Store besparelser på den ikoniske Fiat 500 familie

500Familie Primavera Slider Desktop

OPLEV 500 FAMILIENS MANGE PRIMAVERA MODELLER

Den ikoniske Fiat 500 familie byder på store besparelser. Fiat hilsner foråret velkommen med Primavera kampagnemodellerne og har lavet yderst attraktive priser og tilsat en masser udstyr uden merpris.

FIAT 500 CABRIO PRIMAVERA

Fiat 500C Primavera er ren forkælelse. Designikonet viser sig fra sin bedste side iklædt elektrisk stofkaleche og 15” alufælge. Vil du ud og vise verden din glade side er Fiat 500C Primavera lige noget for dig, der elsker sommer og vind i håret. 

Den byder også på aircondition til når taget er oppe, Uconnect™ 5” touch skærm, indfarvede sidespejle med varme, indfarvet fenderliste med Fiat 500 logo og meget mere. Kom og få en prøvetur i en fræk italiener.

FIAT 500C 0.9 TWINAIR TURBO 80 HK KOSTER KUN KR. 144.990,- SPAR KR. 15.000,-

 

FIAT 500X PRIMAVERA

Fiat 500X er den smarte crossover for den designbevidste. Bilen har stilistiske runde forlygter og det markante “overskæg” på fronten, og stærke designtræk, som kendetegner hele 500 familien. Samtidig har den fået en ekstra dosis saft og kraft, og en komfortabel høj køreposition med et godt overblik på vejen.

Fiat 500X er et studie i komfort, og i denne kampagneversion har vi oven i købet fyldt en masse ekstraudstyr på, som øger komforten yderligere. Du får navigation, Apple carplay, DAB radio, armlæn foran, 2-zone klimaanlæg, lændestøtte i førersæde, keyless go, kompas og parkeringssensor bag.

FIAT 500X PRIMAVERA KOSTER KUN KR. 233.970,- INKL. MASSER AF UDSTYR – SPAR OVER KR. 25.000,-

 

FIAT 500L CITY CROSS PRIMAVERA

Fiat 500L City Cross angriber vejene fra en helt ny vinkel. De 25 mm ekstra frihøjde, SUV designet og det lækre interiør, skaber en stemning af eventyrlyst. Krydret med ekstra god komfort, stil og masser plads giver bilen dig lyst til at udforske alle hjørner af by og land – et perfekt match til en aktiv livsstil.

Primavera modellen er mere rå i udtrykket og fået installeret masser af lækkert ekstraudstyr. Udstyr som Uconnect 7” skærm i HD, DAB radio, USB port og Apple carplay. 

FIAT 500L CITY CROSS PRIMAVERA KOSTER KUN KR. 186.990,- INKL. MASSER AF UDSTYR

 

FIAT 500L WAGON PRIMAVERA – 7 SÆDER OG SPÆKKET MED UDSTYR


Fiat 500L Wagon Primavera har alt hvad du kan ønske dig og forvente af en familiebil med hensyn til plads, komfort, teknologi og motorkraft.

Bilen har 3 sæderækker og med 7 sæder plads til alle, når hele familien skal på udflugt. 500L Wagon Primavera går ikke på kompromis med design og køreregenskaber. Den er både lækker, veludstyret og nem at håndtere i trafikken, og har med sin 105 HK en motor masser af power til at trække hele familien ubesværet rundt i trafikken.

FIAT 500L WAGON PRIMAVERA kOSTER KUN KR. 186.990,-

Du får rigtig meget bil, udstyr og plads for pengene i denne Fiat Tipo

Tipo Pop Slider Desktop

 

FIAT TIPO MED BILLIG FINANSIERING OG LAV YDELSE

Fiat Tipo er som skabt til de danske familier. Flot design, smarte detaljer og en udpræget oplevelse af god plads. Du får masser af plads i bagagerummet til barnevognen, cykel, kufferter m.m., samt et væld af udstyr, der gør selv den lange køretur kort.

FIAT TIPO POP – DET POPULÆRE VALG
Her får du meget mere for langt mindre. Masser af standardudstyr og al den komfort, du måtte ønske. Vi har et attraktivt finansieringstilbud på Tipo Pop med ratbetjent Uconnect™-radio med AUX og USB, manuel aircondition, højdejusterbart førersæde, højdejusterbart rat (4 vejs), splitbagsæde 60/40, justerbare elektriske sidespejle med varme, fjernbetjent centrallås og meget mere.

UDBETALING PÅ KR. 0 OG EN MÅNEDLIG YDELSE PÅ KR. 1.999,-