Toyota RAV4 Hybrid er gennemført fra yderst til inderst

Rav4 Vinterkampagne 1140X480

Toyota RAV4 koster fra kr. 289.900,- og en Toyota RAV4 Hybrid fra kr. 369.880,-. Klik på prisoversigt længere nede og se alle modeller og priser.

RAV4 åbner et nyt kapitel med banebrydene innovation

Toyota RAV4 fås nu også som Hybrid

Toyota introducerede den første generation af RAV4 for mere end 20 år siden. Det blev startskuddet til en ny bilklasse, som i dag er mere kendt som SUV-klassen. Den nye RAV4 blev lanceret i starten af 2016 og er kommet som både benzin- og diesel, samt i en hybridversion.

Toyota RAV4 fås nu med en ny 2.0-liters dieselmotor fra BMW med 143 hk og når i gennemsnit ved blandet kørsel op på 21,3 kl/l. 

Ny avanceret teknologi i en Toyota RAV4

Den nye RAV4 har fået et mere markant og dynamisk frontdesign med LED-kørelys. De nye baglygter og kofanger giver et design på bilen, der er i mere balance.

Et 360 graders panoramaoverblik, hvor sensorer og kameraer rundt om bilen taler sammen og vises i det store display med touch. Næsten alle modellerne har sikkerhedspakken Toyota Safety Sense som blandt andet har Pre-Collisions System, Lane departure Alert, Automatic High Beam, Road Sign Assist m.m.

 

En 4-hjulstrukket RAV4 som hybridbil

Med introduktionen af Toyota RAV4 Hybrid sætter Toyota en tyk streg under at de vil Hybrid, der kombinerer en benzinmotor med en elmotor. Det er Toyotas konstante stræben efter at efter at tilbyde bedre biler med den mest miljørigtige teknologi til gavn for klima og miljø.

Lavere brændstofregning og grøn ejerafgift

Den banebrydende hybridteknologi betyder at bilen kører længere på literen og forurener langt mindre. Derfor kan du få en RAV4 Hybrid med en grøn ejerafgift på kun kr. 310,-/halvårligt. RAV4 er blandt klassens bedste ved CO2 udslip og brændstofforbrug og så er det ægte køreglæde i den velkendte Toyota kvalitet.

Rigeligt med hestekræfter

Under motorhjelmen ligger en 2.5 liters benzinmotor, som i kombination med hybridsystemets elmotor giver masser af hestekræfter. RAV4 Hybrid fås fra kr. 371.595,- og har som standard et meget højt udstyrsniveau. BEMÆRK - grøn ejerafgift fra kr. 310,-/halvårligt.

Kom ind og prøv den hos Bil & Co 

Rav4 Banner 1200X200

Overlegne præstationer og terrængående egenskaber

RAV4 har altid kørt sine egne veje - og de behøver ikke være asfalterede. Toyotas innovative IDDS-system (Integrated Dynamic Drive System) giver et sikkert vejgreb på alle typer underlag. Læg hænderne på rattet og glæd dig til en sikker og inspirerende køreoplevelse uanset hvilket terræn du vælger.

Designet til store oplevelse

RAV4 er kraftfuldt i det udvendigt design, og raffineret og eksklusiv i det indvendige. Bilen har en rummelig og funktionel indretning med fokus på komfort og en af klassens største bagagerum. En lav læssehøjde og en elektronisk bagklap med positionshukommelse gør det nemt at få dine ting ind og ud af bilen.

Nye eventyr venter i en RAV4

Verden er fuld af eventyr og det er en fornøjelse at opleve dem i en RAV4, hvor køreglæden har fået endnu en dimension. Du kan nemlig vælge "Sports mode", som strammer bilens opsætning op og skærper dens køredynamik. Toyota har lagt stor vægt på høj kørekomfort og lavt støjniveau -  du kommer til at elske en RAV4.

Prisoversigt på Toyota RAV4 inkl. moms & reg. afgift

Prisoversigt Rav4 Hybrid 1200X200 (1)

Priser RAV4, benzin inkl. moms & reg. afgift

Prisoversigt Rav4 Benzin 600X200 (1)

Priser RAV4 diesel inkl. moms & reg. afgift

Prisoversigt Rav4 Diesel (1)

Banner Rav4 Store Oplevelser 1200X400 (1)

RAV4 - sikkerheden selv

RAV4 sætter nye standarder for sikkerheden i dens klasse. Bilen reagerer ikke blot stabilt og lynhurtigt, når du har allermest brug for det. Bilen er udstyret med et proaktivt sikkerhedssystem, der kan forudse kritiske situationer.

Bilen fanger de blinde vinkler

BSM-systemet (Blind Spot Monitor) gør det mere sikkert at skifte vognbane. Hvis sensorerne registrerer et køretøj i den blinde vinkel, vil en indikator tænde i det pågældende sidespejl. Hvis du blinker og forbereder et vognbaneskift, bliver du advaret, hvis der er et køretøj i den blinde vinkel.

RCTA-system (Rear Cross Traffic Alert) gør du ikke behøver frygte en parkeringsplads. Ved bakning vil systemets mikrobølgeradar opdage andre køretøjer, der måtte befinde sig i "det blinde område", som ikke kan ses i bakspejle eller på bakkameraet.

Sikkerhed når du kører off-road

Kører du ned af en skråning vil DAC (Downhill Assist Control) systemet automatisk bremse de enkelte hjul, så bilen kører stabilt og fastholder en hastighed mellem 5-7 km/t.

Der er 7 airbags, ABS bremser med elektronsik bremsefordeling, stabilitetssystem VSC og meget mere som standard i en RAV4.

Book prøvetur