Den populære Toyota Yaris kan i år fejre 20 års jubilæum

1140X420 Banner Guld Yaris Y20 Uden Pris

I den anledning har Toyota lanceret en "guld Yaris" med Y20 pakken

I år er det 20 år siden, at Toyotas mest populære model i Danmark, Yaris, så dagens lys. Derfor lanceres denne jubilæumsudgave i samme guld-metallic lakering, som den første generations Yaris havde. Der er lavet et begrænset antal af Yaris Y20, som jubilæumsmodellen hedder. Du kan både købe privatlease Yaris Y20, der er spækket med udstyr. 

  • Privatleasing af Yaris T3 Y20 til kr. 2.195,-/md. - Førstegangsydelse kr. 4.995,-
  • Privatleasing af Yaris H3 Y20 (Hybrid) til kr. 2.895,-/md. - Førstegangsydelse kr. 4.995,-

Maks. 15.000 km/år. 36 mdr. løbetid. Inkl. serviceaftale, etablerings- og leveringsomkostninger. Ekskl. grøn ejerafgift, forsikring og ekstraudstyr. Positiv kreditgodkendelse kræves. Gælder så længe lager haves. Vi tager forbehold for prisændringer og renteforhøjelser. Tilbuddet er gældende igennem Toyota Financial Services Danmark A/S.

Jubilæumsmodellen Yaris Y20 koster fra kr. 175.990,- inkl. lev. omk.

Læs mere om Yaris Y20 - KLIK HER

Banner Yaris Hybrid Blaa 1140X480

Få en Toyota Yaris fra kr. 124.990,- inkl. leveringsomk.

Toyotas ingeniører og designere har arbejdet målrettet og kompromisløst på at at gøre den populære Yaris endnu bedre. De har forbedret bilen på 900 punkter. Resultatet er et nyt design, nyt motorprogram, optimerede køreegenskaber og endnu større sikkerhed, hvor Toyota Safety Sense nu er standard i alle modellerne. Den nye Yaris er mere kvik, da den gamle 1.3 motor er skiftet ud med en 1.5 motor.

Bilen er mere støjsvag og den gør hverdagens transport til en sand fornøjelse.

Yaris Hybrid er en fantastisk bybil, hvor du typisk kører på 50% af tiden. Du skal bare sætte dig ind og nye turen, da en Hybrid bil altid har automatgear, gør det køreturen til en sand fornøjelse, samtidig med du gør noget godt for miljøet.

En Toyota Hybrid kombinerer en elmotor med en benzinmotor og den lader op under kørslen og når du bremser. Så ved bykørsel kan du køre rigtig langt på literen. Bilen finder selv ud af, når den har brug for benzin.

Den nye Toyota Yaris gør hverdagens transport til en sand fornøjelse

Yaris Toyota Safety Sense 1200X350 (1)

Det fremragende sikkerhedssystem er standard i en Yaris

Toyota Safety Sense er 4 aktive hjælpesystemer, der styrker den forbyggende sikkerhed og hjælper dig med at undgå farlige situationer i trafikken. Med Toyota Safety Sense reducerer du risikoen for at blive involveret i en trafikulykke.

  • Pre-Collision System bruger radar og kamera og scanner biler og genstande på vejen. Systemet advarer med både lyd- og lyssignal, hvis der registreres en potentiel kollision. Ved stor risiko aktiveres bremserne automatisk.
  • Lane Deparure Alert advarer med både lyd og lyssignal hvis bilen begynder at forlade kørebanen uden at blinklyset er aktiveret. Førerne kan nå at rette bilen op, før det er for sent.
  • Automatic High Beam gør nattekørsel mere sikker, da systemet automatisk skifter automatisk imellem kort og lang lys, så du ikke blænder andre. Det giver også bedre udsyn og synlighed ift. medtrafikanter.
  • Road Sign Assist registerer skilte og hastighedsbegrænsninger. De vises i førerens synsfelt og efterleves de ikke, så advarer systemet med både lys- og lydsignal. (denne gælder fra Yaris T2 & H2 modellerne).

Privatleasing Yaris kr. 1.995,-/md.

Toyota Privatleasing Yaris 1995 720X416

Det er blevet endnu billigere at privatlease den populære Toyota Yaris. Bilen er med premiumpakke og spækket med udstyr. En månedlig ydelse på kr. 1.995,- inkl. serviceaftale og du skal aldrig tænke på værditab.

Se hele udstyrsniveauet m.m. - KLIK HER

Privatleasing Yaris Hybrid kr. 2.695,-/md.

Toyota Privatleasing Yaris Hybrid 720X416

Toyota Yaris Hybrid er køreglæde med automatgear som standard. Bilen er med premiumpakke og spækket med udstyr. En månedlig ydelse på kr. 2.695,- inkl. serviceaftale og du skal aldrig tænke på værditab.

Se hele udstyrsniveauet m.m. - KLIK HER

Den nye Yaris sætter komfort & køreglæde i højsædet

Yaris Interior 1200X400

Banner Prisoversigt 1200X200

 

Book prøvetur