Banner Kolding Q 1200X400

 

Bil & Co støtter op om kvindefodbolden og tegnede i 2017 et 3 årig sponsorat med Kolding Q. Kolding Q har mange talentfulde hold og spillere på frem. Kolding Q's bedste kvinder ligger i toppen af 3F Ligaen, og har blandt andet landsholdsmålmanden Stinna Lykke på holdet.

Sonderjyske 600X150

Bil & Co sponserer Sønderjyske

Bil & Co er platin sponsor for Sønderjyske Elitesport A/S

Sønderjyske Elite sport består følgende 4 sportsgrene, hvor holdene er: Herrefodbold i Alka Ligaen, ishockey i Metal Ligaen, damehåndbold i BOXER Ligaen (Aabenraa) og herrehåndbold i BOXER Ligaen (Sønderborg).

Hospitalsklovne 600X150

Bil & Co støtter op om hospitalsklovnene

Bil & Co støtter op om i kampen mod kræft

Hospitalsklovnene skaber små magiske øjeblikke rundt på de danske hospitaler. De tager børnene i hånden, når de har allermest brug for det. Børn der er ramt af kræft har brug for glæde i en svær tid. 

Banner Kraeft 2016 600X150

Bil & Co er "Erhvervspartner" mod kræft

Bil & Co er med til at gøre en forskel

Kræft kan ramme os alle og mange har eller har haft sygdommen tæt inde på livet. Vi støtter op i kampen mod at bekæmpe denne sygdom og vælger derfor igen i år at være "Erhverspartner" mod kræft. 

Banner Stafet For Livet 1200X250 (1)

Nordborg Marathon 2016 600X150

Bil & Co støtter Nordborg Marathon

Bil & Co støtter op om det lokale i Sønderborg

Bil & Co støtter op om Nordborg marathon i Sønderborg. Det er Nordborg løbeklub, der er arrangør af løbet, der er hvert år trækker mange mennesker. Bil & Co vil være tilstede på løbsdagen i august.

Vojens Badminton 600X200

Bil & Co sponserer Vojens Badmintonklub

Bil & Co støtter op om lokalsporten

Vojens Badminton Club har fokus på bredden i sporten og vægter det sociale aspekt højt. Der foregår et stort arbejde i deres ungdomsafdeling og det vil Bil & Co gerne støtte op omkring.

Bil & Co ønsker de unge held og lykke i sæsonen

Byfest 2016 600X150

Bil & Co sponsorer byfesten i Sønderborg

Bil & Co er med til festen i Sønderborg

De sidste par år har vi været med til at sponserer Sønderborg Byfest. Vi stiller hvert år biler til rådighed, så arrangørerne kan komme rundt. Giver præmier til det traditionsrige banko m.m.