Banner Mitsubishi Nyheder U Logo 1200X250

Bil & Co - din Mitsubishi forhandler i Aabenraa

I april 2015 blev Bil & Co Mitsubishi forhandler i Aabenraa - vi er stolte over at sælge biler fra Danmarks hurtigst voksende bilmærke. Modelprogrammet er bredt, så der er helt sikkert en bil der passer til dit behov. Har du brug for en bybil med god plads, så er den nye Space Star perfekt - B-klassens billigste med masser af udstyr. Har du i højere grad brug for van, så er Mitsubishi Outlander det rigtige valg - her får du avanceret sikkerhed, god brændstoføkonomi, høj kvalitet, masser af ekstraudstyr og der er tænkt på miljøet.

Der er 5 års fabriksgaranti på en Mitsubishi

Misubishi er kendt for kvalitet og driftssikkerhed - derfor gives der 5 års fabriksgaragti på en ny Mitsubishi. Det er din tryghed og garanti for en bil, hvor der er fokus på kvalitet og lave vedligeholdelse omkostninger. Tænker du Mitsubishi, så tænker du også på miljøet for bag Drive@earth sloganet, gemmer der sig en vision for bæredygtig transport. En fremtid, hvor menneskets færden fra A til B foregår i pagt med vores enestående natur. ClearTec teknologien bidrager i høj grad til en reduktion af CO2-udledningen.

Vi er autoriseret Mitsubishi værksted

Alle biler kræver vedligeholdelse - husk en bil der har overholdt service og er velholdt, har en væsentlig højere gensalgsværdi. Service er også til for at sikre din mobilitet og dine passagerers sikkerhed. Vi står som autoriseret Mitsubishi værksted klar til at hjælpe dig, så du gennem hele bilens levetid får den bedste service til de bedste priser. Har du brug for råd, ekstraudstyr eller andet, så ring endelig - vi elsker tilfredse kunder.

Forvent fremragende service - kom ind og få en prøvetur hos Bil & Co Aabenraa

Der er 5 års garanti på alle modeller

Mitsubishi 5 Ars Garanti 764X271

Attraktiv garantiordning:

Garantien træder i kraft ved indregistreringsdatoen. Den omfatter reparationer forårsaget af materiale- eller fabrikationsfejl.

  • 5 års mekanisk garanti/100.000 km
  • 5 års garanti på lak/100.000 km
  • 12 års garanti mod indefrakommende gennemtæring

Disse fejl laves U/B ved rep. eller udskiftning af de defekte dele. Det kræver, at fejlen er konstateret og udbedret inden for garantiperioden på et aut. Mitsubishi værksted og at bilen er vedligeholdt efter gældende retningslinier.

Læs mere