Banner Ny Yaris 1200X400

Ny forbedret Yaris giver humøret et løft

Den nye Toyota Yaris gør hverdagens transport til en sand fornøjelse

Toyotas ingeniører og designere har arbejdet målrettet og kompromisløst på at at gøre den populære Yaris endnu bedre. De har forbedret bilen på 900 punkter. Resultatet er et nyt design, nyt motorprogram, optimerede køreegenskaber og endnu større sikkerhed, hvor Toyota Safety Sense nu er standard i alle modellerne. Den nye Yaris er mere kvik, da den gamle 1.3 motor er skiftet ud med en 1.5 motor.

Bilen er mere støjsvag og den gør hverdagens transport til en sand fornøjelse.

 

Banner Prisoversigt 1200X200

 

Det er en fantastisk følelse at køre gennem byen i en Yaris Hybrid

Yaris Hybrid er en fantastisk bybil, hvor du typisk kører på 50% af tiden. Du skal bare sætte dig ind og nye turen, da en Hybrid bil altid har automatgear, gør det køreturen til en sand fornøjelse, samtidig med du gør noget godt for miljøet.

En Toyota Hybrid kombinerer en elmotor med en benzinmotor og den lader op under kørslen og når du bremser. Så ved bykørsel kan du køre rigtig langt på literen. Bilen finder selv ud af, når den har brug for benzin.

Kig forbi Bil & Co og få en prøvetur i en Yaris eller Yaris Hybrid

 

Fremragende sikkerhedssystem

Toyota Safety Sense Yaris 600X350

Større sikkerhed med moderne teknologi

Toyota Safety Sense er 4 aktive hjælpesystemer, der styrker den forbyggende sikkerhed og hjælper dig med at undgå farlige situationer i trafikken. Med Toyota Safety Sense reducerer du risikoen for at blive involveret i en trafikulykke.

  • Pre-Collision System bruger radar og kamera og scanner biler og genstande på vejen. Systemet advarer med både lyd- og lyssignal, hvis der registreres en potentiel kollision. Ved stor risiko aktiveres bremserne automatisk.
  • Lane Deparure Alert advarer med både lyd og lyssignal hvis bilen begynder at forlade kørebanen uden at blinklyset er aktiveret. Førerne kan nå at rette bilen op, før det er for sent.
  • Automatic High Beam gør nattekørsel mere sikker, da systemet automatisk skifter automatisk imellem kort og lang lys, så du ikke blænder andre. Det giver også bedre udsyn og synlighed ift. medtrafikanter.
  • Road Sign Assist registerer skilte og hastighedsbegrænsninger. De vises i førerens synsfelt og efterleves de ikke, så advarer systemet med både lys- og lydsignal. (denne gælder fra Yaris T2 & H2 modellerne)

Kom ind og prøve det smarte sikkerhedssystem hos Bil & Co

Den nye Yaris sætter komfort & køreglæde i højsædet

Yaris Interior 1200X400

Bokse 700X1174

Bokse Kontakt 700X117

Bokse 700X1172

Bokse 700X1173