Vision Maj18 1200X500

Mission Maj18 1200X300

Bil & Co´s Vision & Mission

Hos Bil & Co arbejder vi hele tiden på at udvikle forretningen, så den er tilpasset den tid og virkelighed, vi lever i. Vi lever af at sælge, servicere og reparere biler og med kunden i centrum skal det være en oplevelse at samarbejde og handle hos Bil & Co.

Bil & Co er en virksomhed i udvikling

Vi lever i en mere og mere digital verden, hvor folk søger og handler på nettet. Det betyder også, at vores kunder gør deres forarbejde godt og er godt orienteret, når de træder ind ad døren. Antal besøg før et bilkøb er de seneste år faldet fra 4 til 1,2 besøg før et bilkøb.

Derfor bruger Bil & Co mange ressourcer på at opdatere de digitale og sociale platforme, så kunderne altid kan finde relevante oplysninger, priser og billeder af bilerne. Hjemmesiden skal samtidig være et inspirationsforum, hvor du kan få information om nye biler, se udvalget af brugte biler, få gode råd om finansiering/leasing, bilforsikringer m.m.

Bestil service eller book en prøvetur online

På bilogco.dk kan du bestille tid til service, tid til hjulskift  eller andre små reparationer, når det passer dig. Online kan du også booke prøvetur, så sørger vores salgskonsulenter for at bilen holder klar på det ønskede tidspunkt. 

Alt sammen kun få klik væk, når det passer dig!