CLEVER Unlimited - Ubegrænset opladning af Plug-in Hybrid & elbiler

For at få din Plug-in Hybrid til at køre langt på ren el og mindske COudslip, er det vigtigt at oplade den jævnligt for at sørge for at bilen kan bruge strømmen fra batteriet til at drive bilen frem, fremfor at bruge af bilens benzin. Det samme gælder vigtigheden ved din elbil, for at have bedst muligt rækkevidde, skal bilen oplades jævnligt. Med Clever har du mulighed for at oplade bilen over hele landet og ikke kun i hjemmet. For én fast månedlig pris kan du lade ved over 1000 ladestandere i hele Danmark, samtidig med at du kan lade via din ladeboks i hjemmet. Opsætning af ladeboks er inkl pris. hver dog opmærksom på at selve ladeboksen ikke er inkl. medmindre der fremgår af din købsaftale. 

Du får alt dette:

  • Ladekort til CLEVERs mere end 1000 ladepunkter
  • Ubegrænset opladning hjemme og på farten
  • Standardinstallation af ladeboks
  • Mobilitetsgaranti*

Læs mere på clever.dk/unlimited

Fakta om ladeboks og installation:

Du får en standardinstallation af en online ladeboks med display med et 4 meter fastmonteret kabel. Det er muligt, at du pga. forholdene i din garage eller indkørsel skal bruge et længere kabel, men så afklarer vi dette i forbindelse med bestilling af installatøren. Installationen er forberedt til at kunne lade med 11 kW, men det er ikke sikkert, at din bil kan tage i mod mere end 3,7 kW. Se specifikationerne på bilen for dette.

Installationen foretages af CLEVERs samarbejdspartneer EL:CON. Læs om krav til standardinstallationen i øvrigt

*Hos CLEVER vil vi gerne sikre os, at opladning på farten er en god oplevelse for dig. Som en del af CLEVER Unlimited får du derfor CLEVERs Mobilitetsgaranti. Det betyder, at vi hjælper dig, hvis du oplever udfordringer ved en ladestander på ladenetværket, der forhindrer dig i at lade, og du ikke har strøm nok til at komme hjem eller videre til næste ladestander. Er uheldet ude, skal du blot ringe til CLEVER på 82 30 30 30. Så sørger vi for, at din bil bliver bugseret gratis. Servicen kan benyttes hele døgnet og gælder inden for Danmarks grænser. Læs mere om Mobilitetsgarantien i salgsvilkårene.