Den mest raffinerede hybrid

En fornøjelse på vejen

Den nye Toyota Camry Hybrid kombinerer elegant design med avanceret teknologi og dynamiske præstationer, takket være Toyotas nyeste hybridgeneration. Camry forener en stor sedans eksklusive elegance med alle fordelene ved Toyotas avancerede hybridteknologi. Resultatet løfter fornøjelsen ved at køre hybrid til et nyt niveau.

Helt i tråd med Toyotas massive fokus på bæredygtig mobilitet introduceres den nye Camry udelukkende som hybridbil. Det sker med Toyotas allernyeste fjerde generation hybridteknologi – i dette tilfælde en nyudviklet 2.5-liters benzinhybridmotor, der yder op til 218 hestekræfter og sørger for, at Camry – trods sin betydelige størrelse på hele 488 cm i længden – flytter sig fra 0 til 100 km/t. på godt 8 sekunder.

Toyota Camry har Danmarkspremiere i midten af maj 2019.

 

Luksus fra kr. 379.990,-

Prisen på Camry, der udelukkende fås med en kraftfuld 2.5-liters hybridmotor med hele 218 hestekræfter, starter fra kr. 379.990,- for H2-udstyrsudgaven, der byder på en omfattende liste af standardudstyr. Firmabilsbrugere kan se frem til et beskatningsgrundlag fra kr. 329.990,-.

 

Læs brochuren her - og få det hele med.

 

   CTA-knap (2)

 

 

 

CTA-knap -PL-Cam