Totaloekonomi Banner 1200X200

Fortæl os dit månedlige bilbudget og vi giver dig 3 løsningsforslag

Find den bil der matcher dit behov og økonomi 

Det er vores erfaring, at mange der skal have ny bil eller skiftet den gamle ud, glemmer at tænke på det samlede månedlige bilbudget. De fleste fokuserer på den månedlige finansieringsydelse og glemmer lidt udgifterne til vedligeholdelse, reparationer, grøn ejerafgift, benzin m.m.

Vi har gjort det nemmere, at få et samlet overblik over hvad en bil koster pr. mdr. Udfyld nedenstående totaløkonomi-formular, hvor du/I  fortæller os jeres samlede månedlige bilbudget og krydser af det skal indeholde, samt oplyser jeres kørselbehov. Så kommer vores dygtige salgskonsulenter med 3 forslag til biler, der opfylder jeres krav og behov.

Vi glæder os til at vejlede sig til det rigtige bilkøb

Økonomi


Behov & ønsker - Valgfrit


Medregn - Valgfrit


Informationer om dig

Serviceaftale giver tryghed i budgettet

Er du typen der altid frygter den næste værkstedsregning?

Det behøver du nu ikke længere! Du krydser af, at du ønsker serviceaftale, så betaler du et mindre fast beløb i måneden og alle reparationer, service, viskerblade og pæreskift m.m. er nu med i prisen. Vores salgskonsulenter tager højde for dette, når de kommer med forslagene.

Det eneste du skal gøre er at udfylde formularen. Det er fuldstændig uforpligtende - se det som en ekstra hjælp og vejledning. Vi lever af glade kunder og sætter en ære i professionel rådgivning og god service. 

Forvent altid fremragende service hos Bil & Co