Auris Testvinder 1140X480

Danmarks mest økonomiske stationcar er en Auris Hybrid Touring Sports

Det er konklusionen i en analyse fra den biløkonomiske portal, Bilpriser.dk. Toyota Auris Hybrid viser sig at være den stationcar i Danmark, der har den bedste totaløkonomi med en kilometerpris på blot kr. 2,23,- alt indregnet (på nær forsikring).

Bilpriser.dk har undersøgt 34 stationcars på det danske marked med nypriser fra kr. 200.00,-. Det er blandt disse, at Auris Hybrid skiller sig ud med den bedste totaløkonomi af alle. På trods af en startpris på kr. 222.970,- kan det ifølge analysen i sidste ende bedst betale sig rent økonomisk at købe en Auris Touring Sports Hybrid.

Fremragende brændstoføkonomi

Baggrunden for Auris Hybrids flotte totaløkonomi skal primært findes i bilens fremragende brændstoføkonomi. Den er med til at holde benzinudgifterne på et meget lavt niveau og betyder samtidig, at den grønne ejerafgift er banket helt i bund. Auris Hybrid har både en benzinmotor og en elmotor. Bilen kan enten køre på ren el, benzin eller en kombination af begge, hvilket mindsker brændstofforbruget væsentligt.

En Toyota Hybrid skal aldrig lades op

Erfaringerne fra prøvekørsler af en Toyota Hybrid viser, at op mod halvdelen af tiden bag rattet foregår på ren el med slukket benzinmotor. En Toyota Hybrid skal aldrig lades op med ladestik, det sker under kørslen, hvor bilen automatisk opsamler energi under kørslen og når man bremser. Den opsamlede energi kan man så bruge til at køre på elmotoren.

En anden tungtvejende årsag til Auris som vinder på totaløkonomi er bilens lave værditab. 

Testen er fra juli 2018 foretaget af bilpriser.dk

Læs hele testen og analysen af de 34 stationcars HER

Banner Auris Ts 2017 1200X400

Slip køreglæden løs i en Toyota Auris Touring Sports

Dynamisk og funktionelt design hele vejen

Kort sagt den bedste Auris nogensinde. Toyota Auris Touring Sports er en stationcar med ny elegant fremtoning og skarpe linjer, der fanger øjet. Den markante kølergrill, de nye LAD-lygter og et visuelt lavt tyngdepunkt bidrager til det sportslige udtryk. Kabinen er lækker og det avancerede Toyota Touch multimediesystem giver adgang til en verden af musik og information. Du styrer det hele på en 7" touch farveskærm.

Auris Touring Sports er som stationcar imponerende rummelig i både kabine og bagagerum - en perfekt firma- og familiebil. 

Genopdag køreglæden i en Auris Hybrid

En Auris hybrid kombinere en elmotor med en benzinmotor og bilen skal aldrig lades. Du lader på elmotoren ved fremdrift og når du bremser. Især i bytrafikken vil du opleve køreglæden i en hybrid. Du kan nemlig glide gennem bytrafikken næsten lydløs og skåne miljøet, da bilen kan køre på elmotoren. En hybridbil har altid automatgear, så du skal bare læne dig tilbage og nyde turen.

Der er god plads i en Auris Touring Sports

Alle føler sig hjemme i en Auris der har komfortable sæder og eksklusive materialer og vælger du udgaven med det store panoramaglastag, så giver det ekstra lys i kabinen. Bagagerummet et dobbeltbundede og giver ekstra opbevaringsmuligheder - et volume der svarer til 1.658 liter. Toyota Easy Flat-system gør det nemt at ligge sæderne ned i et ryk.

Toyota Auris TS kan leveres med det avanceret sikkerhedssystem "Toyota Safety Sense", som løfter sikkerheden op til nye standarder.

Kom ind til Bil & Co og få en prøvetur i en Auris Touring Sports 

Prisoversigt Toyota Auris Touring Sports

Banner Prisoversigt 1200X200

Book prøvetur