Mitsubishi ASX - en lækker SUV til en meget skrap pris

Banner -ASX-1200x 500px

Mitsubishi ASX giver dig en rummelig SUV med køreegenskaber og så har den en attitude, der gør turen lidt sjovere. ASX tilbyder mere end den typiske crossover. Designet er sporty, og det rummelige interiør med den høje siddeposition er perfekt til dig, der vil have overblikket i trafikken. 

Mitsubishi har udnyttet sin teknologiske ekspertise til det yderste. ASX tilbydes med både benzin- og dieselmotor. Fælles for dem er, at de er støjsvage og byder på god kombination af smidighed, kraft og god brændstoføkonomi.

Mitsubishi er kendt for pålidelige og driftssikre biler, og derfor får du en af branchens bedste garantier: 5 år/100.000 km ved køb af en Mitsubishi ASX. Læs mere om garantien her.

CTA-knap

Banner Sikkerhed Asx 1200X300

Gå ikke på kompromis med sikkerheden

ASX er udstyret med 7 airbags, der forøger sikkerheden på alle pladser. Forsæderne er beskyttet af frontairbags plus en knæairbag til føreren for yderligere beskyttelse ved frontkollision. I tilfælde af sidekollission beskyttes fører og passagerer ved hjælp af gardinairbags.

ASX har et RISE karosseri, der er et unikt karosseri fra Mitsubishi Motors. Bilen er udstyret med en masser teknologisk sikkerhedssystemer - stabilitet og kontrol afhjælpes ved hjælp af sikkerhedsudstyr som ABS med EBD, Active Stability Control (ASC), Traction Control (TCL) samt Hill Start Assist.

Mitsubishi forhandles af Bil & Co i Aabenraa - kig forbi og få en prøvetur

På alle Mitsubishi modeller får du 5 års garanti

Mitsubishi 5 Ars Garanti 764X271

Attraktiv garantiordning:

Garantien træder i kraft ved indregistreringsdatoen. Den omfatter reparationer forårsaget af materiale- eller fabrikationsfejl.

  • 5 års mekanisk garanti/100.000 km
  • 5 års garanti på lak/100.000 km
  • 12 års garanti mod indefrakommende gennemtæring

Disse fejl laves U/B ved rep. eller udskiftning af de defekte dele. Det kræver, at fejlen er konstateret og udbedret inden for garantiperioden på et aut. Mitsubishi værksted og at bilen er vedligeholdt efter gældende retningslinier.

Læs mere

Interior Asx 2017 600X250

Speedometer Asx 2017 600X250