Avensis ROOM - rigtig meget udstyr til en fantastisk pris

Avensis Room 1140X480

 

Avensis ROOM - familiebilen hvor du får rigtig meget for dine penge!

Toyota kører lige nu en attraktiv kampagne på den velkendte Avensis, hvor I får masser af udstyr med i prisen: 16" alufælge, regnsensor & skumringssensor, tågeforlygter & indfarvede, spejle, el-ruder/bag, samt automatisk klimaanlæg - 2-zonet

Avensis ROOM koster kun kr. 274.005,- ekskl. metallak og lev. omkostninger

Banner Avensis Sublim 1200X300

Når kun det bedste er godt nok

Vi er stolte over at kunne præsentere den nye Avensis 2015, der skiller sig ud fra mængden med dynamisk design og sportslige detaljer. Et skarpt og iøjnefaldende design og de markante LED-forlygter giver sin helt egen karakter til bilen.

Når det sublime er standard

Toyota har altid leveret kvalitetsbiler - denne er ikke en undtagelse. Der stor fokus på sikkerheden og bilen indeholder som standard det nye avancerede sikkerhedssystem Toyota Safety Sense.

Imødekommende og eksklusiv kabine

Eksklusiv soft-touch materialer og raffinerede kromdetaljer præger instrumentpanelet og en gearstang og multifunktionsrat i læder fuldender indtrykket af luksus. Fra rattet kan du styre det avancerede Toyota Touch multimediesystem med den store 8" touch-screen.

Kom ind til Bil & Co og prøv den nye Avensis

Toyota Avensis fås fra kr. 265.044,-

Avensis Bla 700X350

Toyota Safety Sense er standard

Toyota Safety Sense 750X400 Nede

4 aktive teknologier i et avanceret samspil

Den nye Avensis løfter sikkerheden op på et både nyt og imponerende niveau. Kernen i Toyota Safety Sence udgøres af de 4 sikkerhedsteknologier:

  • Lane Departure Alert - kameraer i forruden overvågner vognbanestriberne, når bilen kører og vil advare med både lydsignal og advarselslampe, hvis bilen forlader vejbanen og blinklyset ikke er aktiveret. 
  • Road Sign Assist - en teknologi der registrerer trafikskilte - ex. overhaling forbudt. Skiltene gengives på den nye TFT-farveskærm og hvis skiltningen ikke efterkommes, advares der med lyd- og lys signal.
  • Pre-Collision System - her benyttes radar og kamara i forruden til at scanne for biler og genstanden på kørebanen. Registerer system en potentiel fare for collision, så advares føreren med lyd- og lyssignal. Ved stor fare aktiveres bremserne.
  • Automatic High Beam - et kamara registrerer lyset fra modkørende biler, samt baglygter. Teknogien blender selv op og ned i forhold til modkørende biler og gør nattekørsel mere sikker.

Kom ind til Bil & Co og prøv Toyota Safety Sense i den nye Avensis

Toyota Avensis Sedan, benzin & diesel

Prisoversigt Sedan Benzin 600X200

 Priserne er efter de nye bilafgifter fra 3. oktober 2017

Prisoversigt Sedan Diesel 600X200

Priserne er efter de nye bilafgifter fra 3. oktober 2017

Toyota Avensis Stationcar, benzin & diesel

Prisoversigt Stationcar Benzin 600X200

Priserne er efter de nye bilafgifter fra 3. oktober 2017

Prisoversigt Station Diesel 600X200

Priserne er efter de nye bilafgifter fra 3. oktober 2017