RAV4 åbner et nyt kapitel med banebrydene innovation

Toyota introducerede den første generation af RAV4 for mere end 20 år siden. Det blev startskuddet til en ny bilklasse, som i dag er mere kendt som SUV-klassen. Den kraftfulde RAV4 byder på en bred vifte af banebrydende teknologier, der giver mærkbare fordele.

Det gælder fx køredynamikken i det nye hybridsystem, trygheden i Toyota Safety Sense og det sikre overblik via Panoramic View Monitor. Her er en flot, stor SUV som er god til fritid, arbejde og den store familie - og som kan bruges på alle terræner og årstider. 

Ny avanceret teknologi i en Toyota RAV4

Den nye RAV4 der blev lanceret i 2016 har fået et mere markant og dynamisk frontdesign med LED-kørelys. De nye baglygter og kofanger giver et design på bilen, der er i mere balance.

Et 360 graders panoramaoverblik, hvor sensorer og kameraer rundt om bilen taler sammen og vises i det store display med touch. Næsten alle modellerne har sikkerhedspakken Toyota Safety Sense som blandt andet har Pre-Collisions System, Lane departure Alert, Automatic High Beam, Road Sign Assist m.m.

 

Rav4 Banner 1200X200

Overlegne præstationer og terrængående egenskaber

RAV4 har altid kørt sine egne veje - og de behøver ikke være asfalterede. Toyotas innovative IDDS-system (Integrated Dynamic Drive System) giver et sikkert vejgreb på alle typer underlag. Læg hænderne på rattet og glæd dig til en sikker og inspirerende køreoplevelse uanset hvilket terræn du vælger.

Designet til store oplevelse

RAV4 er kraftfuldt i det udvendigt design, og raffineret og eksklusiv i det indvendige. Bilen har en rummelig og funktionel indretning med fokus på komfort og en af klassens største bagagerum. En lav læssehøjde og en elektronisk bagklap med positionshukommelse gør det nemt at få dine ting ind og ud af bilen.

Nye eventyr venter i en RAV4

Verden er fuld af eventyr og det er en fornøjelse at opleve dem i en RAV4, hvor køreglæden har fået endnu en dimension. Du kan nemlig vælge "Sports mode", som strammer bilens opsætning op og skærper dens køredynamik. Toyota har lagt stor vægt på høj kørekomfort og lavt støjniveau -  du kommer til at elske en RAV4.

Banner Rav4 Store Oplevelser 1200X400 (1)

RAV4 - sikkerheden selv

RAV4 sætter nye standarder for sikkerheden i dens klasse. Bilen reagerer ikke blot stabilt og lynhurtigt, når du har allermest brug for det. Bilen er udstyret med et proaktivt sikkerhedssystem, der kan forudse kritiske situationer.

Bilen fanger de blinde vinkler

BSM-systemet (Blind Spot Monitor) gør det mere sikkert at skifte vognbane. Hvis sensorerne registrerer et køretøj i den blinde vinkel, vil en indikator tænde i det pågældende sidespejl. Hvis du blinker og forbereder et vognbaneskift, bliver du advaret, hvis der er et køretøj i den blinde vinkel.

RCTA-system (Rear Cross Traffic Alert) gør du ikke behøver frygte en parkeringsplads. Ved bakning vil systemets mikrobølgeradar opdage andre køretøjer, der måtte befinde sig i "det blinde område", som ikke kan ses i bakspejle eller på bakkameraet.

Sikkerhed når du kører off-road

Kører du ned af en skråning vil DAC (Downhill Assist Control) systemet automatisk bremse de enkelte hjul, så bilen kører stabilt og fastholder en hastighed mellem 5-7 km/t.

Der er 7 airbags, ABS bremser med elektronsik bremsefordeling, stabilitetssystem VSC og meget mere som standard i en RAV4.

Book prøvetur