Bil & Co´s Vision & Mission

Hos Bil & Co arbejder vi hele tiden på at udvikle forretningen, så den er tilpasset den tid og virkelighed vi lever i. Vi lever af at sælge, servicere og reparere biler. Vi sætter altid kunden i centrum og det skal være en oplevelse at samarbejde og handle hos Bil & Co.

Hos Bil & Co tilpasser vi os den virkelig vi lever i

Vi lever i en mere og mere digitale verden, hvor folk søger og handler på nettet. Det betyder også, at vores kunder gør deres forarbejde godt og er godt orienteret, når de træder ind ad døren. Antal besøg før et bilkøb er de seneste år faldet fra 4 til 1,2 besøg før et bilkøb.

Derfor bruger Bil & Co mange ressourcer på at opdatere de digitale og sociale platforme, så kunderne altid kan finde relevante oplysninger, priser og billeder af bilerne. Hjemmesiden skal samtidig være et inspirationsforum, hvor du kan få information om nye biler, se udvalget af brugte biler, få gode råd om finansieringsmuligheder, bilforsikringer osv.

Bestil service eller book en prøvetur online

På bilogco.dk kan du bestille tid til service eller andre repationer på din bil, når det passer dig. Online kan du også booke prøvetur på den model du ønsker at prøve. Så sørger vores sælgere for at bilen holder klar på det ønskede tidspunkt. 

Alt sammen kun få klik væk, når det passer dig!

Mission 600X250 Boks

Mission Tekst 600X250

Vision 600X250 Boks

Vison Tekst 600X250