Banner Multimedie 1200X150

Deter stærkt vanedannende

Få adgang til en verden af information

Der kan fås et multimediesystem til alle Toyota modeller. Alle er udviklet, så de er brugervenlige og giver adgang til en masse praktiske køreinformationer og underholdning. Det hele præsenteres lige ved fingerspidserne og med enkelte touch på skærmen eller via knapperne på rattet.

Infomation, underholdning og navigation:

  • Navigation - du nemt og enkelt finde vej, samtidig med trafikrapporteringerne holder dig informeret og anviser nye rute, hvis det er nødvendigt.
  • Bluetooth - forbind din smartphone med systemet og du kan nemt og enkelt holde kontakten med venner eller forretningsforbindelser.
  • Bakkamera - når du bakker vil systemet automatisk vise et billede af hvad der bag bilen, med hjælpe streger. Så undgår du bakskader!
  • Stream musik - har du først forbundet systemet med din smartphone, så kan du streame musik. Skift sange, kunstner eller album og indstil lyden.

X-touch systemet er det, der bruges til alle vores AYGO modeller og vores kunder er enige - det er fantastisk og giver mere sjov i gaden.

Toyota Touch 2 er en del af mange nye Toyota biler. I den nye Avensis er det en højopløselig farveskærm, der er integreret med Toyota Safety Sence.

Kort sagt du kommer til at elske et Toyota Multimediesystem

Gør livet mere enkelt - klik på billedet

Toyota X Touch 600X200

 

Toyota Touch 2 600X200