22451

 

Prius Plug-in med 2-års fri strøm - nu endnu billigere! 

Vi forlænger tilbuddet om 2 års gratis strøm frem til den 28. februar 2019* kan du købe den lækre, økonomiske Prius Plug-in - og få hele 2-års fri strøm med i købet! 
Og så har vi endda sat Prius Plug-in ned i pris, så du nu kan komme afsted i en Prius Plug-in H3 fra kr. 299.990,- (sat ned fra kr. 329.990,-) 

Prius Plug-in H3 er spækket med udstyr, og kommer som standard med 

  • Smart Entry & Start System
  • Toyota Safety Sense
  • Toyota Touch® multimediesystem m. navigation & håndfrit Bluetooth® system
  • Regnsensor
  • Og meget mere
Se priser og udstyrsgrad HER

*eller så længe lager haves

Toyota Prius Plug In 2016 Exterior Tme 005 A Full Tcm 25 850085

Den mest avancerede Hybrid til dato

Fra inderst til yderst kendetegnes Prius Plug-in af banebrydende teknologi, herunder solcelletag, Adaptive Automatic High Beam og meget mere. Prius Plug-in kombinerer avanceret hybridteknologi med endnu længere rækkevidde ved ren elkørsel. 

Bilen vælger elmotoren, når køreforhold og distancen gør det muligt – og skifter automatisk til hybriddrift, når det er nødvendigt. Prius Plug-in er det perfekte valg til dig, der ønsker en hybridbil med endnu længere rækkevidde ved ren el-kørsel. 

Længere rækkevidde - mindre udslip

Den nye Prius Plug-in Hybrid er den mest avancerede af sin slags på markedet og kan i teorien køre op til 63 km på ren el og med en elektrisk topfart på 135 km/t. Efter den specielle norm for elbiler kører Prius Plug-in hybrid over en kam hele 83,3 km/l. Hvad dit forbrug reelt er, afhænger af kørestil, og hvor meget du kører på ren strøm.

Jo oftere du lader op, desto mere brændstof sparer du ved at køre ren elkørsel. Den daglige transport består typisk af mindre ture og kan derfor køres som ren elkørsel. Skal du derimod på længere ture sørger hybrid kørsel for en længere rækkevidde uden at gå på kompromis med komforten.

Kabine 4

Kabine 1

Kabine 2

 

Kabine 3

Luksuriøs kabine med geniale løsninger

I den nye Prius Plug-in forenes avanceret teknologi med legende let betjening. Intuitive kontakter og det multifunktionelle læderrat suppleres af farveskærme, der giver et godt overblik over køreinformationer, herunder opladning, forbrug og energiflow. Det er let at betjene en Prius Plug-in, selvom der er meget teknologi. En stor 8" touchskærm giver adgang til et væld af funktioner, herunder navigation, musiksystem, vejrudsigter, stemmestyring og mobilopkobling.

I den eksklusive kabine finder du fire komfortable siddepladser. Der er mange praktiske opbevaringsmuligheder, som suppleres af det geniale Easy Flat-sædesystem med 60:40 splitbagsæde, der nemt nedfældes og danner et kæmpe bagagerum, med helt plan bund.

Læs meget mere om Prius Plug-in - KLIK HER

Banner Prisoversigt 1200X200

Book prøvetur