Toyota Stort Kampagnebanner Mc Aygo 1140X420 Uge24 Tcm 25 1395793

Ny Toyota AYGO er forberedt på en række punkter

Toyota AYGO er en af de mest solgte biler i sin klasse og det er ikke uden grund. Det er en rap bybil med en behagelig kørekomfort, der også giver overskud til de lange ture. AYGO har altid været bilen med personlighed, der kan designes, så den passer til dig.

Den nye AYGO er forberedt på en række væsentlige punkter:

  • Bilen har fået et  mere markant design, der giver den et nyt og skarpt look.
  • Bilen har fået større motor. Den prisvindende trecylindrede 1.0-liters benzinmotor er blevet opdateret til 72 HK.
  • Der er nu mere isolering, som giver dig en mere støjsvag kørsel.
  • Køreegenskaberne, kørekomforten og sikkerheden er forbedret. Den nye AYGO kan fås med sikkerhedssystemet "Toyota Safety Sense".
  • Ny AYGO fås med smartphone integration til Apple CarPlay og Android Auto.

Ny Toyota AYGO koster fra kr. 89.990,-

Smartphone integration - smart, nem & sikker at bruge

Banner Smartphone 1200X300

Toyota AYGO fås nu med smartphone integration. Det er den perfekte rejsepartner, når du er på farten. Alle dine yndlings-apps kan spejles op på en 7” touchskærm, og du kan bruge din smartphones stemmestyring til f.eks. ruteangivelse, kommunikation og underholdning.

Smartphone integration powered by Pioneer inkluderer Apple CarPlay & Android Auto.

Markant eller raffineret - valget er dit?

Banner Interioret 1200X300

Du kan designe interiøret, så du får en unik AYGO. Indvendig kan du vælge farve m.m. så den matcher din stil. Udvendig kan du med specialdesignede alufælge og navkapsler give din AYGO et personligt look.

Byg og design din Toyota AYGO HER

Toyota Safety Sense øger sikkerheden

Banner Toyota Safety Sense 1200X300

Toyota Safety Sense er en nyudviklet kombination af aktive sikkerhedsteknologier, der hjælper dig med at undgå potentielt farlige situationer. Systemet reducerer risikoen for at blive involveret i en trafikulykke og øger sikkerheder for alle medtrafikanter.

Pre-Collision System benytter radar og kamera til at scanne for biler og genstande på vejen. Lane Departure Alert advarer dig, hvis bilen utilsigtet forlader sin vejbane. Automatic High Beam skifter automatisk mellem kort og langt lys, når du kører i mørke. Road Sign Assist gengiver vigtige trafikskilte i displayet. Adaptiv fartpilot hjælper dig til at holde en sikker minimumsafstand til den forankørende bil. 

Alt i alt reducerer Toyota Safety Sense risikoen for trafikulykker og øger den generelle sikkerhed for alle trafikanter.

Læs mere om "Toyota Safety Sense" HER

Aygo Brochure 600X200

Aygo Specifikationer 600X200

Book prøvetur