Bil & Co har flere attraktive firmabiler - den mest populære firmabil er den nye Toyota Avensis

Den nye Toyota Avensis høster gode anmeldelser i presse - læs her hvorfor

Bil & Co lancerede i juni 2015 den nye Avensis. Der har været stor interesse fra såvel kunder som pressen - det er der en god grund til. Bilen har fået nyt design og fremstår dynamisk med skarpe linjer, markant bedre lydisolering,  nyt interiør, features som en 8" multimedieskærm med touch og ikke mindst det nye sikkerhedssystem "Toyota Safety Sense", der gør din tur på vejen langt mere sikker.

Avensis Beskat 1200X175

 

Toyota Avensis kan fås med BMW dieselmotor og har et beskatningsgrundlag, der gør den til en attraktiv firmabil

Et beskatningsgrundlag på kr. 213.770,- udmærker sig som et af de absolut med attraktive på firmabilsmarkedet. Dette beskatningsgrundlag er på Avensis sedan 1.6 T1 udgave. Ønsker du en Avensis Touring Sports starter beskatningsgrundlaget fra kr. 228.770,-, hvilket gør denne driftsikre og højt udstyret bil til et særdeles godt valg.

Vælger man en Avensis Touring Sports T2 Premium, der har den mest attraktive udstyrpakke, som blandt andet indeholder: 18" alufælge, panoramaglastag, 8" multimedieskærm, bakkamera og meget mere. Så er beskatningsgrundlaget kr. 308.770,- og der får du Toyotas optimerede 1.8 liters benzinmotor med 147 HK. Vælger du den nye 2.0 L dieselmotor fra BMW med 143 HK, så lyder beskatningsgrundlaget på kr. 353.770,-

Høj udstyrniveau er standard i den nye Avensis 

Det betyder at du fra laveste udstyrtrin både får aircondition, fartpilot med fartgrænser, sædevarme, LED-kørelys, LED-baglygter, samt automatisk nødbremse. Automatisk nødbremse er en del af den nye sikkerhedspakke "Toyota Safety Sense". Toyota Safety Sense indeholder automatisk nødbremse, vognbaneassistent, automatisk op- og nedblænding af fjernlys, samt vejskilteassistent.

Kom ind til Bil & Co og prøv en Toyota Avensis anno 2015 - der venter dig en køreoplevelse