Verso - når en MPV også kan være elegant

Banner Verso Rummelig 1200X400

Hele familien føler sig godt tilpas i en Toyota Verso

Den nye Verso har sin helt egen, markante fremtoning med raffinerede detaljer, sportslig finish og kromlister på frontgrillen. De harmoniske proportioner i vekselvirkning med skrapt skårne linjer fuldender en flot bil, der samtidig er praktisk.

Fuldstændig fleksibel med Easy Flat-sædesystem

Du kan indrette en Verso, så den passer til dit behov - der er ikke mindre end 32 forskellige kombinationsmuligheder alt efter hvad eller hvem du skal have med. Easy Flat sædesystemet giver plads til 7 sæder og du vil have en bagagerumskapacitet på 155 liter. Bilen er nem at ommøblere - et enkelt greb er nok til at nedfælde sæderne i en glidende bevægelse, så du kan få et ekstra stort eller mega stort bagagerum.

Toyota har tænkt på detaljerne

Der er mange praktiske opbevaringsmuligheder i bilen. der er lavet gulvrum under midterste sæderække, skuffe under passagerforsædet, afkølet handskerum til drikkevare. Kort sagt - imponerende rummelighed fyldt med gode ideer.

Verso byder på avanceret teknologi - bilen kan fås med det banebrydende multi-mediesystem "Toyota Touch" med farveskærm. Stream musik, brug din iPod, tal i telefon via Bluetooth eller bruge skærmen som bakkamara eller som navigation.

Kom ind til Bil & Co og prøv en Toyota Verso

Føl dig hjemme i en Toyota Verso med masser af plads til alle

Billedeserie1200x250

Banner Verso Komfort Sikkerhed 1200X400

Sikkerheden & avanceret teknologi i komfortzonen

En Toyota Verso kombinerer high tech med en hjemlig atmosfære får hele familien til at føle sig velkommen. Det nye multimediesystem med touchskærm åbner en verden af muligheder for at finde vej, streame musik og holde kontakt med omverdenen. Sikkerheden er altid i højsædey i en - ellers ville det ikke være en Toyota. Bilen fungerer for mange som en familiebil, så den er fra inderst til yderst konstrueret til maksimal beskyttelse af dig og de nærmeste.

En Toyota Verso har som standardudstyr:

- ABS bremser med bremsekraftfordeling.

- Traction Control - systemet genopretter vejgrebet, hvis du igangsætter eller accelererer for kraftig i forhold til føret.

- Vehicle Stability Control - modvirker udskridning i glat føre eller ved en pludselig manøvre.

- Hill-start Assist Control - sikrer en behagelig og sikker igangsætning på stejle skråninger, bremser automatisk alle hjul 2 sek.

- 7 SRS Airbags og aktive nakkestøtter, der reducerer risikoen for piskesmældsskader.

- ISOFIX - Beslag til børnesæder, der sikre nem og sikker montering. Ekstra tophængsling forhindre sædet i at tippe forovre.

Book prøvetur