Attraktive leasingpriser på udvalgte Toyota modeller til private

1140X420 Stor Kampagne Banner Pl Tcm 25 1177618

 

Leasingpriser Toyota Jan19 1200X1200

Gælder ved max 15.000 km/årligt og en løbetid på 36 mdr. Månedlig ydelse er inkl. serviceaftale, metallak, etablerings- og leveringsomkostninger, men ekskl. grøn ejerafgift, forsikring og evt. ekstraudstyr. Tilbuddet er gældende gennem Toyota Financial Services A/S og kræver en positiv kreditgodkendelse. Der tages forbehold for trykfejl, prisændringer og renteforhøjelser.

Leasing Eller Kob 1200X200

Skal du vælge privatleasing eller skal du købe din næste bil?

Det er blevet populært at privatlease sin bil i Danmark, og det er der mange gode grunde til. Den store udgift ved at købe ny bil, er at bilen hurtigt taber i værdi, og et bilkøb er ofte en uforudsigelig affære. Bilens værdi kan falde mere end forventet, eller der kan komme dyre reparationer. Disse uforudsigligheder undgår man, når man vælger privatleasing, hvor man kender den månedlig ydelse, som er inkl. serviceaftale. Ved leasing er udbetalingen ofte lavere end ved finansiering. MEN, der er nogle væsentligste overvejelser, der er vigtige, når du/I står imellem valget - leasing eller køb.

 • Dit kørselsbehov er væsentlig ved privatleasing

Den månedlige leasingydelse vil afhænge af dit årlige kørselsbehov. En typisk leasingaftale vil lyde på 15.000 km/årligt og vil så kunne øges med 5000 km intervaller. Det betyder du skal  tænke over de daglige kilometer, ferie til udlandet osv., da overkørte km koster, den dag du skal aflevere bilen.

 • Ingen værkstedsregninger - privatleasing er inkl. serviceaftale

Ved Toyota Privatleasing er der altid serviceaftale inkluderet i den månedlige leasingydelse. Du skal aldrig bekymre dig dig om udgifter til service eller reparationer, da disse afholdes af leasingselskabet. Selv viskerblade, pærer og sprinklervæske er inkluderet. Så har brug for ro i maven på det punkt er leasing at foretrække.

Får bilen buler, ridser o. lign i leasingperioden, så skal de afholdes af dig, dit forsikringsselskab eller af leasingselskabet. Det afhænger af de leasingvilkår, der står i den aftale du underskriver fra starten. Skal dit forsikringselskab dække udgifterne vil der oftest være en selvrisiko, som du skal betale.

 • Hvornår kan det betale sig at købe bilen

Ved leasingperiodens udløb afleverer du bilen og overlader gensalget til leasingselskabet, et køb af bilen er ikke muligt. Tænker du, at have bilen i 2-3 år, hvor værditabet er størst er leasing typisk mest fordelagtig. Mere end 4 år kan det oftest bedre betale sig at købe bilen, men her skal årlig kørselsbehov og den økonomiske situation tages med i vurderingen. 

Så der findes ikke noget klart svar på, hvad der økonomisk mest fordelagtigt, det kommer meget an på ovenstående. Hos Bil & Co er alle salgskonsulenter uddannet til at kunne vejlede dig, så lad os stille de forskellige muligheder op ift. din/jeres situation.

Forvent altid kompetent vejledning & fremragende service hos Bil & Co

Fordele Ulemper Leasing 1200X200

Fordele ved privatleasing

 • Førstegangsudbetalingen er ofte lavere end når du køber en bil
 • Du kender stort set dine udgifter i leasingperioden
 • Leasingperiode og årligt kilometer kan matches dit behov
 • Toyota Financial Services privatleasing er baseret på FDM´s privatleasingaftale.
 • Ingen bekymringer om værditab på bilen
 • Der er altid en "Serviceaftale" med
 • Leasingperioden aftales med forhandleren

Ulemper ved privatleasing

 • Du har ingen opsparing i bilen
 • Ved leasing kan du ikke trække renteudgifterne fra
 • Du ikke mulighed for at købe bilen, når leasingperioden slutter
 • Har bilen skader, skal du betale omkostningerne

Banner Leasing Frihed Overblik 1200X400