Bil & Co er et firma i vækst, og det har vi tænkt os at blive ved med

Bil & Co består af 4 bilhuse i Syddanmark - Kolding, Haderslev, Aabenraa & Sønderborg. Alle er autoriseret Toyota forhandler og værksted. Bil & Co i Aabenraa er også Mitsubishi forhandler og i Kolding har vi udover Toyota også forhandlingen af Fiat og Fiat Professionel. 

Hos Bil & Co værdsætter vi vores 85 medarbejdere

Mange af de ansatte har været med i rigtig mange år. Det er vi stolte af, da medarbejdernes viden er vigtig for både os og vores kunder. Vi gør derfor meget ud af at skabe et godt arbejdsmiljø med personlig udvikling, personalegoder, arrangementer og ikke mindst en arbejdsplads, hvor det gode humør præger hverdagen.

Toyota vandt her i 2017 for 15. år i streg AutoIndex´s måling om at have de mest tilfredse kunder. Hos Bil & Co er vi stolte over at være en del af det og kunne du tænke dig at bidrage til at det forsætter, så er du altid velkommen til at sende en uopfordret ansøgning på info@bilogco.dk.

Har du spørgsmål kan du altid kontakte os på 7453 3000

 

Bilkarriere Banner Graa Uk 1200X200

Bilbranchen har brug for skarpe hjerner, der kan tænke nyt og innovativt

Drømmer du om at blive en del af bilbranchen?

Bilbranchen er en spændende branche, der konstant udvikler sig. Tænk bare på hvordan bilerne så ud, samt udstyrsniveauet for bare 10 år siden! Bilen og bilens rolle er under konstant forandring, nye former for mobilitet vinder frem og den teknologiske udvikling går lynende stærkt.

Det betyder, at der stilles større krav til dem der er i branchen. Det betyder også, at der er behov for nye dygtige medarbejdere, der har lyst til at spille en aktiv rolle i branchens rejse ind i fremtiden.

Bilbranchen har brug for dig - så opret en profil på jobportalen allerede i dag

Der er i branchen brug for mennesker, der tør tænke nyt og udfordre traditionerne. Det går stærkt, men det er spændende at være med på holdet, hvor man kan være med til at gøre en forskel. Ved at blive en del af interessebanken får du en unik mulighed for at blive opdateret med seneste nyt fra branchen og dens virksomheder.

Drømmer du om at blive mekaniker, salgskonsulent, markedsanalytiker, værkfører eller styre logistikken, så opret en profil på jobprotalen. Uanset din interesse, så tilbyder bilbranchen dig nogle spændende uddannelses- og karrieremuligheder, der også kan bruges mange andre steder. En profil på jobportalen giver dig et overblik over, hvilke jobs der er i bilbranchen. Du kan også lave et direkte match med den virksomhed, som passer til dig og dine karriereønsker - Klik her

Banner Vi Vaelger Hybrid 1200X400

 

Toyota er banebrydende indenfor udviklingen af hybridbiler

I takt med verdens miljømæssige udfordringer for alvor kom på dagsordenen i 1990´erne plantede Toyota et frø i deres bestræbelser på at skabe mere miljørigtige biler, der i høj grad skåner miljøet. Toyotas ingeniørere havde i mange år udviklet på hybridteknologien og i 1997 lancerede Toyota den første masseproducerede hybridbil - Prius.

Prius der på latin betyder "at gå først og vise vejen". Det må man sige, at Toyota Prius har gjort. Ingeniørerene har hele tiden blevet videreudviklet på hybridteknologien og i 2016 lancerede Toyota 4. generation af Prius. Toyota Prius har 2 elmotorer, der arbejder effektivt sammen med en benzinmotor. Det giver en kraftfuld accelration fra 0-100 km/t på kun 10,4 sekunder.

Hybridfamilen har fået vokseværk gennem årene 

I takt med at hybridteknologien er blevet betydelig udviklet, så er Toyota modelprogram af hybridbiler vokset tilsvarende. I Danmark kan kunderne i dag vælge mellem syv forskellige hybridmodeller: Yaris Hybrid, Auris Hybrid, Auris Hybrid Touring Sports, RAV4 Hybrid, Prius, Prius+ og ikke mindst den helt nye og skrapdesignede Toyota C-HR Hybrid.

Toyota fortsætter ufortrødnet arbejdet med at lave bedre og mere miljørigtige biler og har sat ambitiøse målsætninger med en storstilet miljøplan "Toyota Environmental Challenge 2050" Med den plan vil Toyota bidrag til at reducere de negative miljømæssige påvirkninger fra køretøjer og bringe produktion og brugen af biler så tæt på CO2 neutral, som det er muligt.

Banner Hybrid Familien 1200X350