Maja -alm -C-HR

Bil & Co sponserer Maja Alm

Maja Alm forstår i høj grad at udfordre sig selv. Ikke nok med at hun har vundet VM i o-løb adskillige gange, nu har hun sat sig et nyt mål, nemlig at kvalificere sig til OL i Tokyo i 2020, dog i en helt ny disciplin; atletik. 

Bil & Co er stolte sponsorer af denne sympatiske og ambitiøse atlet.

Banner Kolding Q 1200X400

Bil & Co sponserer Kolding Q

Bil & Co støtter op om kvindefodbolden og tegnede i 2017 et 3 årig sponsorat med Kolding Q. Kolding Q har mange talentfulde hold og spillere på frem. Kolding Q's bedste kvinder ligger i toppen af 3F Ligaen, og har blandt andet landsholdsmålmanden Stinna Lykke på holdet.

Sonderjyske 600X150

Bil & Co sponserer SønderjyskE

Bil & Co er platin sponsor for Sønderjyske Elitesport A/S

Sønderjysk Elitesport består af følgende 4 sportsgrene, hvor holdene er: Herrefodbold i Alka Superligaen, ishockey i Metal Ligaen, damehåndbold Primo Tours Ligaen og herrehåndbold i BOXER Ligaen.

Banner -kraeft -2019-600x 150

Bil & Co er "Erhvervspartner" mod kræft

Bil & Co er med til at gøre en forskel

Kræft kan ramme os alle og mange har eller har haft sygdommen tæt inde på livet. Vi støtter op i kampen mod at bekæmpe denne sygdom og vælger derfor igen i år at være "Erhverspartner" mod kræft. 

Byfest 2016 600X150

Bil & Co sponsorer byfesten i Sønderborg

Bil & Co er med til festen i Sønderborg

De sidste par år har vi været med til at sponserer Sønderborg Byfest. Vi stiller hvert år biler til rådighed, så arrangørerne kan komme rundt. Giver præmier til det traditionsrige banko m.m.