Book prøvetur

Toyota - en af verdens største og førende bilproducenter

Siden 1963 har man kunne købe Toyota biler i Danmark og det har rigtig mange danskere gjort - mange husker sikkert en Toyota Corolla eller Carina. Modellerne er udgået af produktionen og erstattet af Toyota AYGO, Yaris, Avensis, Auris osv. Det skyldes Toyotas dygtige ingeniører konstant udvikler på bilerne både hvad angår design og teknologi. 

Toyota er lig med kvalitet og sikkerhed

Toyota har i over flere år været blandt de virksomheder i verdenen, som bruger flest penge på forskning og udvikling. Alle modeller lever op til de strenge kvalitetskrav, der kendetegner bilmærket og bilerne forbedres på det sikkerhedsmæssige. I år har Toyota introduceret det nyudviklede "Toyota Safety Sence", der er en kombination af aktive sikkerhedsteknologier, der øger sikkerheden for dig og dine medtrafikanter. Du kan prøve teknologien i den nye Avensis 2015.

Toyota tager stort ansvar for miljøet 

Når der bliver udviklet på bilerne, bruger Toyota mange resourcer og penge på at lave dem så miljørigtig som muligt, så du udskiller så lidt CO2 som overhovedet muligt. Toyota har været banebrydende på hybrid teknologien, hvor en el- og benzinmotor arbejder sammen og idag har fabrikkerne produceret mere end 6,5 millioner hybrid biler. Flere af Toyota modellerne fåes både som alm og hybrid bil - blandt andet Yaris og Auris.

Kom ind til Bil & Co og få en prøvetur - vi står altid parat med gode råd og vejledning