Fiat Leasing Banner Okt 2017 1200X400

 

Regeringens lovforslag L4 ”Lov om ændring af registreringsafgiftsloven og brændstofforbrugsafgiftsloven”, der blev fremsat 3. oktober 2017, betyder at der bliver ændret ved de danske leasingregler.

Forslaget lader til at få meget vidtgående konsekvenser for nuværende måde at lave leasingaftaler på. Der er stadig en del ubekendte og endelig afklaring forventes desværre først efter endt høringsfase (10. oktober 2017). Førstebehandling i Folketinget forventet den 25. oktober 2017. Vi kan derfor ikke beregne leasingydelser pt.

Fiat 500X CITY LOOK

Fiat 500 X 2017

De nye leasingpriser kan først regnes omkring den 25. oktober 2017 (skyldes regeringens ændring i leasingreglerne i DK). Vi opdaterer de nye leasingpriser, så hurtigt det er muligt.

Interior 750X300

Lygter Fiat500 350X300

Banner Fiat Privatleasing Listen 1200X250

Bil & Co er din autoriseret FIAT forhandler i Kolding

Den 1. juni 2016 overtog Bil & Co officielt Fiat forhandlingen i Kolding og blev derved autoriseret Fiat forhandler og værksted. Bil & Co varetager både salget af Fiat personbiler og varebiler, så hvad enten det er privat eller erhverv, så er vores salgskonsulenter parate til at hjælpe dig.

Professionel rådgivning og fremragende service er en selvfølge

Hos Bil & Co er vores salgskonsulenter kompetente rådgivere hvad enten det gælder finansiering eller leasing. Når du/I skal træffe valget er der flere forhold og situationer, der skal overvejes. Det er f.eks. vigtigt at kende dit kørselsbehov, hvor ofte du ønsker at skifte bilen ud og dit samlet bilbudget.

Privatleasing - så slipper du for bekymringerne

Vælger du at privatlease, så kender du dine fremtidige udgifter, det er kun benzinomkostningen er den variable omkostning. En Fiat privatleasing aftale er altid inkl. serviceaftale, så til den månedlige ydelse kan regnes rimelig nøjagtig, da grøn ejerafgift og forsikring kan fastsættes fra starten. Leasing er derfor en god løsning, hvis du ønsker budgetsikkerhed.

Privatleasing - nyd budgetsikkerhed

I leasingkontrakten er der inkluderet vejhjælp, service, vedligeholdelse. Du skal ikke bekymre dig om bilens værdi, når leasingperioden udløber, bilen aflevereres tilbage til Fiat Finansiering A/S. Du står altså ikke tilbage med en restgæld, som kunne være tilfældet ved en finansiering, hvor bilen er mindre værd end det du oprindelig skylder. 

Fiat Finansiering samarbejder med FDM

Hvis du vil føle dig ekstra tryg, har du mulighed for privatleasing med forsikring. Den indeholder kaskoforsikring og beskyttelse mod div. småskader, såsom ridser og buler. Fiat Finansiering anvender en standardkontrakt, som er skabt i samarbejde med FDM, så du kan trygt benytte et Fiat leasingtilbud.

Lad Bil & Co hjælpe & rådgive dig  

Kontakt os