1140X480 Fh Bilco Aygo Xplore Plplusdaek

 

Privatleasing på en AYGO x-plore med vinterdæk til kun kr. 2.095,-/md.

Stiller du dig selv disse spørgsmål: "Skal jeg vælge en ny eller brugt bil? Hvad er renten på billånet? Hvilken forsikring skal jeg vælge? Hvad koster det at have bil, hvad er værditabet og hvad er billigst for mig?" Vælger du privatleasing skal du ikke tænke på alt dette. Her kender du nemlig den månedlige ydelse og Toyota privatleasing er altid inkl. serviceaftale, så du skal aldrig frygte en værkstedsregning.

Vælg lige nu privatleasing på AYGO x-plore og få vinterdæk, 2 x dækskift årligt og opbevaring på dækhotel med i ydelsen. Månedlig leasingydelse med vinterdæk m.m. er kr. 2.095,- med en førstegangsydelse på kr. 1.995,-.

Ønsker du ikke vinterdæk, dækskifte og opbevaring med, så bliver den månedlig ydelse kr. 1.995,- og førstegangsydelsen forbliver kr. 1.995,-.

Inkl. max. 15.000 km/år. 36 mdr. løbetid. Inkl. metallak, moms, serviceaftale, etablerings- og leveringsomk. Ekskl. grøn ejerafgift, forsikring og ekstraudstyr. Positiv kreditgodk. forudsættes.

Totalpris i løbetiden uden vinterdæk: (36 mdr. x kr. 1.995,- + førstegangsydelse kr. 1.995,-) = kr. 73.815,- inkl. service og førstegangsydelse. Totalpris i løbetiden inkl. vinterdæk: (36 mdr. x kr. 2.095,- + førstegangsydelse kr. 1.995,-) = kr. 77.415,- inkl. service og førstegangsydelse.

Gælder så længe lager haves. Forbehold for trykfejl, prisændringer og renteforhøjelser. Tilbud gælder igennem Toyota Financial Services Danmark A/S så længe lager haves.

Se udstyrsniveauet - KLIK HER

1140X480 Forhandler Banner Bilco Aygo X Cellence Daek Pl

Privatleasing på en AYGO x-cellence med vinterdæk til kun kr. 2.195,-/md.

Vælg privatleasing på AYGO x-cellence og få vinterdæk, 2 x dækskift og opbevaring på dækhotel med i ydelsen. Månedlig leasingydelse med vinterdæk er kr. 2.195,- med en førstegangsydelse på kr. 1.995,-.

Inkl. max. 15.000 km/år. 36 mdr. løbetid. Inkl. metallak, moms, serviceaftale, etablerings- og leveringsomk. Ekskl. grøn ejerafgift, forsikring og ekstraudstyr. Positiv kreditgodk. forudsættes.

Totalpris i løbetiden: (36 mdr. x 2.095 kr. + førstegangsydelse 2.095 kr.) = 77.515 kr. inkl. service og førstegangsydelse. Totalpris i løbetiden inkl. vinterdæk: (36 mdr. x 2.195 kr. + førstegangsydelse 2.095 kr.) = 81.115 kr. inkl. service og førstegangsydelse.

Gælder så længe lager haves. Forbehold for trykfejl, prisændringer og renteforhøjelser. Tilbud gælder igennem Toyota Financial Services Danmark A/S.

Se udstyrsniveauet - KLIK HER

Attraktive leasingpriser på udvalgte Toyota modeller til private

1140X420 Stor Kampagne Banner Pl Tcm 25 1177618

 

Toyota Privatleasing August18 1200X12000

Gælder ved max 15.000 km/årligt og en løbetid på 36 mdr. Månedlig ydelse er inkl. serviceaftale, metallak, etablerings- og leveringsomkostninger, men ekskl. grøn ejerafgift, forsikring og evt. ekstraudstyr. Tilbuddet er gældende gennem Toyota Financial Services A/S og kræver en positiv kreditgodkendelse. Der tages forbehold for trykfejl, prisændringer og renteforhøjelser.

Halv pris på førstegangsydelsen på Auris Hybrid Selected

Toyota Privatleasing Auris Selected 1140X420

 

Førstegangsydelse kun kr. 4.995,- (før 9.995 kr.) - månedlig ydelse kr. 3.495,- inkl. serviceaftale

Et super godt tilbud på privatleasing af den populære familiebil Auris Hybrid Hatchback eller Touring Sports Selected. Auris Hybrid Selected er en rummelig familiebil med god kørekomfort, automatgear og den nyeste hybridteknologi fra Toyota.

Max. 15.000 km/år. 36 mdr. løbetid. Inkl. serviceaftale, etablerings- og leveringsomkostninger. Ekskl. grøn ejerafgift, forsikring og ekstraudstyr. Positiv kreditgodkendelse forudsættes. Forbehold for trykfejl, prisændringer og renteforhøjelser. Tilbuddet er gældende igennem Toyota Financial Services Danmark A/S til den 10. september eller så længe lager haves. 

Se hele udstyrsniveauet m.m. - KLIK HER

Toyota Privatleasing Yaris 1995 720X416

Det er blevet endnu billigere at privatlease den populære Toyota Yaris. Bilen er med premiumpakke og spækket med udstyr. En månedlig ydelse på kr. 1.995,- inkl. serviceaftale og du skal aldrig tænke på værditab.

Se hele udstyrsniveauet m.m. - KLIK HER

Toyota Privatleasing Yaris Hybrid 720X416

Toyota Yaris Hybrid er køreglæde med automatgear som standard. Bilen er med premiumpakke og spækket med udstyr. En månedlig ydelse på kr. 2.695,- inkl. serviceaftale og du skal aldrig tænke på værditab.

Se hele udstyrsniveauet m.m. - KLIK HER

Aygo Leasing Juni18 1140X480

 

ATTRAKTIV PRIVATLEASING
Vælger du at privatlease din bil, så skal du aldrig tænke på værkstedsregninger & værditab, da privatleasing gennem Toyota er inkl. serviceaftale. Du kan efter 12 mdr. vælge at aflevere nøglerne og den månedlige ydelse stopper. Så ønsker du at kende dine udgifter til bil, så er privatleasing at foretrække.

UDSTYRSLISTE AYGO X-PLAY MED GO-PAKKE:

 • Aircondition, 15" alufælge, sædevarme & LED-kørelys
 • Multifunktionsrat i læder, samt indfarvede sidespejle & dørgreb
 • Start og Stop (kun manuelt gear)
 • Radio m/Bluetooth & håndfri telefoni

GO-PAKKEN INKLUDERER: 

 • 7" multimediesystem m/x-touch skærm & bakkamera

 

Maks. 15.000 km/år. 36 mdr. løbetid. Inkl. serviceaftale, etablerings- & lev. omkostninger. Ekskl. grøn ejerafgift, forsikring og ekstraudstyr. Positiv kreditgodkendelse kræves. Gælder så længe lager haves. Vi tager forbehold for prisændringer og renteforhøjelser. Tilbuddet er gældende igennem Toyota Financial Services Danmark A/S til og med 31. juli 2018.

Leasing Eller Kob 1200X200

Skal du vælge privatleasing eller skal du købe din næste bil?

Det er blevet populært at privatlease sin bil i Danmark, og det er der mange gode grunde til. Den store udgift ved at købe ny bil, er at bilen hurtigt taber i værdi, og et bilkøb er ofte en uforudsigelig affære. Bilens værdi kan falde mere end forventet, eller der kan komme dyre reparationer. Disse uforudsigligheder undgår man, når man vælger privatleasing, hvor man kender den månedlig ydelse, som er inkl. serviceaftale. Ved leasing er udbetalingen ofte lavere end ved finansiering. MEN, der er nogle væsentligste overvejelser, der er vigtige, når du/I står imellem valget - leasing eller køb.

 • Dit kørselsbehov er væsentlig ved privatleasing

Den månedlige leasingydelse vil afhænge af dit årlige kørselsbehov. En typisk leasingaftale vil lyde på 15.000 km/årligt og vil så kunne øges med 5000 km intervaller. Det betyder du skal  tænke over de daglige kilometer, ferie til udlandet osv., da overkørte km koster, den dag du skal aflevere bilen.

 • Ingen værkstedsregninger - privatleasing er inkl. serviceaftale

Ved Toyota Privatleasing er der altid serviceaftale inkluderet i den månedlige leasingydelse. Du skal aldrig bekymre dig dig om udgifter til service eller reparationer, da disse afholdes af leasingselskabet. Selv viskerblade, pærer og sprinklervæske er inkluderet. Så har brug for ro i maven på det punkt er leasing at foretrække.

Får bilen buler, ridser o. lign i leasingperioden, så skal de afholdes af dig, dit forsikringsselskab eller af leasingselskabet. Det afhænger af de leasingvilkår, der står i den aftale du underskriver fra starten. Skal dit forsikringselskab dække udgifterne vil der oftest være en selvrisiko, som du skal betale.

 • Hvornår kan det betale sig at købe bilen

Ved leasingperiodens udløb afleverer du bilen og overlader gensalget til leasingselskabet, et køb af bilen er ikke muligt. Tænker du, at have bilen i 2-3 år, hvor værditabet er størst er leasing typisk mest fordelagtig. Mere end 4 år kan det oftest bedre betale sig at købe bilen, men her skal årlig kørselsbehov og den økonomiske situation tages med i vurderingen. 

Så der findes ikke noget klart svar på, hvad der økonomisk mest fordelagtigt, det kommer meget an på ovenstående. Hos Bil & Co er alle salgskonsulenter uddannet til at kunne vejlede dig, så lad os stille de forskellige muligheder op ift. din/jeres situation.

Forvent altid kompetent vejledning & fremragende service hos Bil & Co

Fordele Ulemper Leasing 1200X200

Fordele ved privatleasing

 • Førstegangsudbetalingen er ofte lavere end når du køber en bil
 • Du kender stort set dine udgifter i leasingperioden
 • Leasingperiode og årligt kilometer kan matches dit behov
 • Toyota Financial Services privatleasing er baseret på FDM´s privatleasingaftale.
 • Ingen bekymringer om værditab på bilen
 • Der er altid en "Serviceaftale" med
 • Leasingperioden aftales med forhandleren

Ulemper ved privatleasing

 • Du har ingen opsparing i bilen
 • Ved leasing kan du ikke trække renteudgifterne fra
 • Du ikke mulighed for at købe bilen, når leasingperioden slutter
 • Har bilen skader, skal du betale omkostningerne

Banner Leasing Frihed Overblik 1200X400