Banner Ny Aygo M Pris 1200X400

TOYOTA AYGO ER MINIBILEN MED STOR PERSONLIGHED

Toyota AYGO er en af de mest solgte biler i sin klasse og det er ikke uden grund. Det er en rap bybil med en behagelig kørekomfort, der også giver overskud til de lange ture. AYGO har altid været bilen med personlighed, der kan designes, så den passer til dig. Den nye AYGO er ingen undtagelse.

MERE UDSTYR, SIKKERHED & FLERE HESTEKRÆFTER

Den nye AYGO's markante design giver bilen et nyt og skarpt look. Den har fået en større motor og er mere isolering, så du glider mere støjsvag afsted. Den nye AYGO kan fås med sikkerhedssystemet "Toyota Safety Sense", Apple Car Play m.m.

Prisoversigt Ny Aygo Juni18 1200X600

Ny Aygo Rentebanner Juni18 1140X480

Renten gælder til og med den 31. juli 2018

 

NY AYGO BLIVER INTRODUCERET MED EKSTRAORDINÆR LAV RENTE PÅ 0,95 %

Den nye Toyota AYGO har fået et skapere design. Den populære bil har fået større motor, mulighed for Apple CarPlay, sikkerhedssystemet "Toyota Safety Sense" og meget mere. AYGO'en kommer på gaden midt juni 2018, og det fejrer vi med denne ekstraordinære lave rente.

Design din helt personlige AYGO og skil dig ud fra mængden

Banner Design Din Aygo 1200X400

 

Mange biler ligner hinanden, men en AYGO er ikke en af dem. Bilen er designet med et frækt front -x, der kan skiftes, så det har den farve du ønsker. Du kan få farvede sidelister til dørene og den kan styles med kromlister. Der er flere forskellige stylepakker, så interiøret kommer til at matche til dine behov. Du kan bygge din AYGO online og lære mere om de spændende features og fordele der er.

Lad fantasien få frit løb, så hjælper vi dig bagefter med at gøre drømme til virkelighed! 

Book prøvetur