1140X480 Fh Bilco Aygo Xplore Plplusdaek

 

Privatleasing på en AYGO x-plore med vinterdæk til kun kr. 2.095,-/md.

Stiller du dig selv disse spørgsmål: "Skal jeg vælge en ny eller brugt bil? Hvad er renten på billånet? Hvilken forsikring skal jeg vælge? Hvad koster det at have bil, hvad er værditabet og hvad er billigst for mig?" Vælger du privatleasing skal du ikke tænke på alt dette. Her kender du nemlig den månedlige ydelse og Toyota privatleasing er altid inkl. serviceaftale, så du skal aldrig frygte en værkstedsregning.

Vælg lige nu privatleasing på AYGO x-plore og få vinterdæk, 2 x dækskift og opbevaring på dækhotel med i ydelsen. Månedlig leasingydelse med vinterdæk m.m. er kr. 2.095,- med en førstegangsydelse på kr. 1.995,-.

Ønsker du ikke vinterdæk, dækskifte og opbevaring med, så bliver den månedlig ydelse kr. 1.995,- og førstegangsydelsen forbliver kr. 1.995,-.

Inkl. max. 15.000 km/år. 36 mdr. løbetid. Inkl. metallak, moms, serviceaftale, etablerings- og leveringsomk. Ekskl. grøn ejerafgift, forsikring og ekstraudstyr. Positiv kreditgodk. forudsættes.

Totalpris i løbetiden uden vinterdæk: (36 mdr. x kr. 1.995,- + førstegangsydelse kr. 1.995,-) = kr. 73.815,- inkl. service og førstegangsydelse. Totalpris i løbetiden inkl. vinterdæk: (36 mdr. x kr. 2.095,- + førstegangsydelse kr. 1.995,-) = kr. 77.415,- inkl. service og førstegangsydelse.

Gælder så længe lager haves. Forbehold for trykfejl, prisændringer og renteforhøjelser. Tilbud gælder igennem Toyota Financial Services Danmark A/S så længe lager haves.

Se udstyrsniveauet - KLIK HER

Banner Aygo X Plore Okt 1140X480

 

I kampagnen på AYGO x-plore får du endnu mere udstyr for pengene. Du får nemlig udstyr til en værdi af kr. 17.500,- uden merpris. JUST GO x-plore!

Udstyr: 

  • 15" alufælge, Touch® multimediesystem med 7” touchskærm, bakkamera, Apple Carplay, Kapacitiv touchskærm, DAB+

Læs mere om Toyota AYGO x-plore - KLIK HER

Toyota Stort Kampagnebanner Mc Aygo 1140X420 Uge24 Tcm 25 1395793

Ny Toyota AYGO er forberedt på en række punkter

Toyota AYGO er en af de mest solgte biler i sin klasse og det er ikke uden grund. Det er en rap bybil med en behagelig kørekomfort, der også giver overskud til de lange ture. AYGO har altid været bilen med personlighed, der kan designes, så den passer til dig.

Den nye AYGO er forberedt på en række væsentlige punkter:

  • Bilen har fået et  mere markant design, der giver den et nyt og skarpt look.
  • Bilen har fået større motor. Den prisvindende trecylindrede 1.0-liters benzinmotor er blevet opdateret til 72 HK.
  • Der er nu mere isolering, som giver dig en mere støjsvag kørsel.
  • Køreegenskaberne, kørekomforten og sikkerheden er forbedret. Den nye AYGO kan fås med sikkerhedssystemet "Toyota Safety Sense".
  • Ny AYGO fås med smartphone integration til Apple CarPlay og Android Auto.

Ny Toyota AYGO koster fra kr. 89.995,-

Smartphone integration - smart, nem & sikker at bruge

Banner Smartphone 1200X300

Toyota AYGO fås nu med smartphone integration. Det er den perfekte rejsepartner, når du er på farten. Alle dine yndlings-apps kan spejles op på en 7” touchskærm, og du kan bruge din smartphones stemmestyring til f.eks. ruteangivelse, kommunikation og underholdning.

Smartphone integration powered by Pioneer inkluderer Apple CarPlay & Android Auto.

Markant eller raffineret - valget er dit?

Banner Interioret 1200X300

Du kan designe interiøret, så du får en unik AYGO. Indvendig kan du vælge farve m.m. så den matcher din stil. Udvendig kan du med specialdesignede alufælge og navkapsler give din AYGO et personligt look.

Byg og design din Toyota AYGO HER

Toyota Safety Sense øger sikkerheden

Banner Toyota Safety Sense 1200X300

Toyota Safety Sense er en nyudviklet kombination af aktive sikkerhedsteknologier, der hjælper dig med at undgå potentielt farlige situationer. Systemet reducerer risikoen for at blive involveret i en trafikulykke og øger sikkerheder for alle medtrafikanter.

Pre-Collision System benytter radar og kamera til at scanne for biler og genstande på vejen. Lane Departure Alert advarer dig, hvis bilen utilsigtet forlader sin vejbane. Automatic High Beam skifter automatisk mellem kort og langt lys, når du kører i mørke. Road Sign Assist gengiver vigtige trafikskilte i displayet. Adaptiv fartpilot hjælper dig til at holde en sikker minimumsafstand til den forankørende bil. 

Alt i alt reducerer Toyota Safety Sense risikoen for trafikulykker og øger den generelle sikkerhed for alle trafikanter.

Læs mere om "Toyota Safety Sense" HER

Pris- og modeloversigt "Ny Toyota AYGO"

 Prisoversigt Ny Aygo Okt 18 1200X600

 

* X-CELLENCE-PAKKEN: 15" alufælge, x-touch multimediesystem med 7" touchskærm, bakkamera, tågeforlygter, tonede ruder/bag & ægte lædersæder.

Aygo Brochure 600X200

Aygo Specifikationer 600X200

Book prøvetur

Banner Pressemeddelelse 1200X150

 

En ny udgave af den populære Toyota AYGO, er klar til at indtage de danske veje. En ny og mere moderne udgave af AYGO med et opdateret udvendigt design, forbedrede køreegenskaber, en mere brændstoføkonomisk motor samt mindre kabinestøj. Den nye AYGO kan fås fra kr. 89.990,- inkl. lev. omkostninger eller blot kr. 851,- om måneden ved finansiering gennem Toyota Financial Services A/S.

Men et samlet salg på 58.000 biler markerer den rappe Toyota AYGO sig som en af de mest populære biler i Danmark gennem mere end et årti. Nu er Toyota klar med en ny og forbedret udgave af den populære AYGO, der har Danmarkspremiere hos Toyota-forhandlere over hele landet den 16. & 17. juni 2018.

Bilens udvendige design er blevet opdateret. Den nye AYGO fastholder det markante x på fronten, men designet skifter fra den tidligere todimensionelle oplevelse til et mere markant tredimensionelt design, der giver bilen et endnu mere gennemført og fuldstændigt look.

Derudover pryder et nyt for- og baglygtedesign den nye AYGO og skaber en visuel bedre sammenhæng mellem front og bag. En ny unik LED-lyssignatur i både for- og baglygterne sørger desuden for, at AYGO bliver let-genkendelig. Sammen med den nye tredimensionelle front syner den nye AYGO derfor også meget mere strømlinet end nogensinde før.

Nye farver og eksklusivt ydre
To nye farver er tilføjet den i forvejen brede farvepalette i form af lilla-tonen Magenta og en særlig blå farve, der fastholder muligheden for at give AYGO et friskt og ungt look. Flere nydesignede 15” alufælge, der følger de forskellige udstyrsvarianter, tilfører den nye AYGO et mere eksklusivt ydre.

Inde i kabinen har både sæder og instrumentpanel fået en opgradering med en højere oplevet materialekvalitet, mens en 7” stor touch skærm med multimediesystem og indbygget bakkamera fortsat sidder centralt placeret i kabinen – nu med mulighed for smartphone integration gennem Apple CarPlay og Android Auto.

Der har været stort fokus på at forbedre køreegenskaberne i den nye AYGO, hvor det især har været i højsædet at øge kørekomforten for både chauffør og passagerer ved at formindske støjniveauet i kabinen.

Den prisvindende trecylindrede 1.0-liters benzinmotor fra Toyota er blevet opdateret og yder fremover 72 hestekræfter – tre flere end i den gamle AYGO – og fremstår derfor mere kraftfuld. Samtidig er drejningsmomentet øget ved lavere omdrejninger, hvilket er med til at give en endnu bedre køreoplevelse især i byen.

Selv om motoren i den nye AYGO er blevet kraftigere, har Toyota-ingeniørerne virkelig lagt sig i selen og formået at mindske brændstofforbruget, så bilen i gennemsnit kører 26,3 km/l ved blandet kørsel. Og på trods af at den nye AYGO endda også har fået testet brændstofforbrug og CO2-udledning efter den nye og mere virkelighedstro WLTP-målemetode og fået omregnet tallene til såkaldte korrelerede NEDC-tal, falder udledningen fra 88 til 86 gram CO2 pr. km.

Adrætte køreegenskaber
Hjulophænget på den nye AYGO er blevet justeret sammen med en opdatering af styringssoftwaren, og det har ifølge Toyota givet bilen mere adrætte køreegenskaber. Det er fortsat muligt at få AYGO med Toyotas vigtige sikkerhedspakke Toyota Safety Sense, der rummer både automatisk nødbremse ved hastigheder helt op til 80 km/t. og vognbaneassistent, der advarer, hvis man utilsigtet kommer til at krydse vejstriberne uden at bruge blinklyset.

Den nye AYGO er spækket med lækkert udstyr, og allerede fra basisudgaven med tilnavnet x får man audiosystem med Bluetooth til håndfri mobilsnak og trådløs streaming af musik, elruder, fjernbetjent centrallås og LED-kørelys signatur for og LED-baglygte signatur. AYGO x kan fås fra 89.990 kr. inkl. leveringsomkostninger på knap 4.000 kr.

Man kan dog også vælge at finansiere sin nye AYGO fra 851 kr. om måneden i 96 måneder med 20 procent i udbetaling gennem et elitelån hos Toyotas eget finansieringsselskab Toyota Finans, der ifølge Forbrugerrådets magasin Tænk Penge tilbyder Danmarks bedste billån.

Attraktiv finansieringsrente på 0,95 %
Netop finansieringen er central ved lanceringen af den nye AYGO. Historisk set vælger rigtig mange nemlig at få deres nye AYGO finansieret, og for at imødekomme den store interesse for finansiering af en ny AYGO skruer Toyota en tand ekstra ned for renten og tilbyder en variabel rente på blot 0,95 procent i lanceringsperioden frem til 31. juli.

Det gør, at den særligt attraktive udstyrsudgave med navnet AYGO x-cellence kan finansieres for 1.133 kr. om måneden. Toyota forventer, at AYGO x-cellence bliver den mest populære udgave, bl.a. på grund af det høje udstyrsniveau, der som standard byder på fx 15” alufælge, ægte lædersæder, aircondition, bakkamera, elsidespejle med varme og x-touch multimediesystem med 7” touch farveskærm for blot at nævne lidt af udstyret.

Derudover fås også flere andre varianter i forskellige farver og med meget forskelligt udstyr. Varianten x-cite fås udelukkende i den lilla-tonet Magenta farve med sort tag og smartphone integration, mens varianten x-trend i sortmetal lakering med cyan blå designdetaljer udvendig og indvendig og 15” sports alufælge med matchende navkapselringe markerer sig som den sportslige, frække dreng i klassen.