Banner Sommerdak Til Den Rigtige Pris 1200X400

Derfor skal du køre med sommerdæk om sommeren

Vinterdækkene kan ikke tåle de høje temperature, vi har om sommeren

Du tænker måske det er nemmere at lade vinterdækkene sidde på, men det er ikke noget klogt valg. Vinterdæk kan ikke tåle de høje temperaturer, de bliver hårde og plastikagtige, hvilket forringer bremseevnen krafigt. Langt de fleste sommerdæk på markedet er lavet af fuldsyntetiske gummiblandinger, der er energibesparende at køre om sommeren og beregnet til at klare høje temperaturer og sol.

Det mest optimale er dækskift i april & oktober

Skift til sommerdæk i løbet af april og kør på dem indtil sidst i oktober. Har du sommerdæk på i sommerhalvåret, står du bedre fast, du kan bedre styre bilen og du vil opleve en optimal bremseevne. Dette forudsætter at mønsterdybden ikke kommer under 3 mm. 

Kig forbi Bil & Co og få tjekket dine dæk - det er ganske gratis

Kom indtil til Bil & Co vi tjekker gerne dine dæk og dækmønstret, samt rådgiver dig om det rigtige valg af dæk. Mønstreret har stor betydning, hvordan dækket afleder vandet fra kørebanen, så bilen opnår det optimale vejgreb. Det er vigtigt, at du altid tjekker dem for slid og skader. Nedslidte dæk er meget farlige for din og andres sikkerhed. Hos Bil & Co anbefaler vi mindst 3 mm slidmønster (loven siger 1,6 mm).

Gå aldrig på kompromis med sikkerheden - lad Bil & Co rådgive dig!

Gør et godt dækkøb hos din Bil & Co forhandler

Prisoversigt Sommerdak 2017 1200X600 (2)

Der tages forbehold for prisændringer & trykfejl

Bil & Co har prismatch på alle dækmærker

Banner Prismatch 1200X250

*Prismatch gælder ved internetbaseret virksomheder, skaffevarer, samt kø- og åbningstilbud.

Lad Bil & Co gøre det beskidte arbejde

Det mest optimale er at have to sæt dæk og få skiftet dæk i april og oktober. Det giver dobbelt så lang levetid på dine dæk og du har hele tiden de rigtige dæk på. Bil & Co skifter og opbevarer dine dæk for kun kr. 449,-/halvårligt, så undgår du besværet med beskidte dæk, får mere plads i garagen m.m.

Bestil tid til dækskift allerede i dag - udfyld formularen under billedet

 

Banner Dakhotel 1200X400

Kontakt os

Gå aldrig på kompromis med dækkvaliteten

Sommerdak Yaris Boks 700X400