Verdens mest solgte SUV Plug-In Hybrid

Banner Phev 1200X500px

Fremtidens SUV
Oplev køreglæde på et helt nyt niveau med Outlander PHEV Plug-in hybrid. Ingen støj og uovertruffen stabilitet med en el-motor på hver aksel, der effektivt arbejder sammen med den kraftige benzinmotor for optimal ydeevne. 

Fremtidens effektivitet
Det innovative Plug-in hybrid EV system er yderst miljøvenligt. Når bilen udelukkende kører på el, er brændstofforbruget og CO2-emissionen nul. Skal du ud på lange ture, kan du vælge hybrid mode og stadig bevare et flot emissions- og brændstofniveau. 

CTA-knap

Mitsubishi ASX - en lækker SUV til en meget skrap pris

Banner -ASX-1200x 500px

Mitsubishi ASX giver dig en rummelig SUV med køreegenskaber og så har den en attitude, der gør turen lidt sjovere. ASX tilbyder mere end den typiske crossover. Designet er sporty, og det rummelige interiør med den høje siddeposition er perfekt til dig, der vil have overblikket i trafikken. 

Mitsubishi har udnyttet sin teknologiske ekspertise til det yderste. ASX tilbydes med både benzin- og dieselmotor. Fælles for dem er, at de er støjsvage og byder på god kombination af smidighed, kraft og god brændstoføkonomi.

Mitsubishi er kendt for pålidelige og driftssikre biler, og derfor får du en af branchens bedste garantier: 5 år/100.000 km ved køb af en Mitsubishi ASX. Læs mere om garantien her.

CTA-knap

Få den prisvindende Eclipse Cross til rabatpris

Eclipse -cross -kampagne -1200x 410-px (1)

 

Eclipse Cross vandt i 2018 den prestigefyldte Good Design Award. Eclipse Cross scorede højt på sine markante linjer og detaljeorienterede design, som er opnået uden at gå på kompromis med alt det der kendetegner en SUV. 
Den støjsvage kabine er intelligent indrettet og tilbyder både rummelighed, 5-stjernet sikkerhed og en høj siddeposition, der giver et uundværligt overblik over trafikken. 

Du kan f.eks. spare kr. 20.000,- på Invite+ kr. 292.306 inkl. levering og metallak. Bl. kørsel 12,8 km/l. CO2-udslip 132 g/km. Energimærke B

Gælder så længe lager haves.

CTA-knap