Eclipse -cross -kampagne -1200x 410-px (1)

 

Få den prisvindende Eclipse Cross til rabatpris

Eclipse Cross vandt i 2018 den prestigefyldte Good Design Award. Eclipse Cross scorede højt på sine markante linjer og detaljeorienterede design, som er opnået uden at gå på kompromis med alt det der kendetegner en SUV. 
Den støjsvage kabine er intelligent indrettet og tilbyder både rummelighed, 5-stjernet sikkerhed og en høj siddeposition, der giver et uundværligt overblik over trafikken. 

Du kan f.eks. spare kr. 20.000,- på Invite+ kr. 292.306 inkl. levering og metallak. Bl. kørsel 12,8 km/l. CO2-udslip 132 g/km. Energimærke B

Nyhed - Mitsubishi Eclipse Cross

Banner Mitsubishi Eclipse 1200X500

Mitsubishi Eclipse Cross - den største nyhed i mange år

Eclipse Cross er en dynamisk SUV, hvor Mitsubishi's designsprog "Dynamic Shield" kommer til udtryk gennem brug af både store og små visuelle detaljer. Frontdesignet er præget af en skjoldform, der henviser til den beskyttelse, Eclipse Cross tilbyder alle i bilen. Eclipse Cross' karakterlinjer langs siden fortsætter om på bilens bagende, hvor en anden signatur bliver synlig. På tværs af bagenden går et ubrudt LED lygtebånd, der er en kombination af bremselys og det højt monterede tredje bremselys. Lygtebåndet øger ikke kun bilens synlighed i trafikken, men giver også Eclipse Cross et endnu mere solidt og bredt udtryk.

Eclipse Cross har som standard en nyudviklet 1,5-liters turbobenzinmotor med 163 HK. En dieselmotor på 2,2 liter med 150 HK med en traditionel automatgearkasse med otte trin, introduceres senere på året.

Oplev den hos Bil & Co i Aabenraa

Eclipse Cross går ikke ned på udstyr

Elipse Instrumenetbrat

Højt udstyrniveau

Elektrisk panorama glastag, varme i bagsæderne, fartpilot, varme i rattet, justerbar bagsæder, nøglefri betjening og regnsor er blot noget af det udstyr, der er med til at understøtte det stærke design.

Apple CarPlay

Eclipse Cross er udstyret med en stor skærm, hvor der er mulighed for Apple CarPlay tilslutning. Så kan du nemt holde kontakten, bruge navigation uden at opdatere GPS kort, høre musik og meget mere.

Læs mere her

Sportslig & komfortabel interiør

Elipse Interioer

Perfekt overblik

I denne SUV har du et godt overblik i trafikken, da aflæsningsdisplay og betjeningsknapper er intuitivt placeret, så du kan holde fokus på vejen.

Klassens bedste benplads

Passagererne kan nyde godt af behagelige bagsæder med 8-trins indstilling, som kan justeres både i længderetning og hældning. 60:40 splitbagsæderne kan nedfældes individuelt for at give endnu mere bagagerumsplads.

Læs mer her

Der er 5 års garanti på alle modeller

Mitsubishi 5 Ars Garanti 764X271

Attraktiv garantiordning:

Garantien træder i kraft ved indregistreringsdatoen. Den omfatter reparationer forårsaget af materiale- eller fabrikationsfejl.

  • 5 års mekanisk garanti/100.000 km
  • 5 års garanti på lak/100.000 km
  • 12 års garanti mod indefrakommende gennemtæring

Disse fejl laves U/B ved rep. eller udskiftning af de defekte dele. Det kræver, at fejlen er konstateret og udbedret inden for garantiperioden på et aut. Mitsubishi værksted og at bilen er vedligeholdt efter gældende retningslinier.

Læs mere

Banner Prisliste 1200X150

Eclipse Cross Fra Siden Web