Har du styr på forsikringen?

Hos Bil & Co er det vigtigt, at vores kunder er ordentlig dækket hvis uheldet er ude. Derfor gennemgår vi forsikringsselskabet grundigt, så vi er sikre på vi, at det vi anbefaler er godt. Vi arbejder sammen med Toyota Forsikring og Techno Forsikring, som begge hjælper dig, hvis uheldet er ude. Du kan læse mere om selskaberne under kontaktformularen. 

Kontakt os, og få et tilbud:

Jeg giver hermed Bil & Co tilladelse til at sende mig nyhedsbreve på e-mail, med nyheder, kampagner, events og tilbud omkring bilsalg, værksted og produkter. Jeg kan til enhver tid afmelde mig listen på et link i e-mail nyhedsbrevet.

Toyota forsikring

Skulle du være så uheldig at få en skade på din bil, fortjener din Toyota den allerbedste behandling. Du har mulighed for at vælge Toyota Bilforsikring, når du køber en ny eller brugt Toyota hos Bil & Co. Hvis du allerede har en Toyota, men ønsker et tilbud på Toyota Bilforsikring, så hjælper vi selvfølgelig også med det.

Samme gode kvalitet som din bil

En Toyota bilforsikring er i samme gode kvalitet som din bil og indeholder en række fordele, som kun tilbydes Toyota kunder. Tegner du en Toyota forsikring, er du sikret reparation på et autoriseret Toyota-værksted. Du er samtidig sikret, at der altid anvendes nye, originale reservedele.

112 % i orden

Det er vigtig at din Toyota opbygges efter fabrikkens forskrifter efter et uheld. Det har betydning for sikkerheden og for gensalgsværdien. På alle Bil & Co værksteder er der specialuddannede teknikere, der opbygger bilen fuldstændig efter fabrikkens forskrifter. De kender alle Toyota modeller, og ved præcis hvor der må skæres i karrosseriet, og ikke mindst hvor der ikke må. Du kan sikker på, at din Toyota er i lige så sikker og forsvarlig stand efter et uheld, som den var før.

Toyota tilbyder desuden:

 • Lånebil i reparationstiden (i forbindelse med kaskoskader)
 • Kort reparationstid, da vi kender bilen og har hurtig adgang til alle reservedele
 • Mulighed for elitebilsstatus efter 3 års skadefri kørsel, dog min. alder 25 år
 • Tre års garanti på forsikringsreparationer
 • Vask og støvsugning af bilen efter reparation
 • Månedlige betalinger – uden meromkostninger

Techno forsikring

Techno Forsikring har fastpræmieordning, er postnummer neutral og tilbyder elitebilist status fra 21 år. Techno Forsikring ønsker at gøre det nemt, sikkert og bekvemt for dig, så du føler dig sikker hvis skaden sker. Derfor har Techno Forsikring en fastpræmieordning - en fastpræmieordning er en forsikring til en fordelagtig præmie, der ikke stiger efter en skade.

Elitebilist allerede som 21-årig

Techno Forsikring kan især være fordelagtigt for yngre mennesker, da du kan blive elitebillist som 21 årig. Forsikringen er postnummer neutral, hvilket kan have stor betydning, hvis du bor i nogle af de dyre postnummer, som oftest er de større byer.

Techno forsikring tilbyder desuden:

 • Ingen kilometerbegrænsning
  Mange forsikringer kræver et årligt km tal. Ikke Techno, her er der ingen kilometerbegrænsning, så du skal ikke bekymre dig om hvor meget du kører.

 • Fejltanksdækning
  Kommer du det forkerte brændstof på bilen, så dækker Techno. Techno betaler også for at få din bil transpoteret til nærmeste værksted.

 • Dækforsikring
  De første 2 år efter du har købt dine dæk, dækkes uforudsete skader. Det kan være punktering eller skader påført ved påkørsel af kantsten.

 • Nøgledækning
  Taber eller får du din bilnøgle stjålet, så dækker forsikringen udgifterne til udskiftning af nøgle.

 • Ingen HK-begrænsning
  Der er ingen begrænsning på bilens hestekræfter ift. forsikringspræmien.

Vi benytter cookies for at forbedre din oplevelse på vores hjemmeside. Læs mere her.

OK