Toyota Stort Kampagnebanner Mc Aygo 1140X420 Uge24 Tcm 25 1395793

 

OPLEV DEN NYE AYGO - MINIBILEN MED PERSONLIGHED

Den nye AYGO har fået nyt skarpere design med nyt frontparti og LED-lys, en forfinet og større motor, mulighed for Apple CarPlay & Toyota Safety Sense m.m. Du har mulighed for at designe bilen, så den matcher din personlige stil.

En ny AYGO skal fejres, så der vil frem til den 31. juli 2018 være en ekstra ordinær lav AYGO-rente på 0,95 % og attraktive leasingpriser.

Ny Aygo Rentebanner Juni18 1140X480

Renten gælder til og med den 31. juli 2018

 

NY TOYOTA AYGO BLIVER INTRODUCERET MED VILD RENTE PÅ 0,95 %

Den nye Toyota AYGO har fået et skapere design. Den populære bil har fået større motor, mulighed for Apple CarPlay, sikkerhedssystemet "Toyota Safety Sense" og meget mere. AYGO'en kommer på gaden midt juni 2018, og det fejrer vi med denne ekstraordinære lave rente. Bemærk - gælder kun kort tid.

NY AYGO KOSTER FRA KR. 89.990,- INKL. LEVERING & NUMMERPLADER 

(Ny AYGO 3-dørs koster kr. 89.990,- inkl. nummerplader & lev.). Udbetaling kr. 20.000,-. Løbetid 96 mdr. variabel debitorrente 0,95 %. ÅOP 4,01 %. Samlet kreditbeløb kr. 69.990,-. Samlede kreditomk. kr. 11.706,-. Samlet tilbagebetaling (ekskl. udb.) kr. 81.696,-. Obl. kaskoforsikring og ingen reg. i RKI forudsættes. Ingen månedlige gebyrer ved betaling via Nets. Der er fortrydelsesret på lånet. Forbehold for kreditgodk., prisændringer og renteforhøjelser. Gældende igennem Toyota Financial Services Danmark A/S til og med den 31. juli 2018. 

Aygo Leasing Juni18 1140X480

 

ATTRAKTIV PRIVATLEASING
Vælger du at privatlease din bil, så skal du aldrig tænke på værkstedsregninger & værditab, da privatleasing gennem Toyota er inkl. serviceaftale. Du kan efter 12 mdr. vælge at aflevere nøglerne og den månedlige ydelse stopper. Så ønsker du at kende dine udgifter til bil, så er privatleasing at foretrække.

UDSTYRSLISTE AYGO X-PLAY MED GO-PAKKE:

  • Aircondition, 15" alufælge, sædevarme & LED-kørelys
  • Multifunktionsrat i læder, samt indfarvede sidespejle & dørgreb
  • Start og Stop (kun manuelt gear)
  • Radio m/Bluetooth & håndfri telefoni

GO-PAKKEN INKLUDERER: 

  • 7" multimediesystem m/x-touch skærm & bakkamera

SE ALLE LEASINGPRISERNE HER

Maks. 15.000 km/år. 36 mdr. løbetid. Inkl. serviceaftale, etablerings- & lev. omkostninger. Ekskl. grøn ejerafgift, forsikring og ekstraudstyr. Positiv kreditgodkendelse kræves. Gælder så længe lager haves. Vi tager forbehold for prisændringer og renteforhøjelser. Tilbuddet er gældende igennem Toyota Financial Services Danmark A/S til og med 31. juli 2018.

Banner Yaris Gruppe Hybrid 1200X400

Den nye Toyota Yaris er lækker, dynamisk & forbedret på 900 punkter!

Toyota Yaris har været en af de mest solgte modeller gennem årene. I 2017 kom der en faceliftet model, der er forberedt på 900 punkter. Aldrig har en Yaris været så lækker og dynamisk som nu. Der er også tænkt på sikkerheden, så sikkerhedssystemet "Toyota Safety Sense" er standard udstyr. Motorprogrammet er også ændret, den tidligere 1.3 motor er blevet til en 1.5 motor.

Oplev at køre på el 50% af tiden i den nye Yaris Hybrid

I den nye Yaris kan du glide næsten lydløs gennem byen, da bilen ved bykørsel kan køre rigtig langt på elmotoren. Den lader op under kørslen og når du bremser. og finder selv ud af hvis den skal bruge benzin fra benzinmotoren. Med en Yaris Hybrid slipper du 100% for elektrisk opladning, men du kører miljørigtig og betaler kun kr. 310,- i grøn ejerafgift pr. halvår.

Bliv godt, sikkert og miljørigtig kørende i den nye Yaris Hybrid 

Toyota C-HR er netop blevet kåret som "Best crossover" ved Next Green Car Awards

Toyota Chr 1200X450

 

Ser den spændende ud, så bare vent til du sidder bag rattet! 

Toyota C-HR er inspireret af en facetslebet diamant med skulpturelle former og skarpe linjer. Linjerne giver bilen et atletisk design og man får indtryk af at bilen er i fart - selv når den holder stille. Du sætter din ind i en eksklusiv kabine med god plads til 5 voksne. Skålformede sæder og et førerorienteret instrumentpanel sætter dig i centrum af køreoplevelsen.

Skabt af og til mennesker, der elsker at køre bil

Bilen af tegnet af den danske bildesigner Stephan Rasmussen og det er han kommet rigtig godt fra. Hos Bil & Co har vi svært ved at få armene ned - dette er bilen vi har ventet på! Forstil din en eksklusiv SUV, der kører og opleves som en hatchback, så har du et billede af den nye Toyota C-HR. 

Målsætningen med bilen var at skabe maksimal køreglæde, uanset hvor vejen fører dig hen. Vi mener missionen er fuldendt, men kig forbi Bil & Co og tag en tur, så ser vi, om du giver os ret.

Læs mere her

Hybrid-familien har fået vokseværk

Banner Hybrid Familien 1200X350

Mere end 11 millioner har valgt en Toyota Hybrid

Det er en helt speciel fornemmelse, når man sidder bag rattet i en hybridbil fra Toyota og bilen bare glider afsted. Har du ikke prøvet det, eller kunne du tænke dig at prøve en tur mere, så vil vi gerne invitere dig til at prøve en tur i en af vores hybrid modeller. 

Vores hybrid kunder er de mest tilfredse kunder!

Toyota har siden 1997 produceret hybrid biler og mere end 10 millioner hybridbiler er på vejene verden over. Det gør Toyota til førende på hybridteknologien, der kombinere en elmotor med en benzinmotor. En Toyota Hybrid skal ALDRIG lades op, den lader sig selv op under kørslen.

Toyota's kunder er kåret til Danmarks mest tilfredse kunder, og her er hybird-kunderne dem, der er allermest tilfredse. De fortæller, at det er køreglæde, at sætte sig bag rattet i en hybrid. En hybrid har altid automatgear som standard. En hybrid kører langt på literen, især ved bykørslen og så er den miljørigtig, sikker og billig i vedligeholdelse og grøn ejerafgift.

I 2017 blev den nye Toyota C-HR nyt medlem af hybridfamilien

Den smarte og ikoniske crossover Toyota C-HR er blevet en populær model og især hybrid-modellen er eftertragtet. Den danske bildesigner Stephan Jubt Rasmussen har været med til at designe Toyota C-HR, der skiller sig ud fra mængden.

Prøv en Toyota Hybrid hos din Bil & Co forhandler

Hybrid Teknologi 1200X150

Tilmeld nyhedsbrev