En dansk bildesigner har haft indflydelse på designet

Banner C Hr Design 1200X350

 

Den nye C-HR gemmer på en lidt unik historie set med danske øjne, da den danske bildesigner Stephan Jubt Rasmussen har været med i designprocessen. Stehan Jubt Rasmussen kommer oprindelig fra den lille jyske by Vammen, hvor han som 6 årig startede med at tegne biler, men er i dag ansat som bildesigner for Toyota Europa. Han har været med til at skabe noget anderledes, hvor det dynamiske design skaber visuel bevægelse selvom bilen holder stille.

Toyota C-HR er kommet med en 1.2 turbo-benzinmotor og i en 1.8 hybrid-udgave, som kombinerer en elmotor med en 1.8 litersbenzinmotor. 

Se og prøv den hos din Bil & Co forhandler

Passer en Toyota C-HR til dine behov?

Toyota C Hr Dimensioner 1200X400

Toyota C-HR - stemt direkte i finalen om at blive Året Bil i Europa

Den nye Toyota C-HR skaber sin helt egen klasse og har taget Europa med storm. Det skyldes blandt andet bilens gode køreegenskaber, nyeste hybridteknologi og den gode brændstoføkonomi. Bilen er inspireret af en facetslabet diamant med skulpturelle former og skarpe linjer. Toyota C-HR er af flere beskrevet om et gennemført designikon, der er markant, dynamisk og moderne.

Toyota C-HR er en eksklusiv bil i SUV-klassen med specialdesignet audiosystem

Forstil dig en eksklusiv SUV, der kører og opleves som en hatchback. Så har du et billede af den nye Toyota C-HR. En eksklusiv kabine med god plads og et førerorienteret instrumentpanel skaber maksimal køreglæde. Skåleformede førersæder i læder, så du føler dig godt tilpas bag rattet. Så tag plads, læg hænderne på rattet og glæd dig til en køreoplevelse i særkasse.

Toyota C-HR´s specialdesignede JBL audiosystem forvandler kabinen til en koncertsat, hvor 9 højtalere fuldender både køreglæde og køreoplevelse. Enhver der elsker musik bør sætte sig bag rattet og opleve dette.

Banner Prisoversigt 1200X200

Vælg privatleasing og kend dine biludgifter

C Hr Privatleasing 1140X600

Imponerende "Toyota Safety Sense" er standard udstyr i en C-HR

Med Toyota Safety Sense løftes sikkerheden til nye højder. Sikkerhedssystemet indeholder følgende:

Pre Collision System med forgængerdetektor: Når systemet registerer en potentiel kollison advares føreren med både lys- og lydsignal. Reagerer føreren ikke, så bliver bremserne automatisk aktiveret for at undgå kollosion.

Lane Departure Alert: Systemet følger vognbanemakeringerne og advarer hvis bilen begynder at forlade sin bane uden blinklyset er aktiveret. Afhængig af udstyrniveau kan styrehjælp også være integreret, så bilen selv retter op.

Automatic High Beam: Systemet skifter automatisk mellem kort og lang lys, så andre bilister ikke blænse, og nattekørsel blivert mere sikker.

Road Sign Assist: Systemet registrerer trafikskilte (ex. hastighedsskilte og overhaling forbudt). Skiltene gengives i førerens synsfelt og hvis skiltningen ikke efterkommes advares med lyd- og lyssignal.

Adaptive fartpilot: Fastholder automatisk den indstillet afstand til forankørende bil. Kørsel på lande- og motorvej bliver dermed mere afslappende.

 

 

Banner C Hr Prov Den 1200X400

 

Book prøvetur