Bil & Co - 4 bilhuse i Syddanmark

Autoriseret Toyota forhandler gennem mange år

Bil & Co er navnet på de 4 bilhuse, der ligger i Kolding, Haderslev, Aabenraa og Sønderborg. For mange er vi synonym med Toyota, der er et af verdens største bilbrand og med god grund. Bil & Co er og har i mange år været autoriseret Toyota-forhandler, og det har vi tænkt os at blive ved med.

Autoriseret Mitsubishi forhandler i Aabenraa

I april 2015 blev vi også autoriseret Mitsubishi forhandler og værksted i Aabenraa. Mitsubishi er Danmarks hurtigst voksende bilmærk og vi har alle modeller repræsenteret i vores udstillingslokale. Kig forbi få kompetent rådgivning og snak med en af vores salgskonsulenter.

 

Vores medarbejdere betyder alt

Bil & Co bygger på mange års erfaring

Mange af de ansatte på Bil & Co´s værksteder har været med i rigtig mange år, hvilket giver en stor værdi for vores kunder. Det giver en viden og erfaring, som betyder at din bil er i trygge hænder hos os. Alle mekanikere og teknikere er løbende på kursus, så de er opdateret.

Vi servicere og reparere alle bilmærker

Vi er autoriseret Toyota værksted, men vi reparerer og laver service på alle bilmærker. Vores værksteder er kendt for at løse kundernes problemerne hurtigt, når behovet opstår. Hos os er kunden i centrum og vores kundetilfredshd har altid lagt helt i top. 

Mitsubishi Banner Forside 1140X200

Bilogco Service 720X416

Boks M Citat 720X416