Lån med Toyota Finans

Overvejer du at købe en Toyota til privat brug, tilbyder Toyota Finans dig flere muligheder for finansiering af din nye bil med meget attraktive og konkurrencedygtige billån. Er din økonomi god og stabil, har du blandt andet mulighed for at spare flere tusinde kroner i stempelafgift. Du har endda mulighed for at købe bil uden udbetaling. Kontakt os på 7453 3000 og hør om de forskellige muligheder for bilfinansiering.

Hvad betyder et billån gennem Toyota Finans for dig?

  • Billån kan fås til nye og brugte biler.
  • Udbetaling fra 20% af bilens pris, dog minimum kr. 20.000 kr.
  • Det er muligt at vælge en løbetid på op til 8 år (fabriksny bil).
  • Valget er dit - du kan vælge mellem variabel eller fast rente.
  • Tilbehør og ekstraudstyr til en maksimal værdi af 25.000 kr. kan medfinansieres.
  • Udover almindelige etableringsomkostninger er der ingen månedlige gebyrer ved betaling via Nets.

Forbrugerrådet har kåret Danmarks bedste billån

Danmarks bedste og mest fordelagtige billån tilbydes af Toyota Finans, fortæller den nyeste undersøgelse foretaget af Forbrugerrådets magasin Tænk Penge, oktober 2018. Forbrugerrådets grundige test af billån tager udgangspunkt i et eksempel, hvor der skal købes en mindre, veludstyret familiebil – som fx Yaris Hybrid - til 255.000 kr.

Bedste og billigste samlede pakke

Undersøgelsen viser, at der er markant forskel mellem testens bedste billån og de øvrige. De samlede omkostninger ved Toyotas lån er således blot 19.576 kr., mens det dyreste koster knap 66.000 kr. Der er altså mange penge at spare på Toyotas billån sammenlignet med det billån, der klarer sig værst i testen.
Udover at have Danmarks bedste billån, så viser FDM og Loyalty Groups tilfredshedsundersøgelse AutoIndex i 17 år i træk også at Toyota er kåret til at have de mest tilfredse kunder hos forhandlerne og på værkstederne.

Testen er foretaget ved at sammenligne billån hos 12 banker og finansieringsselskaber, og den viser tydeligt, at Toyota for 5. gang i træk er bedst i test og Danmarks bedst billån.

Vi benytter cookies for at forbedre din oplevelse på vores hjemmeside. Læs mere her.

OK