Auris Hb Hybrid 1200X400

Oplev den smarte Toyota Auris & Auris Hybrid hos din Bil & Co forhandler

Hos Bil & Co glæder vi os til at vise dig den bedste Auris nogensinde. Bilen er har fået en anden fremtoning, kabinen er ændret, bilen har fået ny motor og der er kommet en masse ekstraudstyr og sikkerhed til.

Dynamisk og funktionelt design

Den nye Auris vækker opsigt. Den markante kølergrill, de nye LED forlygter og et visuelt lavt tyngdepunkt, giver den nye Auris et sportslig udtryk. Dynamisk design udelukker ikke rummelighed - en Auris er imponerende rummelig i både kabine og bagagerum. 

Gør forventninger til virkelighed

I en Toyota Auris kan du give køreglæden frit løb og glæde dig over en sjælden kombination af komfort og køredynamik. Bilen kan udstyres med det avancerede multimediesystem Toyota Touch med 7" farveskærm, panorama glastag, lædersæder, det imponerende sikkerhedssystem Toyota Safety Sense - læs mere om udstyrsniveauet længere nede.

Kig ind til Bil & Co og oplev den nye Auris - en prøvetur er en oplevelse!

Banner Genopdag Koreglade 1200X200

Mere end 10 mio. solgte hybrid biler

Det er oplevelse at køre hybridbil. Navnlig i bytrafikken vil du sætte pris på den næsten lydløse kørsel, hvor bilen stille og rolig glider gennem trafikken. Gearskift og kobling skal du ikke tænke på - det klare den automatiske CVT gearkasse og du vil opleve imponerede acceleration ved alle hastigheder

Toyota er banebrydende indfor udviklingen af Hybrid biler

Toyota har udviklet på hybridteknologien i rigtig mange år og flere af Toyota modellerne kommer i en hybrid udgave. I en Auris hybrid vil du kune opleve Hybrid Synergy Drive, der kombinerer kraftfulde præstationer med et exceptionelt lavt brændstofforbrug og CO2 udslip. En Auris hatchback kan køre optil 28,6 km/l

En Auris hybrid skal aldrig lades op 

Bilen vælger automatisk og ubemærket den mest egnede drivform - altså om den skal køre på ren batteridrift, ren benzindrift eller en kombination af de to drivformer. Optil 50 km/t kan du vælge at køre udelukkende på eldrift, og bruger dermed ingen benzin.

Kom ind til Bil & Co og genopdag køreglæden i en Auris Hybrid

Banner Prisoversigt 1200X200

Brochure Auris Hb 1200X300

Book prøvetur