Attraktiv privatleasing på Mitsubishi ASX inkl. serviceaftale & vejhjælp

Banner Asx Privatleasing 1140X480

 

Leasing Mitsubishi Asx 

Mitsubishi ASX er fyldt med masser af udstyr og køreglæde: Klimaanlæg, fartpilot, Bluetooth, ratbetjent radio/CD, sædevarme, elruder, elsidespejle m. varme og blinklys, 18" alufælge og læderrat.

Tilbuddet er gældende gennem Jyske Finans og er inkl. finansierings- og leveringsomkostninger, service i hele perioden og metallak. Prisen er ekskl. dæk, forsikring, brændstof og grøn ejerafgift. Kaskoforsikring, positiv godkendelse af kunden og betaling via NETS forudsættes. Ved leasingperiodens udløb returneres bilen til Jyske Finans. Forbrug v. bl. kørsel 17,2 km/l. CO2-udslip 132 g/km. Energimærke B.

Banner Sikkerhed Asx 1200X300

Gå ikke på kompromis med sikkerheden

ASX er udstyret med 7 airbags, der forøger sikkerheden på alle pladser. Forsæderne er beskyttet af frontairbags plus en knæairbag til føreren for yderligere beskyttelse ved frontkollision. I tilfælde af sidekollission beskyttes fører og passagerer ved hjælp af gardinairbags.

ASX har et RISE karosseri, der er et unikt karosseri fra Mitsubishi Motors. Bilen er udstyret med en masser teknologisk sikkerhedssystemer - stabilitet og kontrol afhjælpes ved hjælp af sikkerhedsudstyr som ABS med EBD, Active Stability Control (ASC), Traction Control (TCL) samt Hill Start Assist.

Mitsubishi forhandles af Bil & Co i Aabenraa - kig forbi og få en prøvetur