Avensis T2 Selected til kun kr. 313.970,- inkl. lev. omk. - SPAR kr. 84.000,-

Banner Avensis Selected Inkllev 1140X480

 

Avensis T2 Selected - en super bil til en meget skrap pris

En Toyota Avensis passer til hele familien, de lange køreture til fjerne feriesteder, hund, sportsudstyr m.m. En Avensis har sikkerhedssystemet Toyota Safety Sense, som yder ekstra sikkerhed for dig og dine passagerer.

Avensis T2 Selected har masser af udstyr:

Automatgear, lædersæder, 18" alufælge, LED for- og baglygter, Smart Entry & Start System (nøglefri betjening), el-sidespejle m/elektrisk fold, klimaanlæg m/2-zoner, Toyota Safety Sense, fartpilot og bakkamera.

Besparelsen på kr. 84.000,- er i forhold til en tilsvarende Avensis Touring Sports 1,8 Multidrive T2 Premium med læderpakker. Prisen er eksklusiv leveringsomkostninger på kr. 3.990,-. Halvårlig grøn ejerafgift kr. 1.260,-. Brændstofforbrug ved bl. kørsel 15,6 km/l. Co2-udslip 148 g/km. Energimærke B.

Tilbuddet gælder så længe lager haves.

Prøv en Toyota Avensis hos din Bil & Co forhandler

Banner Avensis Sublim 1200X300

Når kun det bedste er godt nok

Vi er stolte over at kunne præsentere den nye Avensis 2015, der skiller sig ud fra mængden med dynamisk design og sportslige detaljer. Et skarpt og iøjnefaldende design og de markante LED-forlygter giver sin helt egen karakter til bilen.

Når det sublime er standard

Toyota har altid leveret kvalitetsbiler - denne er ikke en undtagelse. Der stor fokus på sikkerheden og bilen indeholder som standard det nye avancerede sikkerhedssystem Toyota Safety Sense.

Imødekommende og eksklusiv kabine

Eksklusiv soft-touch materialer og raffinerede kromdetaljer præger instrumentpanelet og en gearstang og multifunktionsrat i læder fuldender indtrykket af luksus. Fra rattet kan du styre det avancerede Toyota Touch multimediesystem med den store 8" touch-screen.

Kom ind til Bil & Co og prøv den nye Avensis

Avensis Bla 700X350

Toyota Safety Sense er standard

Toyota Safety Sense 750X400 Nede

4 aktive teknologier i et avanceret samspil

Den nye Avensis løfter sikkerheden op på et både nyt og imponerende niveau. Kernen i Toyota Safety Sence udgøres af de 4 sikkerhedsteknologier:

  • Lane Departure Alert - kameraer i forruden overvågner vognbanestriberne, når bilen kører og vil advare med både lydsignal og advarselslampe, hvis bilen forlader vejbanen og blinklyset ikke er aktiveret. 
  • Road Sign Assist - en teknologi der registrerer trafikskilte - ex. overhaling forbudt. Skiltene gengives på den nye TFT-farveskærm og hvis skiltningen ikke efterkommes, advares der med lyd- og lys signal.
  • Pre-Collision System - her benyttes radar og kamara i forruden til at scanne for biler og genstanden på kørebanen. Registerer system en potentiel fare for collision, så advares føreren med lyd- og lyssignal. Ved stor fare aktiveres bremserne.
  • Automatic High Beam - et kamara registrerer lyset fra modkørende biler, samt baglygter. Teknogien blender selv op og ned i forhold til modkørende biler og gør nattekørsel mere sikker.

Kom ind til Bil & Co og prøv Toyota Safety Sense i den nye Avensis

Banner Prisoversigt 1200X200