Bil & Co er et firma i vækst, og det har vi tænkt os at blive ved med

Bil & Co består af 4 bilhuse i Syddanmark - Kolding, Haderslev, Aabenraa & Sønderborg. Alle bilhuse er aut. Toyota forhandler og værksted. Bil & Co i Aabenraa er også Mitsubishi forhandler og i Kolding har vi udover Toyota også forhandlingen af Fiat og Fiat Professionel. 

Vi er intet uden en vores dygtige og dedikerede medarbejdere

Mange ansatte har været med i rigtig mange år. Det er vi stolte af, da medarbejdernes viden og kompetencer er vigtig for både os og vores kunder. Vi gør derfor meget ud af at skabe et godt arbejdsmiljø med personlig udvikling, personalegoder, arrangementer og ikke mindst en arbejdsplads, hvor det gode humør præger hverdagen.

Aarets Uddannelsesvirksomhed 1200X300 (1)

Her får Partner Michael Bøgesvang Hansen fra Bil & Co overrakt prisen som "Årets uddannelsesvirksomhed 2018 - salgstrainee-uddannelsen". Den overrækkes af Johnny Nedergaard (th.) fra Business College Syd i december 2018.

Bil & Co - Årets uddannelsesvirksomhed 2018

Hos Bil & Co er vi stolte over kåringen. Det viser, at det arbejde vi gør for og med vores salgstrainee er det rigtige. Arbejdet og læringen i hverdagen giver mening for dem, der er ved at uddanne sig som salgskonsulenter hos Bil & Co.

Kåringen er sket blandt alle bilforhandlere i Danmark

Det er eleverne på salgstrainee-uddannelsen på Business College Syd, også kendt som Mommark, der indstiller virksomhederne. Så det understreger, at de værdier, som vi bygger vores forretning og uddannelse på, er de rigtige. Hos Bil & Co synes vi, at det er vigtigt at tage ansvar for uddannelsen af næste generation - både indenfor salg og på eftermarkedet. Ligeledes er det sunde værdier, frihed under ansvar og højt til loftet, der kendetegner deres dagligdag. Der skal både være plads til at lære og til at lave fejl.

Send gerne en uopfordret ansøgning på job@bilogco.dk

Bilkarriere Banner Graa Uk 1200X200

Bilbranchen har brug for skarpe hjerner, der kan tænke nyt og innovativt

Drømmer du om at blive en del af bilbranchen?

Bilbranchen er en spændende branche, der konstant udvikler sig. Tænk bare på hvordan bilerne så ud, samt udstyrsniveauet for bare 10 år siden! Bilen og bilens rolle er under konstant forandring, nye former for mobilitet vinder frem og den teknologiske udvikling går lynende stærkt.

Det betyder, at der stilles større krav til dem der er i branchen. Det betyder også, at der er behov for nye dygtige medarbejdere, der har lyst til at spille en aktiv rolle i branchens rejse ind i fremtiden.

Bilbranchen har brug for dig - så opret en profil på jobportalen allerede i dag

Der er i branchen brug for mennesker, der tør tænke nyt og udfordre traditionerne. Det går stærkt, men det er spændende at være med på holdet, hvor man kan være med til at gøre en forskel. Ved at blive en del af interessebanken får du en unik mulighed for at blive opdateret med seneste nyt fra branchen og dens virksomheder.

Drømmer du om at blive mekaniker, salgskonsulent, markedsanalytiker, værkfører eller styre logistikken, så opret en profil på jobprotalen. Uanset din interesse, så tilbyder bilbranchen dig nogle spændende uddannelses- og karrieremuligheder, der også kan bruges mange andre steder. En profil på jobportalen giver dig et overblik over, hvilke jobs der er i bilbranchen. Du kan også lave et direkte match med den virksomhed, som passer til dig og dine karriereønsker - Klik her