Billån med 0% i var. rente - gælder resten af 2018

1140X480 0Rente Kamapgne Banner Bilco

*Gælder udvalgte lagermodeller - Toyota Auris Hatchback, Toyota Auris Touring Sports og Toyota C-HR. Prisen er inkl. leveringsomkostninger. Gælder så længe lager haves og med levering senest 30. december 2018. Forbrugstal er beregnet efter WLTP-metoden. (Worldwide Harmonized Light Vehicle Test Procedure) – de viste tal er korreleret NEDC.

Auris Hybrid HB koster fra kr. 210.990,-

555X249 Auris H2 Comfort Hb Kampagne 0Rente

Den viste model er ikke nødvendigvis kampagnemodellen.

 

Eksempel på særligt standardudstyr i en Auris Hybrid Hatchback H2 Comfort:

 • Automatgear
 • 16" alufælge
 • Fartpilot
 • Regnsensor
 • Bakspejl m/aut. nedblænding
 • Sidespejle aut. foldbare
 • Mørktonede ruder, bag

 Banner Varianter 600X100

Auris Hybrid TS koster fra kr. 218.990,-

555X249 Auris H2 Ts Selected Kampagne 0Rente

Den viste model er ikke nødvendigvis kampagnemodellen.

 

Eksempel på standardudstyr Auris Touring Sports H2 Hybrid Selected:

 • Automatgear, 17" alufælge & Bi-Tone lakering
 • Fartpilot, regnsensor & bakspejl m/aut. nedbl.
 • Sidespejle aut. foldbare & mørktonede ruder, bag
 • Sportssæder med Alcantara stof
 • Elektrisk lændestøtte fører
 • LED-forlygter & kørelys
 • Nøglefri adgang og start

 Banner Varianter 600X100

Toyota C-HR koster fra kr. 239.990,-

555X249 C Hr Kampagne 0Rente 2018

 

Den viste model er ikke nødvendigvis kampagnemodellen.

Eksempel på standardudstyr i en C-HR Hybrid C-ENTER

 

 • Automatgear & 17'' alufælge
 • Fuldautomatisk klimaanlæg - 2-zoner
 • Multimediesystem m/bakkamera
 • Adaptiv fartpilot
 • Tågeforlygter
 • Sædevarme og lændestøtte, for
 • Multifunktionsrat i læder
 • Regn- og skumringssensor
 • Sikkerhedssystemet "Toyota Safety Sense"

 

Banner Varianter 600X100

Banner Regneex 1200X400 (1)

Banner Prius Olug In Kompromis 1140X480

Toyota Prius Plug-in Hybrid kører endnu længere på ren el

Det hele starede med Prius i 1997. Toyota Prius var den føste hybridmodel på markedet, og der er sket meget siden. Der er konstant blevet udviklet på hybridteknologien for at få de mest økonomiske og miljørigtige hybridbiler. Den seneste hybridmodel er Prius Plug-in Hybrid, der som den eneste også kan lades op i stikkontakten.

Prius Plug-in er det perfekte valg til dig, der ønsker en hybridbil med endnu længere rækkevidde ved ren el-kørsel. Den nye Prius Plug-in Hybrid er den mest avancerede af sin slags på markedet og kan i teorien køre op til 63 km på ren el og med en elektrisk topfart på 135 km/t. Efter den specielle norm for elbiler kører Prius Plug-in hybrid over en kam hele 83,3 km/l. Hvad dit forbrug reelt er, afhænger af kørestil, og hvor meget du kører på ren strøm.

Prius Plug-in er en high-tech bil, der trods masser af udstyr er ligetil

Det er let at betjene en Prius Plug-in, selvom der er meget teknologi. Det centrale punkt er det lille elektroniske joystik af en gearstang i den automatgearsagtige CVT-transmission. Du kan også vælge at gemme strøm mellem byerne, ligesom du kan lade strøm på batteriet med benzinmotoren undervejs.

Der er masser af udstyr i en Prius Plug-in, som løfter overliggeren. Det gælder bl. a. de præcise full LED matrix-forlygter, head up display, nøglefri start, bakkamera og sikkerhedspakken, der b.la. indeholder nødbremse med fodgængergenkendelse, adaptiv fartpilot og alarm for bagved krydsende trafik. For en snes tusinde kr. kan du opgradere til en model med solceller i taget.

Bilen har et dynamisk design og bag rattet har du udsigt til en kabine, der i sit snit matcher bilens futuristiske ydre. Du kan glæde dig til en bil, der er støjdæmpet til ug, så dæk og vindstøj er nedbragt til et minimum, hvor der er plads til blot at hviske bag rattet.

Prøv den hos din Bil & Co forhandler

 

Banner Mere Om Prius 1200X150

Banner Vi Vaelger Hybrid 1200X400

Mere end 12 millioner har valgt en Toyota Hybrid

På verdensplan har salget af Toyota hybrid-biler rundet 12 millioner. De har indtil videre sparet vores klode for 92 millioner tons CO2. Det svarer rundt regnet til CO2-aftrykket fra hele Danmarks befolkning i et år. Vi har kun en klode og en fremtid. Hos Bil & Co ønsker vi at tage ansvar og passe på miljøet, så vi vælger hybrid.

Vælg hybrid og pas på miljøet for vores fremtidige generationer

Vælger du en Toyota Hybrid bil, vælger du bevidst eller ubevidst at tage ansvar for miljøet. En hybridbil udleder nemlig mindre CO2 og NOx end almindelige benzin og dieselbiler. Det skyldes, at der lades på elmotoren under kørslen, en energi, der bruges til fremdrift. Når der ikke er mere el, finder bilen selv ud af det og tager bensinmotoren i brug. Det gør hybridbiler til mere økonomiske end typiske benzinbiler, og så har de en lavere grøn ejerafgift. Det er en helt speciel fornemmelse, når man sidder bag rattet og hybridbilen glider gennem byen på el. 

Vores hybrid kunder er de mest tilfredse kunder...

AutoIndex har 16 år i streg kåret Toyota, som det bilmærke der har Danmarks mest tilfredse kunder. Her kan vi oplyse, at det er hybird-kunderne, der er de allermest tilfredse kunder. Det skyldes, at Toyota hybrid er lig medkøreglæde, masser af udstyr, sikkerhedsystemet "Toyota Safety Sense", automatgear som standard, billig i vedligeholdelse og at bilen skåner miljøet.

Hybridfamilien er med årene vokset

Siden den første hybridbil kom i 1997 er hybridfamilien vokset, så den i dag består af modellerne: Yaris, Auris, Auris Touring Sports, RAV4, Prius, Prius+ og den seneste Prius Plug- in, som er den eneste hybridmodel der også kan lades op via en stikkontakt.

Primo år 2019 kommer der en Toyota Corolla Hybrid, hvor man som noget nyt kan vælge mellem 2 forskellige hybridmotorer.

Kig forbi Bil & Co og få en prøvetur i en Toyota Hybrid

 

Banner Hybridteknologien 1200X150

Banner Yaris Gruppe Hybrid 1200X400

Toyota Yaris er lækker, dynamisk & forbedret på 900 punkter!

Toyota Yaris har været en af de mest solgte modeller gennem årene. I 2017 kom der en faceliftet model, der er forberedt på 900 punkter. Aldrig har en Yaris været så lækker og dynamisk som nu. Der er også tænkt på sikkerheden, så sikkerhedssystemet "Toyota Safety Sense" er standard udstyr. Motorprogrammet er også ændret, den tidligere 1.3 motor er blevet til en 1.5 motor.

Oplev at køre på el 50% af tiden i den nye Yaris Hybrid

I den nye Yaris kan du glide næsten lydløs gennem byen, da bilen ved bykørsel kan køre rigtig langt på elmotoren. Den lader op under kørslen og når du bremser. og finder selv ud af hvis den skal bruge benzin fra benzinmotoren. Med en Yaris Hybrid slipper du 100% for elektrisk opladning, men du kører miljørigtig og betaler kun kr. 310,- i grøn ejerafgift pr. halvår.

Bliv godt, sikkert og miljørigtig kørende i den nye Yaris Hybrid 

Toyota C-HR er blevet kåret som "Best crossover" ved Next Green Car Awards

Toyota Chr 1200X450

 

Ser den spændende ud, så bare vent til du sidder bag rattet! 

Toyota C-HR er inspireret af en facetslebet diamant med skulpturelle former og skarpe linjer. Linjerne giver bilen et atletisk design og man får indtryk af at bilen er i fart - selv når den holder stille. Du sætter din ind i en eksklusiv kabine med god plads til 5 voksne. Skålformede sæder og et førerorienteret instrumentpanel sætter dig i centrum af køreoplevelsen.

Skabt af og til mennesker, der elsker at køre bil

Bilen af tegnet af den danske bildesigner Stephan Rasmussen og det er han kommet rigtig godt fra. Hos Bil & Co har vi svært ved at få armene ned - dette er bilen vi har ventet på! Forstil din en eksklusiv SUV, der kører og opleves som en hatchback, så har du et billede af den nye Toyota C-HR. 

Målsætningen med bilen var at skabe maksimal køreglæde, uanset hvor vejen fører dig hen. Vi mener missionen er fuldendt, men kig forbi Bil & Co og tag en tur, så ser vi, om du giver os ret.

Læs mere her

Toyota Stort Kampagnebanner Mc Aygo 1140X420 Uge24 Tcm 25 1395793

 

OPLEV DEN NYE AYGO - MINIBILEN MED PERSONLIGHED

Den nye AYGO har fået nyt skarpere design med nyt frontparti og LED-lys, en forfinet og større motor, mulighed for Apple CarPlay & Toyota Safety Sense m.m. Du har mulighed for at designe bilen, så den matcher din personlige stil.

En ny AYGO skal fejres, så der vil frem til den 31. juli 2018 være en ekstra ordinær lav AYGO-rente på 0,95 % og attraktive leasingpriser.

Tilmeld nyhedsbrev