Corolla -tilbage -1200px

Velkommen tilbage

Verdens bedst sælgende bilmodel, Toyota Corolla, vender tilbage på det danske marked. Efter 12 års tjeneste siger vi farvel til Toyota Auris, som omdøbes til Corolla. 

Den nye Corolla kommer som hatchback eller stationcar, og for første gang bliver det muligt at vælge mellem to forskellige hybridmotorer i form af enten en 1.8-liters med 122 hestekræfter eller en 2.0-liters med hele 180 hestekræfter.

CTA-corolla -book

CTA-corolla (1)

CTA-Se -TS

Introduktion af den nye RAV4

Rav4 Forside 1140X480px

Byd den nye RAV4 velkommen

En ny banebrydende SUV, der løfter køreglæde og brugsværdi, fra kr. 299.900,-

Den er i den nye RAV4 skruet op for designet, sikkerheden og køreglæden. Den er et stærkt statement med ægte SUV-karakter. 

RAV4 er bygget til at blive kørt - og designet til at skille sig ud. Det innovative, selvopladende hybridsystem sikrer, at du kan nyde alle fordelene ved elektrisk kørsel, helt uden begrænsninger. Med et råt design, og et indre der er ligeså komfortabelt som det er rummeligt, kan du glide lydløst afsted i byen, køre uhindret gennem landskabet - og komme sikkert frem overalt.

CTA-mere -om -400x 130px

Den populære Toyota Yaris kan i år fejre 20 års jubilæum

1140X420 Banner Guld Yaris Y20 Uden Pris

I den anledning har Toyota lanceret en "guld Yaris" med Y20 pakken

I år er det 20 år siden, at Toyotas mest populære model i Danmark, Yaris, så dagens lys. Derfor lanceres denne jubilæumsudgave i samme guld-metallic lakering, som den første generations Yaris havde. Der er lavet et begrænset antal af Yaris Y20, som jubilæumsmodellen hedder. Du kan både købe privatlease Yaris Y20, der er spækket med udstyr. 

  • Privatleasing af Yaris T3 Y20 til kr. 2.195,-/md. - Førstegangsydelse kr. 4.995,-
  • Privatleasing af Yaris H3 Y20 (Hybrid) til kr. 2.895,-/md. - Førstegangsydelse kr. 4.995,-

Maks. 15.000 km/år. 36 mdr. løbetid. Inkl. serviceaftale, etablerings- og leveringsomkostninger. Ekskl. grøn ejerafgift, forsikring og ekstraudstyr. Positiv kreditgodkendelse kræves. Gælder så længe lager haves. Vi tager forbehold for prisændringer og renteforhøjelser. Tilbuddet er gældende igennem Toyota Financial Services Danmark A/S.

Jubilæumsmodellen Yaris Y20 koster fra kr. 175.990,- inkl. lev. omk.

Læs mere om Yaris Y20 - KLIK HER

Banner Prius Olug In Kompromis 1140X480

Toyota Prius Plug-in Hybrid kører endnu længere på ren el

Det hele starede med Prius i 1997. Toyota Prius var den føste hybridmodel på markedet, og der er sket meget siden. Der er konstant blevet udviklet på hybridteknologien for at få de mest økonomiske og miljørigtige hybridbiler. Den seneste hybridmodel er Prius Plug-in Hybrid, der som den eneste også kan lades op i stikkontakten.

Prius Plug-in er det perfekte valg til dig, der ønsker en hybridbil med endnu længere rækkevidde ved ren el-kørsel. Den nye Prius Plug-in Hybrid er den mest avancerede af sin slags på markedet og kan i teorien køre op til 63 km på ren el og med en elektrisk topfart på 135 km/t. Efter den specielle norm for elbiler kører Prius Plug-in hybrid over en kam hele 83,3 km/l. Hvad dit forbrug reelt er, afhænger af kørestil, og hvor meget du kører på ren strøm.

Prius Plug-in er en high-tech bil, der trods masser af udstyr er ligetil

Det er let at betjene en Prius Plug-in, selvom der er meget teknologi. Det centrale punkt er det lille elektroniske joystik af en gearstang i den automatgearsagtige CVT-transmission. Du kan også vælge at gemme strøm mellem byerne, ligesom du kan lade strøm på batteriet med benzinmotoren undervejs.

Der er masser af udstyr i en Prius Plug-in, som løfter overliggeren. Det gælder bl. a. de præcise full LED matrix-forlygter, head up display, nøglefri start, bakkamera og sikkerhedspakken, der b.la. indeholder nødbremse med fodgængergenkendelse, adaptiv fartpilot og alarm for bagved krydsende trafik. For en snes tusinde kr. kan du opgradere til en model med solceller i taget.

Bilen har et dynamisk design og bag rattet har du udsigt til en kabine, der i sit snit matcher bilens futuristiske ydre. Du kan glæde dig til en bil, der er støjdæmpet til ug, så dæk og vindstøj er nedbragt til et minimum, hvor der er plads til blot at hviske bag rattet.

Prøv den hos din Bil & Co forhandler

 

Banner Mere Om Prius 1200X150

Banner Vi Vaelger Hybrid 1200X400

Mere end 12 millioner har valgt en Toyota Hybrid

På verdensplan har salget af Toyota hybrid-biler rundet 12 millioner. De har indtil videre sparet vores klode for 92 millioner tons CO2. Det svarer rundt regnet til CO2-aftrykket fra hele Danmarks befolkning i et år. Vi har kun en klode og en fremtid. Hos Bil & Co ønsker vi at tage ansvar og passe på miljøet, så vi vælger hybrid.

Vælg hybrid og pas på miljøet for vores fremtidige generationer

Vælger du en Toyota Hybrid bil, vælger du bevidst eller ubevidst at tage ansvar for miljøet. En hybridbil udleder nemlig mindre CO2 og NOx end almindelige benzin og dieselbiler. Det skyldes, at der lades på elmotoren under kørslen, en energi, der bruges til fremdrift. Når der ikke er mere el, finder bilen selv ud af det og tager bensinmotoren i brug. Det gør hybridbiler til mere økonomiske end typiske benzinbiler, og så har de en lavere grøn ejerafgift. Det er en helt speciel fornemmelse, når man sidder bag rattet og hybridbilen glider gennem byen på el. 

Vores hybrid kunder er de mest tilfredse kunder...

AutoIndex har 16 år i streg kåret Toyota, som det bilmærke der har Danmarks mest tilfredse kunder. Her kan vi oplyse, at det er hybird-kunderne, der er de allermest tilfredse kunder. Det skyldes, at Toyota hybrid er lig medkøreglæde, masser af udstyr, sikkerhedsystemet "Toyota Safety Sense", automatgear som standard, billig i vedligeholdelse og at bilen skåner miljøet.

Hybridfamilien er med årene vokset

Siden den første hybridbil kom i 1997 er hybridfamilien vokset, så den i dag består af modellerne: Yaris, Auris, Auris Touring Sports, RAV4, Prius, Prius+ og den seneste Prius Plug- in, som er den eneste hybridmodel der også kan lades op via en stikkontakt.

Primo år 2019 kommer der en Toyota Corolla Hybrid, hvor man som noget nyt kan vælge mellem 2 forskellige hybridmotorer.

Kig forbi Bil & Co og få en prøvetur i en Toyota Hybrid

 

Banner Hybridteknologien 1200X150

Tilmeld nyhedsbrev