dig om bilens værdi, når leasingperioden udløber, bilen aflevereres tilbage til Fiat Finansiering A/S. Du står altså ikke tilbage med en restgæld, som kunne være tilfældet ved en finansiering, hvor bilen er mindre værd end det du oprindelig skylder. 

Fiat Finansiering samarbejder med FDM

Hvis du vil føle dig ekstra tryg, har du mulighed for privatleasing med forsikring. Den indeholder kaskoforsikring og beskyttelse mod div. småskader, såsom ridser og buler. Fiat Finansiering anvender en standardkontrakt, som er skabt i samarbejde med FDM, så du kan trygt benytte et Fiat leasingtilbud.

Lad Bil & Co hjælpe & rådgive dig  

Kontakt os