Banner Auris Ts 2017 1200X400

Slip køreglæden løs i en Toyota Auris Touring Sports

Dynamisk og funktionelt design hele vejen

Kort sagt den bedste Auris nogensinde. Toyota Auris Touring Sports er en stationcar med ny elegant fremtoning og skarpe linjer, der fanger øjet. Den markante kølergrill, de nye LAD-lygter og et visuelt lavt tyngdepunkt bidrager til det sportslige udtryk. Kabinen er lækker og det avancerede Toyota Touch multimediesystem giver adgang til en verden af musik og information. Du styrer det hele på en 7" touch farveskærm.

Auris Touring Sports er som stationcar imponerende rummelig i både kabine og bagagerum - en perfekt firma- og familiebil. 

Genopdag køreglæden i en Auris Hybrid

En Auris hybrid kombinere en elmotor med en benzinmotor og bilen skal aldrig lades. Du lader på elmotoren ved fremdrift og når du bremser. Især i bytrafikken vil du opleve køreglæden i en hybrid. Du kan nemlig glide gennem bytrafikken næsten lydløs og skåne miljøet, da bilen kan køre på elmotoren. En hybridbil har altid automatgear, så du skal bare læne dig tilbage og nyde turen.

Der er god plads i en Auris Touring Sports

Alle føler sig hjemme i en Auris der har komfortable sæder og eksklusive materialer og vælger du udgaven med det store panoramaglastag, så giver det ekstra lys i kabinen. Bagagerummet et dobbeltbundede og giver ekstra opbevaringsmuligheder - et volume der svarer til 1.658 liter. Toyota Easy Flat-system gør det nemt at ligge sæderne ned i et ryk.

Toyota Auris TS kan leveres med det avanceret sikkerhedssystem "Toyota Safety Sense", som løfter sikkerheden op til nye standarder.

Kom ind til Bil & Co og få en prøvetur i en Auris Touring Sports 

Prisoversigt Toyota Auris Touring Sports

Banner Prisoversigt 1200X200